Ezekkel a sikerek hiányát kompenzálja a nagyátlag. Én meg tudom, hogy az átlagosnál is szarabbak vagyunk, ha a 3. világot + a törzsi népeket nem számítjuk.
Nanaaaaa - 2.845 tonna (!!!) magyar buzát importáltam Ro.-ba. A minőségét ne feszegessük - főleg a BL-80 -asét ne. Az volt pedig a zöme - és egy kevés BL-55.
Szóval nem volt rossz (jó malomból vettem, Törökszentmiklósról főleg) - de senki nem esett hanyatt a néha 20-as sikértől.
A "Alap-asztalból" baszott ki valamelyik onanista a minap. Ha egyszerüen nem érti amit mondsz - megteheti, hogy kitilt. Mégpedig az egész csoportból - és nem csak a topikról.
Azért sumákolom a csoport nevét, mert lusta vagyok új nicket csinálni...de te tudod melyik asztal az.
Basszus - pont most megy az m1-en, hogy a "piros pulóveres utazó" - ez egy riporter fickó, aki utazik mint az őrült a köz-TV pénzén - szóval azt vizsgálta, hol becsülik a magyar borokat?
Nem volt nehéz dolga. Sehol nem ismerték. Ebből aztán gond nem lehet.
De akkor mi a faszért kell etetni a népet, hogy milyen fasza a magyar bor?
De még a "világhíres" magyar búzáról is elmondta egy magyar szak-professzor, hogy a magyar búza abszolut átlagos minőségű - és nem kellene már annyira a legendákra hagyatkozni....mert semmi alapja sincs.
Ugyan már. Megint mondtam olyat, ami nem tetszett egy frusztrált, púpos, szemüveges, pinát legalább 20 éve nem látott faszinak.
Csak vagy ő a "rendészeti ember" - vagy a barátja az - akivel lehet együtt is él. Erre fel kitiltottak nem csak egy topikból - hanem egy egész forum-csoportból.
Így van. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Mondjuk a homoszexuálisokkal szembeni előíteled sem értem, én inkább bátorítom őket. Tudod, kisebb a konkurrencia:)
Deszka? Nem ketrecharcról lesz szó?:)
Ha megmondod, melyik fórumcsoport, én megnézem neked, hogy mennyi időre.
Te olasz bort iszol???? Nahát....Pedig a magyar borok világhírüek. Jóllehet, csak Magyarországon világhírüek - éppen ezért támogatni is kellene - hogy máshol is világhírüek legyenek. Bárhol.
De ha mégsem veszi meg senki (mert azért annyira nem jó) - akkor igenis tessék intervenciósan felvásárolni - mégpedig az adófizetők pénzéből.
Ha meg nincs hol tárolni ennyi lőrét - akkor (szintén közpénzből) - tessék újabb tárolókat építeni.
És 5600 diplomás borászból csk 800-nak legyen borászati engedélye...mint a patikusoknál.
Mekkora sikert aratnék a Parlamentben ezekkel az "okos" ötletekkel. Legalábbis egy részében :-))))
Nomármost, ha ezen eszmefutattás abból indult ki, hogy aztat merészeltem mondani a barátomnak, csak óvatosan, az egy poénnak indult, és bíztam benne hogy úgy is érkezik.
Nem hiszem, hogy Fakukacnak vagy bárkinek komolyan kellene vennie, és ahogy olvastam nem is élte bele magát. A magam részéről is bármikor elküldöm a picsába az összeset. Ne vegyétek komolyan!
Olvasgatám a topikokat itt a polidilin, valami őrület, ami némelyek agyából kipattan.
Soxor volt hogy írtam egy fél oldalt, osztán a mégse gombot nyomtam, mert mire leírtam, lehiggadtam....és jobban is érzem magam ,mint aki gondolkodás nélkül leírja, osztán már csak azért is védi a hüjje állásponttyát.
Gondolkoggyunk tiszta fejjel.
Ha netán arra bízonyítékot lehet szolgálni, amit kukac írt, akkor nem a polidilin kellen írkáni, hanem jópénnzé eladni az ellennek, vagy ha netán szar a lelkiösmeretünk akkor az egyetlen olyan politikusnak átnyújtani a bízonyítékot akiről tuggyuk nem él vissza vele. Van ilyen??
