Keresés

Részletes keresés

dokeee Creative Commons License 2006.10.26 0 0 2479
Hááát a 20-astól nem csodálom hogy nem estek hanyatt, 28 alatt takarmánybúza :)
Előzmény: Steve Kovács (2476)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2006.10.26 0 0 2478
Ezekkel a sikerek hiányát kompenzálja a nagyátlag. Én meg tudom, hogy az átlagosnál is szarabbak vagyunk, ha a 3. világot + a törzsi népeket nem számítjuk.

Ebőváry
Előzmény: Steve Kovács (2472)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2477
Hát, még én se tudok mindent. legalábbis nem látok ilyet, még a tisztítószerek környékén se:)
Előzmény: Steve Kovács (2475)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2476

Nanaaaaa - 2.845 tonna (!!!) magyar buzát importáltam Ro.-ba. A minőségét ne feszegessük - főleg a BL-80 -asét ne. Az volt pedig a zöme - és egy kevés BL-55.

Szóval nem volt rossz (jó malomból vettem, Törökszentmiklósról főleg) - de senki nem esett hanyatt a néha 20-as sikértől.

Mindegy. Megzabálták - oszt kész.

.

Előzmény: kerdojel (2474)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2475

Dehgyis - nem jártam ott időtlen idők óta.

A "Alap-asztalból" baszott ki valamelyik onanista a minap. Ha egyszerüen nem érti amit mondsz - megteheti, hogy kitilt. Mégpedig az egész csoportból - és nem csak a topikról.

Azért sumákolom a csoport nevét, mert lusta vagyok új nicket csinálni...de te tudod melyik asztal az.

.

Előzmény: kerdojel (2473)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2474
A sikértartalma más volt a régi magyar búzának. Rétest pl. állítólag nehéz másból csinálni.
Előzmény: Steve Kovács (2472)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2473
Vagy erre gondolsz?:
Gépház válasz | megnéz 2006.08.17 17:38:53 (2435)
Steve Kovács visszaengedve Hölgyek, urak, szex topikba/fórumba.
Előzmény: kerdojel (2471)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2472

Basszus - pont most megy az m1-en, hogy a "piros pulóveres utazó" - ez egy riporter fickó, aki utazik mint az őrült a köz-TV pénzén - szóval azt vizsgálta, hol becsülik a magyar borokat?

Nem volt nehéz dolga. Sehol nem ismerték. Ebből aztán gond nem lehet.

De akkor mi a faszért kell etetni a népet, hogy milyen fasza a magyar bor?

De még a "világhíres" magyar búzáról is elmondta egy magyar szak-professzor, hogy a magyar búza abszolut átlagos minőségű - és nem kellene már annyira a legendákra hagyatkozni....mert semmi alapja sincs.

.

Előzmény: battila63 (2470)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2471
Ugyan már. Megint mondtam olyat, ami nem tetszett egy frusztrált, púpos, szemüveges, pinát legalább 20 éve nem látott faszinak.

Csak vagy ő a "rendészeti ember" - vagy a barátja az - akivel lehet együtt is él. Erre fel kitiltottak nem csak egy topikból - hanem egy egész forum-csoportból.

Így van. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Mondjuk a homoszexuálisokkal szembeni előíteled sem értem, én inkább bátorítom őket. Tudod, kisebb a konkurrencia:)

Deszka? Nem ketrecharcról lesz szó?:)

Ha megmondod, melyik fórumcsoport, én megnézem neked, hogy mennyi időre.
Előzmény: Steve Kovács (2467)
battila63 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2470

Biztos sikert aratnál:)

De montammá véletlenül akatt a kezembe, és csuklottam is.:)

Előzmény: Steve Kovács (2469)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2469

Te olasz bort iszol???? Nahát....Pedig a magyar borok világhírüek. Jóllehet, csak Magyarországon világhírüek - éppen ezért támogatni is kellene - hogy máshol is világhírüek legyenek. Bárhol.

De ha mégsem veszi meg senki (mert azért annyira nem jó) - akkor igenis tessék intervenciósan felvásárolni - mégpedig az adófizetők pénzéből.

Ha meg nincs hol tárolni ennyi lőrét - akkor (szintén közpénzből) - tessék újabb tárolókat építeni.

És 5600 diplomás borászból csk 800-nak legyen borászati engedélye...mint a patikusoknál.

Mekkora sikert aratnék a Parlamentben ezekkel az "okos" ötletekkel. Legalábbis egy részében :-))))

.

Előzmény: battila63 (2468)
battila63 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2468

Nomármost, ha ezen eszmefutattás abból indult ki, hogy aztat merészeltem mondani a barátomnak, csak óvatosan, az egy poénnak indult, és bíztam benne hogy úgy is érkezik.

