Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBp-en hetente több alkalommal is.
Igényes megjelenésű, kulturált, a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Ha megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését lakastakarito@freemail.hu
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Magamra és környezetemre igényes, 46 éves fitt, fiatalos hölgy vagyok.
Hétfői és pénteki napokra, takarítást vállalok.
Sajnos a vírus miatt kevesebb lett a munkám. Referenciával rendelkezem.
Ha szeretne szép tiszta lakásba hazaérkezni, szeretné, hogy a takarítás terhét levenné valaki a válláról, ami időt pihenéssel tölthetne, kérem hívjon bizalommal.
Ahol takarítást vállalok: Érd, tárnok, martonvásár és a velencei tó környéke.
Budapesten, 20 éves gyakorlattal takarítást keresek, precíz, alapos a munkám !
Nincs károsszenvedélyem ! Vasalást is vállalok ha szükséges , alkalmi és nagytakarítást-lépcsőháztakaritást és irodatakaritást is vállalok! Fix díjjal dolgozom! Szeretek es tudok is takarítani! Hivjon bátran megegyezünk!
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBp-en hetente több alkalommal is.
Igényes megjelenésű, kulturált, a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Ha megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését lakastakarito@freemail.hu
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Munkájára igényes, talpraesett, több éves (5 év) tapasztalattal rendelkező, megbízható és pontos anyuka vagyok.
Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége és a kölcsönös bizalom.
A kisfiam oviban töltött ideje alatt tudom vállalni a munkát, max 4-5 óra (+1 óra) utazás.
9-10 órától 14-15 óráig heti szinten, Budapesten.
Jelenleg is 4 nívós magánlakásban dolgozom, így kérlek csak akkor jelentkezz, ha az adott paraméterekkel és természetesen a szerdai nappal heti szinten tudsz alkalmazni.
Nálam ebben az idő-és anyagi tartamban (általános piperetakarítást, részleges nagytakarítást hetente amennyi belefér az időbe “ablakpucolás,ajtólemosás, nagy-portalanítás, csempe mosás, konyhai részleg takarítása, mosás, vasalás van). Természetesen védve a munkáltatót és magamat is, maszkban és kesztyűben vállalom.
Munkájára igényes, talpraesett, több éves (5 év) tapasztalattal rendelkező, megbízható és pontos anyuka vagyok.
Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége és a kölcsönös bizalom.
A kisfiam oviban töltött ideje alatt tudom vállalni a munkát, max 4-5 óra (+1 óra) utazás.
9-10 órától 14-15 óráig heti szinten, Budapesten.
Jelenleg is 4 nívós magánlakásban dolgozom, így kérlek csak akkor jelentkezz, ha az adott paraméterekkel és természetesen a szerdai nappal heti szinten tudsz alkalmazni.
Nálam ebben az idő-és anyagi tartamban (általános piperetakarítást, részleges nagytakarítást hetente amennyi belefér az időbe “ablakpucolás,ajtólemosás, nagy-portalanítás, csempe mosás, konyhai részleg takarítása, mosás, vasalás van). Természetesen védve a munkáltatót és magamat is, maszkban és kesztyűben vállalom.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért (1700.-/óra). Ha jó természetű munkaerőt kerestek, akit tényleg nyugodtan beengedhettek a lakásba, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Kedves Fórumozók! Több éves gyakorlattal heti vagy alkalmi rendszereseggel bejáronői munkát vállalok , megbízható korrekt családoknál ha kell gyermek felügyelettel.Varom hivasukat:06-205481599
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal normális, megfizethető díjért. Ha jó természetű munkaerőt kerestek, akit tényleg nyugodtan beengedhettek a lakásba, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését lakastakarito@freemail.hu
Magánházaknál , irodakban , lepcsoházakban keresek takarítast , tobb mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem! Alapos, preciz a munkám! Szeretek és tudok is takaritani! Hivjon bátran!