A 25890 számú üzenetet láttad, direkt neked és a felesegednek tettem be, Sagan Aranyfácán sört reklámoz, vizibiciklin.
Köszi, tök kedves Tőled :-)
Épp tegnap levadászta. (Amugy én nem láttam volna) Melóztam, aztán haldokoltam....jól fizetnek a szakmámban, le is veszik a vért, rendesen :-) "Pihenönap" van ma.
A sör jó- a reklám-Sagan ide-oda-lássuk be, szar :-))))))
Nem tartanám-én, az erös feminista, és nökedvelö-"tárgyiasitásnak"
Egyszerűen-szép, és ehhez illö.
Persze, ne álljanak félpucéran, egyetértek, de én azon szocializálódtam, hogy két szemrevaló Hölgy áll ott.
Ha brutál kigyurt fiatal férfi lennék, szivesen odatenném magam VasKata mellé egy puszira, és nem érezném magam tárgynak.
A 25890 számú üzenetet láttad, direkt neked és a felesegednek tettem be, Sagan Aranyfácán sört reklámoz, vizibiciklin.
A bányászlámpa jó pénzt, mert minden bemutató versenyre és tévéshowba meghívják Franciaországban.
A meto# mozgalom következtében már nem engedik nők tárgyiasítását, a verseny háziasszonyainak már nem szabad úgy kinézniük, mint go-go girlöknek a diszkóban. Hogy még jobban hangsúlyozzák, hogy a díjátadó lányok a verseny háziasszonyai, akik a szervezőket és a szponzorokat képviselik, adnak melléjük egy házigazdát is. Általában, ha vendég jön a házhoz, akkor a házigazda és a háziasszony üdvözli, nem pedig a lányukat állítják oda haspolóban és forrónaciban. Az még Eddy bácsiék idején volt menő.
Nagyon örülök neki. Senki se szólhatott volna egy szót se, ha a rekord után kiszáll és hazamegy, de ragaszkodott hozzá, hogy a gyönyörű, ünnepi biciklin hajt el Nizzáig. Ami az óriások csatája miatt nehéz volt, nem voltak vaskosak a limitidők. Nemcsoda, hogy még a pódium girlök és boyok is álló ovációval fogadták. Szép munka fiúk, őszinte örömmel gratulálok!
Off: Az ananász ízű alkoholmentes sör tényleg rettenetes lehet. Igaz én semmilyen formában se szeretem a sört. Most a kovászos uborka jéghidegre hűtött levében utazom, szerintem nagyon finom.