Érdekes eset volt nálunk. Arra mentem be a szavazóhelységbe, hogy egy szép erőteljes fiatalember, olyan mokány, éppen mobiltelefonoz valakinek, jó hangosan, hogy mindenki hallja. Bejelentést tett, hogy az ő szavazólapján már be van jelőlve az egyik párt (nem mondom a nevét). Ennekutána kitessékelték a szavazóhelységből. Majd óriási sürgésforgás, jegyzőkönyv meg minden. A sor meg csak gyűlt. Érdekes volt:O))) Természetesen kapott új szavazólapot.
Szegeden elég simán ment, nem szaroztak. Az előttem lévő faszinál ugyan megállt a lendület, de asszem ő nem a lakhelyén szavazott. gondolom az igazolással pöcsöltek.
Voltam (Gödöllő, XIV. választókörzet), és azt tapasztaltam, hogy a választási bizottság nagyon ideges, hogy semmibe se lehessen belekötni. Mindent nagyon gondosan ellenőriztek, egyáltalán nem olyan oldott a hangulat, mint amire a korábbi szavazásoknál emlékeztem, többen is vannak, hárman is megnézték a lakcímemet, és eléggé zavarba hozta őket, hogy ugyanúgy hívnak, mint az apámat, és ugyanott lakunk, pedig a választási értesítőn elég egyértelműen szerepelt, hogy ki kicsoda (nem együtt voltunk). Korábban is ugynígy laktunk, de akkor nem görcsöltek rá erre.
Nem azért írtam, hogy valaki seggre essen ettől, csupán most értem haza, és az előző szavazásokon ennyi embert egyszerre nem láttam. Ennyi. Már ha egyáltalán iróniának szántad epés megjegyzésedet:-)
Ilyenek biztos vannak. Nekem még a kampánycsend előtt volt szerencsém összeszólalkozni 2-vel. Kapucsengő-bohócok voltak, és megkérdeztem, hogy kihez mennének, mit akarnak. Na aztán szó szót követett, és elhajtottam őket a fenébe...
Ebből gondolom, hogy ezek a droidok ma is aktivizálják magukat.
Úgy értem hugy az egész rohadt bagázst elküldeni és nem korumpálódott újakkal kezdeni, akik képesek lennének az ország érdekéé és nem a sajátjuké tenni valamit!!
Na de ez álom.
:((
Mindenesetre ha ilyen kérdés lenne, magasan nyerne!
Bákker.. erre pedig kíváncsi lettem volna, hogy tényleg van-e ilyen, vagy csak a forumlakok meséi. (elnézést tőled is, de hiszem, ha látom.. igy vagyok vele...)