Ez az igazi kérdés.
Bocsi hogy hosszú vót, de valamiféle olasz bor került elém /véletlenül/, csuklottam is a magyar borosgazdákra gondóva.
Ugyan már. Megint mondtam olyat, ami nem tetszett egy frusztrált, púpos, szemüveges, pinát legalább 20 éve nem látott faszinak.
Csak vagy ő a "rendészeti ember" - vagy a barátja az - akivel lehet együtt is él. Erre fel kitiltottak nem csak egy topikból - hanem egy egész forum-csoportból.
A faxom sem tudja miért, vagy mennyi időre ...vagy hogy megy ez ? Azt sem tudom, hogy hol kell megnézni.
Direkt nem használtam szak-szavakat - mert arra tuti van figyelő-szűrőjük.
Azt mondod:"....esetleg ezen okból a hűvösön csücsülnek:)"
Vagy csak nem akarnak "hűvösön csücsülni"...mi?
Nézd. Én edzett vagyok - én már kerültem el olyan milicia-állampolgár eszmecserét pusztán csak azon az elven - hogy az én autóm gyorsabb volt valamivel a hatóságénál.
De egy mai magyar, kényes kultúr-ember nincs erre kiképezve - és a "jobb a békesség" alapelv mentén - inkább visszahúzódik.
Egyébként mehetsz a TÜZÉP-telepre - ameddig nem késő. Mert állítólag drágul a deszka - én meg jövök :-)))))
Szvsz szó sincs beszarásról, a topiklakók egyszerűen más, pillanatnyilag őket jobban érdeklő témával vannak elfoglalva, esetleg ezen okból a hűvösön csücsülnek:)
Hétfő este óta leálltak azok a topikok - ahol megtisztelnek azzal, hogy egyáltalán megtűrnek arrafelé. Ettől én viszont nagyon beszartam.
Vagyis attól, hogy a topiktársak attól szartak be, hogy bármit is írnak, abból még bajuk lehet - és ez nem jó jel ám az álmoskönyv szerint.
Hát mi a túró van ? Hisz ezek abszolut civil, politikamentes, cseverészési fórumok. És mi van, ha a politikáról is elhangzik vélemény ? Netán tilos az ilyesmi manapság?
Lehet, hogy én edzettebb vagyok kissé a kényes, magyarországi topik-társaknál - de higyjétek el - nem kell beszarni.
Pont azon gondolkodtam, hogy nyissak egy eredeti "karón-varnyú" telepet ...abból a fajtából, amelyiket ugyan sokan láttak már - de mindig el is repült az eddígi vállalkozóktól.
Kérdezzétek meg akár Dobó Katalin művésznőt....de akár folytathatnám is a hülyeséget....közkívánatra.
Vagy a támogatott hajléktalan, munkanélküli tüntetők??!!!!!!
Vagy a pénzért vásárolt idealisták??!!!!
Vagy netán az 50 millás traktorokkal felvonulók?? (Volt akinek véletlenül leállt a traktorja és nem tudta újraindítani? Mert fogalma sem volt, hogyan kell?)
Vagy az aki a moszkvai forradalmi ifjúsági napok után, most megrendezte a beígért forradalmat idehaza is????!!!!!
No akkor én most finoman fogalmazok, és csak a hímnemű versenyállat nemiszervét kínálom evésre!!
Azonkívül még az is a kérdésem, ha a tüntesérért ennyit fizetnek, akkor mennyit fizetnek egy vízágyú provokációért?
Az az érzésem, van 100-200 fizetett zsoldos a rendőrökkel szemben, a többiek meg balhéból, kiváncsiságból, " katasztrófa turizmusból " csapódtak hozzájuk.
Úgyhogy nem jött össze az ismeretség. De talán így a jobb. Mert ha netán szájbaszexuálom a kedves antipatikus fiatalembert, lehet, hogy én sem úsztam volna meg hirtelen egészségromlás nélkül! Viszont akkora volt a felháborodásom, hogy valószínű felbátorodásba csapott volna át, és abból csak bajok lettek volna. Lehet, hogy gyáva vagyok.......... De szerintem egyedül nagyobb esélyem volt gyáva nyúlnak lenni, mint döglött oroszlánnak.
Erről ennyit.
Most olvasom, hogy kisöpörték a hajlétalan campig-et