Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 2010.09.17 0 0 3332
egy kicsit eseménydúsabbnak ígérkezik a második évad. trailer a Comic Con-ról. nagyon várós!

http://www.youtube.com/watch?v=hIZdNRr6TgQ
arnyekxxx Creative Commons License 2010.09.02 0 0 3331
http://dl.btjunkie.org/torrent/Battlestar-Galactica-The-Plan-2009-DVDRip-XviD-VoMiT-No-Rars-cgaurav-amp-trade/3755fac18ce6672c599f409343ad3de7d054a9d35ef4/download.torrent

felirat:
http://feliratok.hs.vc/index.php?keres=the+plan

De túl sokat ne várj. Kb a kihagyott jelenetek újrahasznosítása.
Előzmény: CarpHunter (3330)
CarpHunter Creative Commons License 2010.09.02 0 0 3330
Valamelyikőtök nem tudja honnan lehetne letölteni a BSG: The plant? Láttam egy trailert és kíváncsivá tett :D
Tihy Creative Commons License 2010.08.24 0 0 3329
havasar Creative Commons License 2010.08.11 0 0 3328
Tényleg nézd tovább mert a 10. rész után még jön pár elég érdekes dolog amit alapból nem találna ki az ember. És főleg az utolsó rész... Kihagyhatatlan...
Előzmény: CarpHunter (3326)
arnyekxxx Creative Commons License 2010.08.10 0 0 3327
Én ezt használom, telepiteni se kell, mindent lejátszik, tud magyarul is semmi csicsa viszont tökéletes lejátszás, baromi egyszerű beállitásokkal
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
innen a zip verzió a nem telepítős. Feliratokkal meg nem kell semmit tökölni, egyező névnél magától megnyitja egyébként meg egérre be kell huzni a feliratfile-t a video ablakába a filmre és megy.
Előzmény: CarpHunter (3323)
CarpHunter Creative Commons License 2010.08.10 0 0 3326
Mindig azon gondolkodtam, hogy amikor a Földre érnek akkor ősembereket találnak, vagy fejlett civilizációt, esetleg jelenünkbe érkeznének... hát a 10. rész megadta a választ nem tudom hogy lesz még 10 rész ebből, muszáj megnéznem. :D
CarpHunter Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3325
Köszi szépen ezzel már működik :D
Előzmény: Törölt nick (3324)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3324
Javaslom a KMPlayert:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--magyar--QY12.html
A videó indítása után jobb egérgomb -> Feliratok -> Felirat betöltése, illetve ha az a fájllal azonos néven fut, akkor automatikusan betölti a program.
Előzmény: CarpHunter (3323)
CarpHunter Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3323
Abban tudnál segíteni hogy hogy illesszem rá a feliratot a videóra? Mert már sokan mondták hogy legyen a feliratnak meg a filmnek ugyanaz a neve meg legyenek egy mappában de sehogy se sikerült. Lehet az a baj hogy Winamppal próbálkozom?
Előzmény: arnyekxxx (3321)
CarpHunter Creative Commons License 2010.08.01 0 0 3322
Köszi mindkettőtöknek.
Előzmény: arnyekxxx (3321)
arnyekxxx Creative Commons License 2010.08.01 0 0 3321
http://btjunkie.org/torrent/Battlestar-Galactica-Season-4-DVDRip-XviD-REWARD/3779f52103727609c8d17bcfc83b4b4578bf412000b4

felirat
http://hosszupuskasub.com/download.php?file=0014649.rar

A szinkron szvsz felér egy sajtreszelős önkielégitéssel (mármint az első évad alapján, az valami iszonyat lehangolóan szar volt, gondolom utána se ugrott több szintet a minősége.)
Előzmény: CarpHunter (3319)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.01 0 0 3320
Tegnap Auchanban pont lattam, hegyekben. Söt, mostmar ebbol is van ilyen "low budget" kiadas is, lemezenként, nem csak a diszdoboz.
Előzmény: CarpHunter (3319)
CarpHunter Creative Commons License 2010.08.01 0 0 3319
Sziasztok!