Nem hiszem, hogy Fakukacnak vagy bárkinek komolyan kellene vennie, és ahogy olvastam nem is élte bele magát. A magam részéről is bármikor elküldöm a picsába az összeset. Ne vegyétek komolyan!

Olvasgatám a topikokat itt a polidilin, valami őrület, ami némelyek agyából kipattan.

Soxor volt hogy írtam egy fél oldalt, osztán a mégse gombot nyomtam, mert mire leírtam, lehiggadtam....és jobban is érzem magam ,mint aki gondolkodás nélkül leírja, osztán már csak azért is védi a hüjje állásponttyát.

Gondolkoggyunk tiszta fejjel.

Ha netán arra bízonyítékot lehet szolgálni, amit kukac írt, akkor nem a polidilin kellen írkáni, hanem jópénnzé eladni az ellennek, vagy ha netán szar a lelkiösmeretünk akkor az egyetlen olyan politikusnak átnyújtani a bízonyítékot akiről tuggyuk nem él vissza vele. Van ilyen??

Ez az igazi kérdés.

Bocsi hogy hosszú vót, de valamiféle olasz bor került elém /véletlenül/, csuklottam is a magyar borosgazdákra gondóva.

Előzmény: Steve Kovács (2465)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2467

Ugyan már. Megint mondtam olyat, ami nem tetszett egy frusztrált, púpos, szemüveges, pinát legalább  20 éve nem látott faszinak.

Csak vagy ő a "rendészeti ember" - vagy a barátja az - akivel lehet együtt is él. Erre fel kitiltottak nem csak egy topikból - hanem egy egész forum-csoportból.

A faxom sem tudja miért, vagy mennyi időre ...vagy hogy megy ez ? Azt sem tudom, hogy hol kell megnézni.

Direkt nem használtam szak-szavakat - mert arra tuti van figyelő-szűrőjük.

Na - mész deszkáért?.

.

Előzmény: kerdojel (2466)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2466
Annyira hűvösre nem gondoltam, csak az index sittjére...:)

Előzmény: Steve Kovács (2465)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2465

Azt mondod: "....esetleg ezen okból a hűvösön csücsülnek:)"

Vagy csak nem akarnak "hűvösön csücsülni"...mi?

Nézd. Én edzett vagyok - én már kerültem el olyan milicia-állampolgár eszmecserét pusztán csak azon az elven - hogy az én autóm gyorsabb volt valamivel a hatóságénál.

De egy mai magyar, kényes kultúr-ember nincs erre kiképezve - és a "jobb a békesség" alapelv mentén - inkább visszahúzódik.

Egyébként mehetsz a TÜZÉP-telepre - ameddig nem késő. Mert állítólag drágul a deszka - én meg jövök  :-)))))

.

Előzmény: kerdojel (2464)
kerdojel Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2464
Tényleg mindenki magából indul ki?:)

Szvsz szó sincs beszarásról, a topiklakók egyszerűen más, pillanatnyilag őket jobban érdeklő témával vannak elfoglalva, esetleg ezen okból a hűvösön csücsülnek:)
Előzmény: Steve Kovács (2463)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2463

Gyerekek. Idefigyeljeteeeeek !!!! 

Hétfő este óta leálltak azok a topikok - ahol megtisztelnek azzal, hogy egyáltalán megtűrnek arrafelé. Ettől én viszont nagyon beszartam.

Vagyis attól, hogy a topiktársak attól szartak be, hogy bármit is írnak, abból még bajuk lehet - és ez nem jó jel ám az álmoskönyv szerint.

Hát mi a túró van ? Hisz ezek abszolut civil, politikamentes, cseverészési fórumok. És mi van, ha a politikáról is elhangzik vélemény ? Netán tilos az ilyesmi manapság?

Lehet, hogy én edzettebb vagyok kissé a kényes, magyarországi topik-társaknál - de higyjétek el - nem kell beszarni.

Pont azon gondolkodtam, hogy nyissak egy eredeti "karón-varnyú" telepet ...abból a fajtából, amelyiket ugyan sokan láttak már - de mindig el is repült az eddígi vállalkozóktól.  

Kérdezzétek meg akár Dobó Katalin művésznőt....de akár folytathatnám is a hülyeséget....közkívánatra.

De nem kell, úgyis értitek.

.

Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2462

A délben találtam ki egy faviccet...csak nem tudtam feltenni oda, ahová szerettem volna. Erről majd külön értekezünk, hogy miért is nem ?

Naszóval:

"Két rohadt, geci, szemétláda, sétál a Rákóczy úton. Az egyik kétballkezes - a másik viszont jobbos."

Hát ennyi lenne a "vicc".

.

Előzmény: faqkac (2461)
faqkac Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2461

Kik neveznének komcsi bérencnek??

A Hortysta seggnyalók??

Vagy a támogatott hajléktalan, munkanélküli tüntetők??!!!!!!

Vagy a pénzért vásárolt idealisták??!!!!

