Tényleg nézd tovább mert a 10. rész után még jön pár elég érdekes dolog amit alapból nem találna ki az ember. És főleg az utolsó rész... Kihagyhatatlan...
Én ezt használom, telepiteni se kell, mindent lejátszik, tud magyarul is semmi csicsa viszont tökéletes lejátszás, baromi egyszerű beállitásokkal http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html innen a zip verzió a nem telepítős. Feliratokkal meg nem kell semmit tökölni, egyező névnél magától megnyitja egyébként meg egérre be kell huzni a feliratfile-t a video ablakába a filmre és megy.
Mindig azon gondolkodtam, hogy amikor a Földre érnek akkor ősembereket találnak, vagy fejlett civilizációt, esetleg jelenünkbe érkeznének... hát a 10. rész megadta a választ nem tudom hogy lesz még 10 rész ebből, muszáj megnéznem. :D
Abban tudnál segíteni hogy hogy illesszem rá a feliratot a videóra? Mert már sokan mondták hogy legyen a feliratnak meg a filmnek ugyanaz a neve meg legyenek egy mappában de sehogy se sikerült. Lehet az a baj hogy Winamppal próbálkozom?
A szinkron szvsz felér egy sajtreszelős önkielégitéssel (mármint az első évad alapján, az valami iszonyat lehangolóan szar volt, gondolom utána se ugrott több szintet a minősége.)
Új vagyok itt és arra lennék kíváncsi hogy magyarul meg lehet-e nézni valahol a 4. évadot (vagy legalább feliratosan), mert úgy néz ki hogy az AXN csak a 3. évadig vette meg...
Hát ez különös. Mostanában változtatták volna a fórum szabályait? Vagy mi történt?
A múltkor a linkem tűnt el, most már az egész bejegyzésem. Úgy látszik, szabályellenes lett, ha jelzem, hogy írtam egy hosszú epizódismertetőt (ezúttal a Home 1 lett kész), és mivel ide aligha tudnám bemásolni, akit érdekel, az tudja, hol keresse. Ezzel már csak két ismertetőm maradt hátra, a Home 2 és a Final Cut. A Flight of the Phoenixet 2008 szeptemberében írtam, uram atyám, el sem hiszem, hogy már két éve.
az imdb pillanatnyilag úgy ismeri,hogy ő az öreg is ;)) http://www.imdb.com/character/ch0008081/ A múltkor szerintem még szeptember volt kiírva az új részhez,most meg január :((
Én éppenhogy legkevésbé figyelmetlenségnek gondolnám. Azt még el tudtam fogadni, hogy nem tartották magukat ahhoz, amit a BSG-ben nem is mondtak, csak a Hero című részben mutatták Adama lapján. A Battlestar Wiki az alapján írta, hogy Adama anyját Evelynnek hívták. Mikor a sorozatban Shannon lett, nem volt kifogásom ellene. De most itt van Evelyn, és már alakul a kapcsolat Joseph és közötte, ez elgondolkoztató. Ezer másik nevet is választhattak volna, és pont az Evelyn mellett döntöttek? Én ebben szándékosságot érzek. PErsze Evelyn lehet Willie/Bill mostohaanyukája, és még azt is el tudom képzelni, hogy a kolóniai szabályok szerint ő kerül rá Bill lapjára. Lehet. De két bizonytalansági tényező azért van. Az egyik az életkor. Ha Willie valójában Bill, akkor a BSG-ben már 70 év fölött kell járnia. Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, de az biztos, hogy ennél fiatalabbnak látszik. A másik a szemszíne. Elég sokat küszködtek a forgatások alatt, hogy EJO echte fekete szemét kontaktlencsével kékké varázsolják. Eleget ahhoz, hogy ne felejtsék el, Bill Adamának kék szeme van. Willie-nek meg fekete, ami baki. Kivéve, ha Willie nem Bill ugyebár, mert akkor zseniális és rejtett sejtetés.
