Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
Arról persze soha nem írt, hogy miként próbált dörgölőzni ahhoz a bizonyos hiszterolib értelmiséghez. Mert hogy Bayer csak aztuán kezdte fölfedezni magában a jobboldali forradalmárt, hogy a áhított liberális értelmiségi körökbe nem fogadták be...
"MAci! Te neked aztán semmi erkölcsi alapod nincs arra, hogy másokat kárhoztass mert elöszednek korábbi cikkeket Bayertól."
Felőlem szedjék..:)))))) Bár kíváncsi vagyok, azt mikor szedik elő, amelyben leírja, hogyan adta tudtára az egyik ismert korifeus, a hazai hiszterolib ars poeticáját " Mi jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket !"...... :))))
De azért vigyorgok, hogy láthatóan a ballib/hiszterolibek a cikk tartalmán vannak kiakadva- no de azt érdemben cáfolni nem tudják, ugye...
Így aztán újra előkerül a számtalaszor ismételt Bayer Népszabadságos cikk, a kolumbia-alsón elvágva, gondosan- és csomó hablaty...
Miközben nem Bayer a gond. Ő csak a tükör- aféle Eörsi István, most éppen a jobboldalon. (Ír ő jól is, meg baromságokat is felváltva , legutóbb nálam a mataharinescuzása kicsapta a biztosítékot). Csakhogy. A gond most és itt nem Bayerral hanem egy bukott sportminiszterrel van , egy Apró-klános utóddal, aki egy puccsnak köszönhetően most csendes polgárháborút folytat Magyarország egy része valamint szerencsétlen határon túli magyarok ellen...
Hát, ez a fő bibi, és nem az hogy kiderült, 1988-ban is ugyanilyen egy jellemtelen senki volt, aki piti besúgásokkal, pardon KISZ vezetőknek szánt "bizalmas jelentésekkel" akarta "elszigetelni" a Fideszt... Ez csak a logikus elözménye volt a mai viselkedéseinek, a beteg II. János Pál-nál aló árulkodásától a Bush-ra való hazug hivatkozásokig.. Az hogy már az Index is röhög rajta, -llásd mai cikkét- az inkább megelőző csapás...
Zsóti egy dologban következetes, a gátlástalanságban.
Ezt bármelyik oldalon képes produkálni. Hogy végül a jobboldalon kötött ki, annak az az egyszerű oka, hogy a másik oldal gátlástalan bunkózása, semmibevétele, földbedöngölése jelenleg a jobboldali politika fegyvertárába tartozik. Csak megtalálta a helyét.
Bayer Zsolt teljesen egysíkú, unalmas újságíró lett. Azt gondolja, hogy a keménység az, ha anyázunk egy publicisztikában. És tőmondatokban írunk. Ráadásul állandó, de nem létező forradalomban él, holott az ő kanyarjaival erre semmi erkölcsi jogi nincs.
Talán a Magyar Nemzet valódi tulajdonosai majd olyan 50ezernél rádöbbennek, hogy talán másként kellene...
Pöcegödörben azok vannak (maguk ásta pöcegödörben), akik utólag (és egyre hevesebben) hazaárulózzák azokat, akikkel 89-90-ben tárgyaltak.
Szégyellhetnék magukat (ha volna bennük bármi - lelkiismeret, szégyenérzet -, ami ilyesmire képessé tenné őket), hogy riválisaikkal, az "utódpártiakkal" csak ilyen piszkos eszközök alkalmazásával remélnek versenyben lenni.
"te barom, Mussolini "pereputtya" Sophia Loren, Olaszország egykori ünnepelt színésznője. Mussolini pártja féllegális módon újjászerveződött már a háború után, bent voltak a Parlamentben, de a titkosszolgálat vezetője is az emberük volt. kétszer próbálták fegyveresen átvenni a hatalmat, és egy nem került közülük börtönbe. Mussolini főideológusa Gentile, akit felakasztottak 45-ben, ma Olaszországban rehabilitált személynek számít, a fasiszta gazdaságelmélet atyja Pareto, a fasiszta szociológia atyja Mosca pedig nemzeti intellektuális pathenonukhoz tartozik. Olaszországban igen komoly befolyást szerzett Mussolini néhány embere a háború után."
Érdekesen elsültél a Mussolini-dinasztia védelmében..:)))))))))))
Bár itt tegy halom hablatyot soroltál fel, azért megállapitható ebből is, ami az én konklúziómmal megegyezik, hogy Mussoliniék a kanyarban sincsenek Apróékhoz képest...:))
Már kapásból sem, csak ha a Benito Mussolini-Apró Antal versenyt nézem, máris egy akasztófával vesztett Benito...
jobb nevelesben reszesult paraszt bayert az olak ganezasaval se bizna meg, nehogy a dagonyaszo disznok lelki vilagaban maradando karosodast okozzon a frocsogese....:)))))))))))))))))))
"Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
A Ferenc meg 2005. november 5-én éjjel a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.
Te pedig egy zugfirkász vagy egy szennylapban."
Ez persze nem éppen Magyarország dicsőségére váló dolog (Ferencünk is lehetne mondjuk a Népszabinál), de Bayer lekületére elég jó jellemzés.
"De azért az is vicces - hogy ezek vannak kiakadva Bayer mancsos stílusán.:)"
Nos, inkább a tartalmán vannak kiakadva- no de azt cáfolni nem tudják, ugye...
Így aztán újra előkerül a számtalaszor ismételt Bayer Népszabadságos cikk, a kolumbia-alsón elvágva, gondosan- és csomó hablaty...
