Igen, a gyerek-szál valamennyire kiszámítható volt, mert egyértelmű, hogy nem kaphat meg egy kisbabát a sorozatnak ezen a pontján, de mégis ütött. Sokkal jobb volt ez így, mintha a baba meghalt volna, valamennyire azt lehetett érezni, hogy az lesz, de ez így neki talán még durvább, mert tudja, hogy ott van a kisbaba valahol, aki nélküle fog felnőni, ő imádta volna, ez az éretlen kiscsaj meg ki tudja, milyen anyja lesz, és myilen életet tud neki biztosítani. (és annyira szép név lett volna a Joy)
De Cuddynak egyszer saját gyereke lesz, ebben biztos vagyok.
Nagyon-nagyon letartolt engem ez az epizód most érzelmileg, House önző, bunkó, aljas viselkedése is basszus, tökmindegy, milyen önös érdekek vezérelték -amiket valahol meg lehet érteni- akkor is hogy lehet így bánni valakivel, aki élete legnagyobb eseményére készül? OK, persze tudom, hogy és azt is, miért. De akkor is belerúgtam volna párszor. Amellett, hogy imádom persze. :) Mert House hű maradt önmagához, rengeteg mindent felszínre hozott benne ez a szituáció, de nem lépett ki a karakteréből, zseniálisan csinálták.
Az utolsó jelenet meg TÖKÉLETES. Annyira illik hozzájuk, hogy úgy történt ahogy, mindkettőnek a viselkedése telejsen a helyén volt, minden tekintet, minden mozdulat, és az egésznek a hangulata...huh. Nagyon érezték.
Istenem. Szegény Cuddy. Annyira benne volt ez a levegőben... amikor megláttam a várandós nőt, hát, rögtön tudtam. Sajnos ez elég klisés volt, de ettől függetlenül bőgtem a végén... Lisa annyira jól játszott! Eddig is, de amikor előjön a női oldala, az nagyon megható. A vége meg... amire 5 évadon át vártunk? :D Írjam azt? LOL. De mindemellett, hogy erre vártunk, mégis tök fura volt látni őket így!! :D
A heti beteg meg tiszta Jack Nicholson volt a Ragyogásból.
Tényleg,Amerika választ,úgyhogy Olivia Wilde használhatatlan lesz,mert éppen kampányol:-)))
Sajnos a következő rész trailere nem mond sokat...:-( Szerintem beszélnek róla,aztán maradnak úgy ahogy eddig.Félig barát,félig kicsit több.Csak hogy fenntartsák a vibrálást kettejük közt...
Igen, még az elnökválasztás is azért lesz most, hogy húzzák az agyunkat még egy hétig...:D Nem szívatlak ám, nehogy magadra vedd, csak nagyon jó kedvem van, és nem bírok magammal. :)
Mert jövő héten csak azért nem lesz House, mert akkor választ Ámerika. (én a House-t választanám, de hát ez nem az én döntésem, francba)
De egyetértek, nagyon jónak ígérkezik a következő rész is, csak az egyik promót néztem meg, nem is fogok többet, de ebből rosszat nem lehet kihozni szerintem. Alig várom, és addig is ezt sokszor újra lehet nézni. ;)
Hát ez tényleg szuper volt!!!:-)) Már alig várom a következő részt.Persze a producerek tudják hogy most izgul a nép mi lesz velük,ezért 2 hét múlva lesz a 'kövi'.Engem is nagyon érdekel hogy összeboronálják-e őket,vagy marad minden a régiben......
A tekintet, ahogy a végén ránézett, az a "hát nem érted??? Hát nem érted, hogy azt akarom, hogy én legyek az?" tekintet...
AZ. Hát az betett nekem is totálisan. Meg az "I don't know". Meg a "son of a bitch", minden tökéletesen a helyén volt. Eszméletlen ez a két ember, mit ki nem hoztak a jelenetből.
Az első videó, Hugh és Lisa beszél a jelenetről, plusz egy alternatív változat, nagyon ütős ez is.
