Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
a felettébb izgalmas szingapuri verseny varázsából egy pillanatra kitörve megdöbbenve látom, hogy szingapúrban felhúztak pár emeletet az elmúlt években. Talán többet mint Magyarország második fővárosában, Debrecenben. Vagy talán az első fővárosánál is többet. Nem vagyok oda értük, jobb szeretem pl. a comoi tó környékét, de azért megdöbbentő.
Az eddig is passzus volt, hogy a GT-k összetett színeit (rózsa-sárga-veres) nem viselhették a csapatok a versenyen. Ez most kiterjesztésre került a többi megkülönböztetett trikószínre.
Stubán Ferivel (P-Nívó Betonexpressz talán a legismertebb csapat, amit vezetett, Kusztor, Ivanics, Remák, Steig, Dér Zsolt - a mostani országúti csapat kapitánya - Lengyel Tomi a nagyobb nevek) szurkoltunk Árpinak. Jó dolog, hogy Viktor sem kallódott el teljesen, van benne tehetség, de nem tudja igazán kibontakoztatni, a természete és a rossz csapatválasztásai miatt. Remélem, hogy jövőre előrébb tud lépni, bár akkor már 29 lesz, ami kezd a kiöregedés életkora lenni.
Azt írja az újság, hogy a derék Trentinoiak elkezdték behordani a garasokat a ládafiába, mert gyűjtenek a 2031-es VB-re. Amire kell is gyűjteni mert Olimpia előtti szupervébé lészen.
Itt azért figyelemben kell venni, hogy ha az a rekord tényleg 30 éves, akkor a 30 évvel ezelőtti állapothoz illene hasonlítani, ami a wiki szerint 43 km körül volt a hölgyeknél.
Ha közben Bodrogi ment volna egyet szerintem felteszi a lécet valahova 50 környékére.
Kérdés: ha nem UCI szabvány pályán megy azt be lehet pikkelyezni? Vagy magyar rekordnak jó lesz, Ganna meg úgysincs veszélyben?