Új vagyok itt és arra lennék kíváncsi hogy magyarul meg lehet-e nézni valahol a 4. évadot (vagy legalább feliratosan), mert úgy néz ki hogy az AXN csak a 3. évadig vette meg...
arnyekxxx Creative Commons License 2010.07.29 0 0 3318
http://comment.blog.hu/2010/07/28/webes_spinoffot_kap_a_battlestar_galactica
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3317
tessék, már megint! :)
Előzmény: mindenki senkije (3316)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3316
mostanában néhány hozzászólás csak akkor jelenik meg, ha érkezik egy következő is
érthetetlen...
Előzmény: ysu (3315)
ysu Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3315
Na, ez már még különösebb. Eszerint mégsem tűnt el, csak átmenetileg. Akkor abbahagyom a panaszkodást.
Előzmény: ysu (3314)
ysu Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3314
Hát ez különös. Mostanában változtatták volna a fórum szabályait? Vagy mi történt?

A múltkor a linkem tűnt el, most már az egész bejegyzésem. Úgy látszik, szabályellenes lett, ha jelzem, hogy írtam egy hosszú epizódismertetőt (ezúttal a Home 1 lett kész), és mivel ide aligha tudnám bemásolni, akit érdekel, az tudja, hol keresse. Ezzel már csak két ismertetőm maradt hátra, a Home 2 és a Final Cut. A Flight of the Phoenixet 2008 szeptemberében írtam, uram atyám, el sem hiszem, hogy már két éve.
ysu Creative Commons License 2010.07.25 0 0 3313
Elérkeztem az elemzésekben a Home 1-hez. Kicsit hosszú lett, de talán nem bánjátok. :)
Battlestar Galactica - Home 1
galendil Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3312
az imdb pillanatnyilag úgy ismeri,hogy ő az öreg is ;))
http://www.imdb.com/character/ch0008081/
A múltkor szerintem még szeptember volt kiírva az új részhez,most meg január :((
Előzmény: ysu (3311)
ysu Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3311
Én éppenhogy legkevésbé figyelmetlenségnek gondolnám. Azt még el tudtam fogadni, hogy nem tartották magukat ahhoz, amit a BSG-ben nem is mondtak, csak a Hero című részben mutatták Adama lapján. A Battlestar Wiki az alapján írta, hogy Adama anyját Evelynnek hívták. Mikor a sorozatban Shannon lett, nem volt kifogásom ellene. De most itt van Evelyn, és már alakul a kapcsolat Joseph és közötte, ez elgondolkoztató. Ezer másik nevet is választhattak volna, és pont az Evelyn mellett döntöttek? Én ebben szándékosságot érzek. PErsze Evelyn lehet Willie/Bill mostohaanyukája, és még azt is el tudom képzelni, hogy a kolóniai szabályok szerint ő kerül rá Bill lapjára. Lehet. De két bizonytalansági tényező azért van. Az egyik az életkor. Ha Willie valójában Bill, akkor a BSG-ben már 70 év fölött kell járnia. Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, de az biztos, hogy ennél fiatalabbnak látszik. A másik a szemszíne. Elég sokat küszködtek a forgatások alatt, hogy EJO echte fekete szemét kontaktlencsével kékké varázsolják. Eleget ahhoz, hogy ne felejtsék el, Bill Adamának kék szeme van. Willie-nek meg fekete, ami baki. Kivéve, ha Willie nem Bill ugyebár, mert akkor zseniális és rejtett sejtetés.