Ja igen, a hetibeteg (az utolsó dolog, akire figyeltem ebben a részben) szintén remek volt. Akármennyire is máshol jártak a gondolataim, de az a jelenet, amikor először elmosolyodott, és a lánya is, zseniális volt. És mennyire értenek a címadáshoz, ezt más sokszor megállapíthattuk, de most is baszsus, hányféleképpen illik erre a JOY? Zseniálisak, én meg már csak ismételni tudom magam. :)
teljesen kész vagyok. Az egész sorozat felül van írva, az összes eddigi kedvenc részemet és kedvenc jelenetemet el tudnám most felejeteni, mert ez mindent vitt. ZSE-NI-Á-LIS. Hihetetlen, hogy tud egyre jobb és jobb lenni ez a sorozat, ez most az abszolút csúcs.
Abszolút. Annyi minden benne volt abban a tekintetben. Ezredszerre is elmondom: Hugh Laurie zseniális. Elképesztő, hogy tud ilyen fejeket vágni? Lefagy, és mégis egy regényt elmesél ezzel az arccal.
Megtaláltam. :) Basszus, Mr. Biget én is utálom. Vagyis addig még valahogy elviseltem, amíg nem döntöttek úgy, hogy a mozifilm (ami irgalmatlanul szar lett ráadásul) róla fog szólni. Nem. érdekelt. az. a. karakter. Egy kicsit sem. Elvoltam vele, úgy, hogy fel-felbukkant, volt olyan, évad, amikor alig, de hogy a fő szerelmi szál hozzá kötődjön egy amúgy kurva jó sorozatban? Na ne. Egyszerűen nem látom be, mitől Mr. BIG, mitől olyan baromi nagy szám, hogy ember nem mehet el mellett úgy, hogy halálosan bele ne szeressen.
Bocs, az OFF puffogásért, csak a kommented most eszembe juttatta. :)
Csak annyit mondok: I was thinking of his huge throbbing diagnostic skills too :)))))
Komolyan, nagyon jó volt még 13-as ellenére is, mivel egy újabb fejezetet láthattunk végre Jimmy és Greg közös életének történetéből. A Cuddy-ra vetett pillantást meg egyszerűen nem lehet elfelejteni. "If you're happy, I'm..." Nekem kábé azt mondta: a nő, akit előszeretettel ugratok, közben meg alig várom, hogy az enyém legyen, többé már nem érzi magát olyan nyomorultul, mert nem lehet gyereke, mint én, boldog lesz, babázik, megosztja az életét egy aprósággal, és a családi idill elégedetté, nyugodttá fogja tenni. Fuck." Legalábbis én erre fordítottam le a tekintetet, ő nyilván más szavakat használt volna :))
Igen, értettem a képletességet, csak én meg néha tényleg gyomorfájdalmat érzek, ha egy nap kettőnél több House-t megnézek (vagy bármilyen kórházas akármit...). :D Bár lassan kezdek megedződni - lol-
Ja, csak képletesen gondoltam. :)) Hálistennek, a dokis sorozatok még sose tettek kárt az egészségszemléletemben. Amúgy is inkább az a fajta vagyok, aki minden tünetet igyekszik elbagatellizálni, vagy észre se venni. :)) De egyetértek, heti egyszer (szájon) szemen át. :)
Egyáltalán nem csodálom, hogy megfeküdte a gyomrodat! :-D Anno én is lezavartam egy évadot rémületesen kevés idő alatt, egyszerre, és utána olyan hipochondriás tüneteket produkáltam, hogy még... már attól is kivoltam, ha pislogtam egyet. :D Szóval House egyszerre elég nyomasztó - szerintem. Hetente adagolva ideális.:)))
Én két napig néztem is - hát inkább délután - de be kell vallanom, kicsit megfeküdte a gyomromat a mennyiség, és amikor második nap este kilenckor még megnéztem 13-aska szenvedéseit, már nagyon fáradt voltam, hogy örülni tudjak neki. :)) Talán ha a szokott heti türelmetlenséggel vetem neki magam, nem utáltam volna az egészet annyira. Még az is felidegesített, hogy megint előkerült a nyomozó, nekem egyáltalán nem hiányzott. Azt hiszem a sorozatok bedarálása nem az én műfajom lesz. :)
Imádom a 2. évadot. :) Pont nemrég gondoltam rá, hogy bele kéne nézni azokba a részekbe, volt egy különleges hangulata annak az évadnak, ahogy kezdtek a dolgok igazán kiforrni, és akkor már nagyon ment a szekér. Leginkább az évad 2. fele, a Stacy utáni epizódok a jók, meg a House-Wilson összeköltözés, az csúcs. És (nekem ez is számít) annak az évadnak a legszebbek a színei meg a fényképezése, a többi évad kicsit fakó lett.