Miközben Bayer nem politikus, csak egy újságíró. A gond nem vele van (illetve ha van is vele, nem kevesebb mint a hazai média aczélendéivel, ferenczikrisztináival,révészsándoiraival stb.) hanem egy bukott sporminiszterrel, egy Apró-klános utóddal, aki egy puccsnak köszönhetően most csendes polgárháborút folytat Magyarország egy része valamint szerencsétlen határon túli magyarok ellen...
Hát, ez a fő bibi, és nem az hogy kiderült, 1988-ban is ugyanilyen egy jellemtelen senki volt, aki piti besúgásokkal, pardon KISZ vezetőknek szánt "bizalmas jelentésekkel" akrta "eészigetelni" a Fideszt... Ez csak a logikus elözménye volt a mai viselkedéseinek, a beteg II János Pál-nál aló árulkodásától a Bush-ra való hazug hivatkozásokig...
te barom, Mussolini "pereputtya" Sophia Loren, Olaszország egykori ünnepelt színésznője. Mussolini pártja féllegális módon újjászerveződött már a háború után, bent voltak a Parlamentben, de a titkosszolgálat vezetője is az emberük volt. kétszer próbálták fegyveresen átvenni a hatalmat, és egy nem került közülük börtönbe. Mussolini főideológusa Gentile, akit felakasztottak 45-ben, ma Olaszországban rehabilitált személynek számít, a fasiszta gazdaságelmélet atyja Pareto, a fasiszta szociológia atyja Mosca pedig nemzeti intellektuális pathenonukhoz tartozik. Olaszországban igen komoly befolyást szerzett Mussolini néhány embere a háború után.
Akkor szokott érdekelni a lexikon, ha vmi olyasminek akarok utánanézni, amit nem tanultam az iskolában, vagy nem emléxem rá pontosan. Végig ötös voltam töriből, dícsérettel érettségiztem belőle, utána felvételiztem (felvettek), úgyhogy ilyen alapvető témában, mint a kommunizmus definíciója nyugodt szívvel állok ki vitára mindenféle lexikon nélkül. Benne van a hardveremben az infó.:))
Egyébként sem szoktam olyasmiről vitatkozni, amiről nincs megfelelő tárgyi ismeretem. Tanulj tőlem ebben a tekintetben is.
"Egy földmívelő Tamás nevű kis fiával kiment a szántóföldre, hogy megnézze, ha vajon a búza érik-e már. "Nézd csak atyám," mondá a tapasztalatlan gyermek, "mily magasan tartja néhány kalász a fejét; ezek lehetnek a nemesebbek; a többiek, melyek oly nagyon meghajolnak előttük, bizonyára silányabbak."
Az atya leszedett néhány kalászt és mondá: "Esztelen gyermek, nézz csak ide, ez a kalász itt, mely oly kevélyen nyúlt magasra, csupa por és üres; ez pedig, mely oly szerényen meghajolt, telve van a legszebb maggal."
Minden búzakalász büszkén emelődik az égnek. Míg üres, és ha megért, földre konyítja fejét, Kérkedik éretlen kincsével az iskola-gyermek, Míg a teljes eszű bölcs - megalázza magát.
" Pontosaan. 2.5 méterre a föld alá, ha báró volt korábban, ha paraszt."
Fenét. Nagy Imrének még ennyi sem jutott. Bár Apró Antal 1958-ban személyesen jelentette be az Országgyűlésben az "örömhírt", Nagy Imre és tsai felakasztását, az csak az exhmáláskor derült ki, hohy épp csak elkaparták, fejjel lefelé, holtában os szögesdróttal összekötve a lábait...
felőlem kínlódhatsz. valakinek a családjával, anyjával mocskolódni - bunkóság. Ezt teszi a fityesz és a nyomukban, a kiadott jelszavaknak megfelelően - ti is. Ennyit értek.
Addig, amíg Magyarország miniszterelnökének a székébe a hazaáruló csürhe anyagi haszonélvezőjét ültetitek, addig magatok is abban a bizonyos pöcegödörben úszó darabok egyike vagytok, akik büszkén mutogatják, hogy aki a közülük a legnagyobb, lám még a gödör partjára is felérhet....
Ne döngesd ennyire a melledet, a hatalom nem örök, ezt ne feledd! Előbb-utóbb a mindenki a helyére kerül.
" Valakinek az anyjával, feleségével, családjával szórakozni - ez egy hatalmas bunkóság "
Nos, vegyük Olaszország és egy ottani dinasztia párhuzamos esetét.
Mussolinit (Clara Petaccival egyetemben) ugyebár 1944-ben felakasztották. Itt az országára 1956-ban szovjet tankon rárontó Apró nickü Antal meg 1994-ben hunyt el , ágyban párnák között, ráadásul októberben, így még láthatta lányát, mint Horn elvtárs kabinetfőnőkeként diadalmasan visszatér a hatalomba...
Mussolini lánya nem örökölte apja , a fasizmus alatt rekvirált vagyonát és politikai befolyása miatt nem lett állami bankelök, reptérvezér vagy miniszterelnöki kabinetfőnök Ellentétben Apró Piroskával...
Mussolini lányunkája nem lett minisztetrelnök (de még annak felesége sem), bár politikai pályával probálkozott...még egy nyamvadt EU pénzeket szétosztogató Tervhivatal elköhelyettese sem lett...
És Mussoliniék fasiszta pereputtya sem ad ma leckéket "demokráciából"....
"egyelőre elég lesz annyi, hogy jövőre a szarba alázza a gyáva, tehetségtelen törpéteket"
Tudod mennyire röhejes vagy?
Remélem látod is a képet amit felvázoltál - amint a fess, magas, fényes tekintetű vezéretek elegánsan és diszkréten a szarba aláz egy gyáva és tehetségtelen törpét.