De mindez csak spekuláció a részemről. Majd meglátjuk a következő részekből. Ha Willie túléli a sorozatot, akkor tudhatjuk, hogy ő lesz egykor William Adama. Ha nem éli túl, akkor tudjuk, hogy nem ő lesz. De úgy tűnik, erre még soká kell várni. Nem tudom, mit gondol a Syfy. :(
Én azt kizártnak tartanám. Szerintem inkább apró figyelmetlenség. Bár pontos időt nem tudunk úgyhogy így egy kicsit nehéz levonni a következtetéseket de szerintem Bill Adama az. Amúgy nekem is tetszik a sorozat bár ezt a V világot hanyagolhatnák egy kicsit. Szerencsére az évadzáró olyan kérdéseket vetett fel ami vel nagyon jól tovább lehet vinni az egész sorozatot. Remélem rendesen élnek is majd ezzel a lehetőséggel.
Nekem tetszett. Teljesen másképpen, más miatt, mint a BSG. Érdekeltek a karakterek, a bennük lezajló folyamatok, különösen a két halott lány avatarjának, Zoe A-nak és Tamara A-nak a sorsa, a két út közötti szimbolikus párhuzamok és különbségek. Lenyűgözött (és még most is lenyűgöz az a sejtelem, hogy a robot test és a virtuális világ összekapcsolásával voltaképpen a projekcióban élő cylonok felé közelítünk, és ha hozzávesszük, hogy a papnő saját hittársainak "megváltását" úgy kívánja elérni, hogy a V-világba menti le a tudatukat, miközben Greystone épp a cylon-modell sorozatgyártásán gondolkozik, akkor látni véljük az összefüggéseket a cylonok és az egyistenhit között. Emellett tetszett, hogy a karakterek itt is sokszínűek voltak, egyszerre lehetett kedvelni és gyűlölni Greystone-t, Adamát, vagy akármelyiket. Willie-t meg nagyon csíptem, és jó volt belelátni a fiatal Adamát, de aztán, mikor Joe papa összejött Evelynnel (eredetileg a BSG szerint így hívták Bill Adama anyukáját), akkor arra az álláspontra jutottam, hogy_lehet_, hogy nem is Bill Adamát láttuk az eddigi részekben?
Köszi! Lentebb már megkaptam a linket.El is olvastam a topikot,de márciusban volt az utolsó beírás. Nem volt osztatlan siker a Caprica:)). Én annyira nem fanyalogtam rajta,bár messze volt a BSG szinttől,de azért elment.
"Stargate Atlantis és Battlestar Galactica színészek Magyarországon
A sci-fi sorozatok magyar rajongói számára szervez közönségtalálkozót az SFportal július 10-én, szombaton a Hilton Budapest Westend szálló konferencia termébe. Az eseményen a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica egy-egy szereplője is fellép – és minden kérdésre válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik. Július 10-én megnyílik a Csillagkapu, és az Ősök Városából egyenesen Magyarországra látogat Dr. Radek Zelenka, azaz David Nykl, a Stargate Atlantis szereplője. A cseh tudós azonban nem egyedül érkezik, hanem egy igazi cylont is magával rángat (a Pegazus Galaxisba is eljutottak volna a cylonok?), mert Simon / Number Four, azaz Rick Worthy is jön, hogy a Battlestar Galactica magyar rajongóival találkozzon. Az egész napos sci-fi találkozón Te is találkozhatsz velük, kérdezhetsz Tőlük, beszélgethetsz Velük – és persze kérhetsz autogramot és közös fotót is. Emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és tévésorozat rajongó stand-up comedy sztár, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető. Ne maradj le az egyedülálló és megismételhetetlen élményről, találkozz Te is az SFportal díszvendégeivel és a többi sci-fi rajongóval, és vedd át a 6000 Ft értékű ajándékcsomagodat a nap végén. Időpont: 2010. július 10., szombat Helyszín: Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3. Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció: talalkozo.sfportal.hu"