Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Úgy látom Március 31 van többségben, nagyon nyerőre áll:) Ha megvan az időpont és ez mindenkinek nyerő, akkor már csak azt kell megbeszéni, mikor találkozzunk Sopronban, ill. Bp-ről indulóknak jó-e a 920/990-es számú gyors? (Mondjuk erre van még bő 3 hetünk.)
Tőlem mehet, csak időpontban kellene megyegyeznünk.
Ami engem illet: Hétvégéim szabadok, nekem jó márc. 31-is, vagy valamikor Áprilisban Szombat vagy Vasárnap.
De ahogy elnéztem, a Sanofi-Aventis Egészség vonat Sopronban tartózkodása alatt, pont nem jó, mert egy topik-és olvtársunk akkor másfelé fog hobbijának élni. Sebaj, lesz még ott fotó téma:)
Többiek? Alkalmas időpontok? Írjátok le, nektek mikor lenne legjobb, aztán majd kihozunk belőle valamit.
Tudom, hogy csak poén képpen irtad:) Viszont jó lenne elcsípni a Szergejt Győrben:)
(Ha a szerelvénnyel marad, akkor bármelyik nap fotózható, ha nem marad rajta max. az Fth. környékén.) Ha még az életben találok melót, akkor nekem is csak 7vége lesz jó!
Nekem igy érettségi előtt a március 31. lenne legideálisabb.... ha később lesz akkor valószinű nem leszek ott... Majd érettségi után bepótolom azt a kieső két hónapot :-D