Ez igaz, Lisa is igaz, de Lisa mostanában nekem annyira nem tetszik- a frizurája pontosabban. Régebben dögösebb volt kissé... de ez nem változtat a karakter nagyszerűségén, csak ha már eyecandy... viszont nekünk ott van Greg és Jimmy, mint eyecandy. ;-)) Az AXN-en volt a House.-maraton valamelyik nap, belenéztem estefelé, iszonyú furcsa volt szegény Szakácsi hangja, hovatovább, én már Kulkán kívül mással el nem tudnám képzelni a magyarhangot; Jimmy még egy öt-tíz kilóval könnyebb volt a második évadban, lol! :))
Szerintem 13-ast az évad végére kiírják egy újabb dráma keretében.Az előkészítés végülis már folyamatban van,elég régóta. Amúgy én Ambert is a "halála után"kedveltem meg.:-)
Azt nem tudjátok hogy Cuddy babája meghal-e? Az nagyon szomorú lenne,de valahogy nem tudom elképzelni hogy egy ilyen meló mellett anya legyen.Ha az lenne lehet őt is kiírnák pár részre mint Wilsont,ami egy csók után nagy kicseszés lenne a rajongókkal!!
Csesszék meg, Lisánál jobb nő nem kell. Valamint az eyecandy faktor még nem zárja ki, hogy a karakter érdekes legyen, vagy tehetséges színész(nő) alakítsa.
Melyik voltál te? :) vagy csak nem szúrtalak ki? shameonme.
Az nekem sem fér a fejembe, hogy kerül ide Chase. De az még hagyján, az EW-s listán House és Cuddy. Vannak karakterek, akiket én szeretek, de elfogadom, hogy mások utálnak, mert vannak irritáló tulajdonságaik, na de pont ők? Ugyanmár.
Na én is beírtam a pokoli irritálókat, de banyek... valaki Chase-t írta...* kidülledőszemű szmájli, fejet asztalbavágó szmájli, egyéb, a meglepetést, iszonyatot tükröző szmájli...)
(Persze, valójában minket tennének a sorozatba, ha ismernének, mivel esztétikai és szellemi fronton is sokkal megfelelőbbek vagyunk, de sajnos Jason még nem lobbizott értünk elég erősen... :DDD)
Az eyecandy mindig is előtérbe fogja hozni a Cameron-és 13-as féle csajokat... ebbe bele kell törődnöd :D Bár gyanítom, több hölgyemény nézi a House-t, mint férfiember. Nem tudok statisztikákat, de gyanítom.
Azt én sem gondolnám, hogy haldokolni látjuk 13-ast, de esetleg arra jó lenne ez a betegség, hogy hirtelen rosszabbra fordul az állapota és kénytelenek lesznek elbocsájtani, mert munkaképtelen lesz. ;)))
Egyébként tegnap hihetetlen felfedezésben volt részem. Elkezdtem nézni a Desperate-et elölről és az első évad első részeinek egyikében feltűnt 'Amber', mint Susan exférjének az aktuális macája... hosszú, szőke haj, liba viselkedés... :-D
Szeritnem is-is. A karakter is szar, és hozzá társul a világ egyik leggyengébb színészi alakítása, nem túl nyerő kombináció. És azzal, hogy ennyi drámaiságot próbálnak belezsúfolni a karakterébe, tökéletesen elérték, hogy senkit ne izgasson, mi lesz vele. Belegondolva Wilson, Cuddy, Foreman, Chase és Cameron összeadva nem kapott annyi személyes storyline-t eddig, mint 13, mióta itt van, és még egy teljes évadot sem húzott le a sorozatban. Valaki lemérte, hogy a Lucky 13-ben csak pár másodperccel volt kevesebbet a képernyőn, mint Hugh.
És szerintem ez a nagy halálos betegség beetetés, én nem hiszem, hogy fogjuk látni a haldoklását/halálát a sorozatban. Mert egyrészt Amberrel már eljátszották, másrészt most elhangzott, hogy legrosszabb esetben is 10 éve van hátra, tehát akár simán benne lehet a sorozat végéig...amit persze nagyon nem akarok. Vele kapcsolatban valami radikálisat kéne húzni most (miért nem lehetett kirúgni, MIÉRT?), illene DS & co-nak beismerni, hogy nagyon elszámították magukat a karakterrel.