Vagy netán az 50 millás traktorokkal felvonulók?? (Volt akinek véletlenül leállt a traktorja és nem tudta újraindítani? Mert fogalma sem volt, hogyan kell?)

Vagy az aki a moszkvai forradalmi ifjúsági napok után, most megrendezte a beígért forradalmat idehaza is????!!!!!

No akkor én most finoman fogalmazok, és csak a hímnemű versenyállat nemiszervét kínálom evésre!!

Ala Styvi:Kapják be a lófaszt!  (Bocs Styvi)

Előzmény: battila63 (2460)
battila63 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 2460

Háát, hogyha valami bizonyosság féle akadna, akkor is csak ide.............

Annyira végletesen sikerült valakinek kettéosztania a társadalmat, hogy azonnal komcsi bérenc lennél egy ilyennel. Csak óvatosan.

Azért az apjuk valagát. // Ezt Stivi szebben írta vóna.//

Előzmény: faqkac (2459)
faqkac Creative Commons License 2006.10.24 0 0 2459

Szerintem jók a megérzéseid!

Ma is hallottam egy-s mást. Ha sikerül bizonyosságot szereznem, leírom!

Előzmény: battila63 (2458)
battila63 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2458

Konkrétan az égbemutató középső ujjadra, mimásra!

Azonkívül még az is a kérdésem, ha a tüntesérért ennyit fizetnek, akkor mennyit fizetnek egy vízágyú provokációért?

Az az érzésem, van 100-200 fizetett zsoldos a rendőrökkel szemben, a többiek meg balhéból, kiváncsiságból, " katasztrófa turizmusból " csapódtak hozzájuk.

Előzmény: faqkac (2456)
faqkac Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2457

Utána néztem mert elkezdett érdekelni!

Állítolag a TV ostrománál, 15.000.-volt a tarifa/nap

Aztat nem tom, hogy a kocsigyújtásért, járt e külön juttatás!

faqkac Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2456

A behajtott könyökömre, és az égrenéző középső ujjamra gondoltál??????

Mármint a bemutatásnál!

Előzmény: battila63 (2455)
battila63 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2455

Azé jobb, hogy nem <<mutattál be neki>>!

Így még megmaradt az esélyed egy kis mellékesre, lessz még tünti hétfő után is.:))))

Előzmény: faqkac (2453)
faqkac Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2454

Szerintem bármit!!!

Ő nem Gyurcsány fejét akarja, hanem a helyét!!! De azt qvára!!

Előzmény: Steve Kovács (2451)
faqkac Creative Commons License 2006.10.23 0 0 2453

Sajnos úgy csináltam mint Láng Vince.

Úgyhogy nem jött össze az ismeretség. De talán így a jobb. Mert ha netán szájbaszexuálom a kedves antipatikus fiatalembert, lehet, hogy én sem úsztam volna meg hirtelen egészségromlás nélkül! Viszont akkora volt a felháborodásom, hogy valószínű felbátorodásba csapott volna át, és abból csak bajok lettek volna. Lehet, hogy gyáva vagyok.......... De szerintem egyedül nagyobb esélyem volt gyáva nyúlnak lenni, mint döglött oroszlánnak.

Erről ennyit.

Most olvasom, hogy kisöpörték a hajlétalan campig-et

Előzmény: battila63 (2452)
battila63 Creative Commons License 2006.10.22 0 0 2452

Üdv!

Épp ma kérdezte tőlem az asszony, azok az emberek akik kint tüntetnek, az mind munkanélküli?

Most má értem, ha kimegy egy déletti dzsemborira valaki, akkor többet keres mint a szalag mellett, háá van kérdés ezekután!

Má éppen úgyis valami másodállás után akartam nézni, ha meg van a pasi, ugye bemutatsz neki:))))

//Ugye bemutatsz neki!//

Előzmény: faqkac (2450)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.10.22 0 0 2451

Beszarááááás baszdki. Gyanítottam, hogy így műxik.

Mit fog ez a csávó még elkövetni az elvakult hatalomvágyától? Ciklon B...mi jöhet még?

.

Előzmény: faqkac (2450)
faqkac Creative Commons License 2006.10.22 0 0 2450

Gyárekek!!!!!

Kaptam egy qvajó ajánlatot!

Melós ruhában korzóztam a hajléktalan caping környékén. (Szállítottunk) Amikoris súgva megszólított egy  nem túl magasan kvalifikált idős hölgy.

- Fiatalember akar keresni egy kis pénzt.

- Há má hógyne akarnék!

- Akkor jöjjön velem.

- Hová???

- Háááát.........tüntetni

- Oszt mi ebben a biznic??

- 400 Ft-ot fizetnek óránként.

- Ki????

- Jöjjön odaviszem egy emberhez!

- Most van egy kis dógom, de egy óra múlva itt vagyok.

Most már bánom, hogy nem néztem meg magamnak azt az "embert".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!