Az első elődöntő eredmény: 13.A-11.D nem tudom,hogy kéne írni,kicsit műveletlen vagyok:(,amiért bocs..Tehát 5:4 ..
Azért megjegyzem,hogy 7:40-kor 2:2 volt..7:39-kor 2:1..És büntetőkkel dőlt el a továbbjutás..Az ötödikesek mindet belőtték,a 11.-esek pedig egyet kihagytak..Szóval így állt be az 5:4-es végeredmény..
Holnapra sok szerencsét és sikert mindkét csapatnak!!:)
jelzem,csapatom a 11.AJ gárdája jelen lesz a szerda reggeli találkozón,és esélyeshez méltóan-az eddigi meccsekkel ellentétben- komolyan fogja venni a kőkemény párharcot,melynek végén reményei szerint győztesként fog levonulni a pályáról!
"Szerintem nemigen jutnak tovább,tehát nem lesznek az elődöntőben, sehol sem lesznek, biztos nekik is hiányzik a szurkolásod, na ha ezt valaki el tudja olvasni, annak csak gratulálni tudok! Ideges vagyok, nem hiszem el, hogy nem jó a billentyűzet, bocs nem n tehetek róla!! csak nem bírom helyrehozni!"
Van egy csodálatos ötletem..Van egy olyan topic,hogy Tatai 5vös gimi,vagy mi a szösz..vagy mi a szösz nélkül..És ott szerintem lehetne boncolgatni az 5vös-napos témát!!És terjesszük a címet is!!Szerintem..
mivel előszeretettel játszunk gyengén, hát kihasználtuk az utolsó lehetőségünket. brozasztóan sajnáltuk, hogy a B-sek ellen egy tulajdonképpen tét nélküli meccset kellett játszanunk, hát ez meg is látszott a játékunkon. a csoportelsőségről döntő meccsen az ellenfél akarta jobban a győzelmet, rá is szolgáltak a döntetlenre, sőt. Baromi fegyelmezetten játszottak, csak így tovább!
Valaki esetleg nem írna egy rövid értékelést,hogy tudjam mi történt??Mármint,hogy mindenki tudja,aki nem volt benn,hogy mi történt..Gólszerzők??Ács Máté játszott a nem erőltethető lábával??Hetesek??Esetleg..Kiállítás??Sárgalap??Játékvezető?Szurcsik István??Naaaaaaaa.....Kérlek!!!!Legalább ezeket!!:):):):):):):):):)Köszi..:):):):):)