De mindez csak spekuláció a részemről. Majd meglátjuk a következő részekből. Ha Willie túléli a sorozatot, akkor tudhatjuk, hogy ő lesz egykor William Adama. Ha nem éli túl, akkor tudjuk, hogy nem ő lesz. De úgy tűnik, erre még soká kell várni. Nem tudom, mit gondol a Syfy. :(
Előzmény: Bégé69 (3310)
Bégé69 Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3310
Én azt kizártnak tartanám. Szerintem inkább apró figyelmetlenség. Bár pontos időt nem tudunk úgyhogy így egy kicsit nehéz levonni a következtetéseket de szerintem Bill Adama az.
Amúgy nekem is tetszik a sorozat bár ezt a V világot hanyagolhatnák egy kicsit. Szerencsére az évadzáró olyan kérdéseket vetett fel ami vel nagyon jól tovább lehet vinni az egész sorozatot. Remélem rendesen élnek is majd ezzel a lehetőséggel.
ysu Creative Commons License 2010.07.22 0 0 3309
Nekem tetszett. Teljesen másképpen, más miatt, mint a BSG. Érdekeltek a karakterek, a bennük lezajló folyamatok, különösen a két halott lány avatarjának, Zoe A-nak és Tamara A-nak a sorsa, a két út közötti szimbolikus párhuzamok és különbségek. Lenyűgözött (és még most is lenyűgöz az a sejtelem, hogy a robot test és a virtuális világ összekapcsolásával voltaképpen a projekcióban élő cylonok felé közelítünk, és ha hozzávesszük, hogy a papnő saját hittársainak "megváltását" úgy kívánja elérni, hogy a V-világba menti le a tudatukat, miközben Greystone épp a cylon-modell sorozatgyártásán gondolkozik, akkor látni véljük az összefüggéseket a cylonok és az egyistenhit között.
Emellett tetszett, hogy a karakterek itt is sokszínűek voltak, egyszerre lehetett kedvelni és gyűlölni Greystone-t, Adamát, vagy akármelyiket. Willie-t meg nagyon csíptem, és jó volt belelátni a fiatal Adamát, de aztán, mikor Joe papa összejött Evelynnel (eredetileg a BSG szerint így hívták Bill Adama anyukáját), akkor arra az álláspontra jutottam, hogy_lehet_, hogy nem is Bill Adamát láttuk az eddigi részekben?
Előzmény: galendil (3308)
galendil Creative Commons License 2010.07.22 0 0 3308
Köszi! Lentebb már megkaptam a linket.El is olvastam a topikot,de márciusban volt az utolsó beírás. Nem volt osztatlan siker a Caprica:)). Én annyira nem fanyalogtam rajta,bár messze volt a BSG szinttől,de azért elment.
Előzmény: Bateman (3306)
ysu Creative Commons License 2010.07.21 0 0 3307
Hova tűnt a linkem?
Előzmény: ysu (3305)
Bateman Creative Commons License 2010.07.20 0 0 3306
vki csinált neki topikot, de ott sem volt nagyobb mozgás.
Előzmény: galendil (3302)
ysu Creative Commons License 2010.07.20 0 0 3305

Battlestar Galactica: The Farm elemzésem is elkészült, és olvasható a blogomon. (Visszaszámlálás: már csak három hiányzik az összesből!)

Battlestar Galactica: The Farm
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.08 0 0 3304
www.starwars.hu:

"Stargate Atlantis és Battlestar Galactica színészek Magyarországon

A sci-fi sorozatok magyar rajongói számára szervez közönségtalálkozót az SFportal július 10-én, szombaton a Hilton Budapest Westend szálló konferencia termébe. Az eseményen a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica egy-egy szereplője is fellép – és minden kérdésre
válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik.
Július 10-én megnyílik a Csillagkapu, és az Ősök Városából egyenesen Magyarországra látogat Dr. Radek Zelenka, azaz David Nykl, a Stargate Atlantis szereplője. A cseh tudós azonban nem egyedül érkezik, hanem egy igazi cylont is magával rángat (a Pegazus Galaxisba is eljutottak volna a cylonok?), mert Simon / Number Four, azaz Rick Worthy is jön, hogy a Battlestar Galactica magyar rajongóival találkozzon.
Az egész napos sci-fi találkozón Te is találkozhatsz velük, kérdezhetsz Tőlük, beszélgethetsz Velük – és persze kérhetsz autogramot és közös fotót is.
Emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és
tévésorozat rajongó stand-up comedy sztár, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető.
Ne maradj le az egyedülálló és megismételhetetlen élményről, találkozz Te is az SFportal díszvendégeivel és a többi sci-fi rajongóval, és vedd át a 6000 Ft értékű ajándékcsomagodat
a nap végén.
Időpont: 2010. július 10., szombat
Helyszín: Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3.
Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció: talalkozo.sfportal.hu"

:)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 3303
Itt találod: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198748
Előzmény: galendil (3302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!