Azért nem kell kétszáz hozzászólást visszamenni, elég ha csak négy hozzászólást megyünk vissza.
"Ez a szerencsétlen paprikajancsi hónapok óta nem képes felfogni" "teljesen felesleges reagálni a hülyeségeire" A véleményemet továbbra is fenntartom, egy primitív paprikajancsi (idézet Tőgy-től) vagy.
Ez azért vicces, hogy kétszáz hozzászólást visszalapoztál azért, hogy egy személyeskedő hozzászólást találj tőlem. :-) Az is vicces, hogy attól az illetőtől, akinek ezt írtam, valahogy nem idézted be azt a sorát, amikor a Dunába akart lövetni minket. :-)
Üdv! Ez így, ebben a formában igaz, de nem teljesen korrekt :D . A hálózatot a BKV állította össze, de az alapötlet - a szolgálatik bevonásával költségkímélő módon kialakítani egy frankó éjszakai hálózatot - a VEKÉ-től származik. Erre a VEKE méltán lehet büszke. Ha valakinek meg baja van vele, szerintem az ne fikázza általánosságban, hanem írjon konkrétumot, hátha lehet javítani rajta.
jó pár dolgozót, a felmérések ezt bizonyitják, igen csak hátrányosan érint...
KONKRÉT időpontot, viszonylatot írjál!
Ne, ne írjon konkrét időpontokat és viszonylatokat. Ez a szerencsétlen paprikajancsi hónapok óta nem képes felfogni, hogy az éjszakai hálózatot a BKV Rt. illetékesei állították össze. Ezt nem kétszer írtuk le neki, nem is háromszor, hanem legalább ötvenszer próbáltuk a szájába rágni, sikertelenül. Úgyhogy innentől kezdve teljesen felesleges reagálni a hülyeségeire, hisz úgysem érdeklik őt a válaszok. Csak az öncélú fröcsögés kedvéért írkálja a hozzászólásait, sjaniussal együtt, de ez már a topic elején nyilvánvaló volt.
jó pár dolgozót, a felmérések ezt bizonyitják, igen csak hátrányosan érint...
KONKRÉT időpontot, viszonylatot írjál! Könyörgöm, most a BKV, mint közszolgáltató az utasokért vagy a saját dolgozóiért van?
Ha már itt vagy, megkérdem, miért kell "vasalni" a testkötéses trolikat? Ahelyett, hogy kitakarítanék a forgórészre, kommutátor környékére és a szénkefeházra rakódott grafitport, ami nedves időben áramot jól vezető iszappá alakul és "ráz a troli", mennek a sofőrök két kört behúzott kézifékkel, az első pocsolyáig vagy párásabb napig jó is lesz. Ja hogy dolgozni is kéne az előbbi megoldásnál? Hmmm....
Nem pont erről beszéltünk. Éppen arról, hogy a VEKÉ-nek semmiképpen nincs arra anyagi lehetősége, hogy megfinanszírozzon egy ilyen felújítást (sajnos). Még akkor sem, ha _utólag_ biztosítható rá forrás. Mindenféle szponzori támogatást csak _előre_ tudok elképzelni - és nem a VEKE számlájára, hanem a BKV-éra. Szponzorkeresésben tudunk segíteni, erőnkhöz, kapcsolatainkhoz mérten. A "felajánlás" pedig az volt, hogy kölcsönösen befejezzük egymás csesztetését. Mindenki végezze a dolgát...
Az éjszakais dolgot olvastam... A dologgal kapcsolatban annyit, hogy mindkét félnek van igazsága abban, amit mond, de a szolgálatikkal kapcsolatban talán a szakszervezetek lehettek volna aktívabbak, de most se maradtak még le semmiről, ha valami eget verő probléma van, akkor még lehet változtatni.
Leírom! Én akkor keveredtem ebbe az egész VEKE-ügybe, amikor kidolgozták az éjszakai és a szolgálati járatokat. Sajnos az egyiket a másik rovására. Ezt megírtam a VEKE honlapjára, de sajnos a sok személyeskedő vita után kitiltottak. Még most is állitom, nem vitatva a jó szándékot (vannak akik jó jártak),hogy jó pár dolgozót, a felmérések ezt bizonyitják, igen csak hátrányosan érint. Ezt a vitát nem akarom újrakezdeni csak egy adalék az állításomra. VEkE-ről azt sem tudtam, hogy létezik. Megmondom öszintén nem is hiányzott, most sem hiányzik. De miért nem arról beszélünk, hogy a VEKE elnökének tettem egy felajánlást, mely szerint ha felújitanak egy trolit, közbenjárok a nálunk műkődő bitositótársaságoknál, hogy a finanszírozást támogassák.
Te rólad a gimnáziumi tanárom mondása jut az eszembe, amit gyengéb képességű tanulóknak szokott mondani " Olyan hülyeséget mondasz, hogy ha háromszor futsz neki az éretséginek, akkor sem fog sikerülni."
Mindig mondtam a haveroknak "ennek a Tőgynek csak van annyi esze mint egy döglött hintalónak" tévedtem, nincs. Már az 539 hozzászólásomban is utaltam erre a tényre.
Remélem kérdés nélkül is válaszolsz, mert mi ketten tudjuk, hogy van ilyen.
A ki mit tud a másikról vitába inkább ne menjünk bele megint, mert most is rosszul fogsz kijönni belőle, ugyanúgy, mint a múltkor, amikor azzal végződött a vita, hogy telefonon felhívtad az egyesület elnökét, és "nagylelkűen" felajánlottad a békét. :-) Akinek szar van a füle mögött, az inkább a saját ügyeivel foglalkozzon, és ne másokat baszogasson.
Ez a "mindketten tudjuk, hogy úgy van, de mégsem tudunk semmit, mert nincs úgy és nem is beszélünk róla, de ha én egyszer kinyitom a számat" hozzáállás igencsak idejétmúlt.
Jellemző, hogy Dávid vállalja nem csak a nevét, de a tetteit is, mint a mellékelt ábra mutatja, míg ezek a vélhetően bérelt uszítók és provokátorok (mint te is), konspirálnak és lapítanak, mint szar a fűben. Mint akik 1988-89 körül elmentek az országból és nem tudnának róla, hogy már nem így működnek a dolgok. Nevetségesek vagytok, azt kell mondjam.
diamondus, írj nekem egy mailt légyszíves, nem tudom a címed, mivel nincs megadva. Az enyémet a veke.hu-n megtalálod. Köszi! (Provokátorokkal pedig ne foglalkozz, nem ér annyit... :))
Igen, csak 18 vagyok, szerintem nem kéne a Harry Pottert mint engem degradáló tényezőt felhozni. Igen, semmi közlekedési végzettségem nincs, csak józan paraszti eszem. Mellesleg nekiálltál személyeskedni, ha nem tűnt volna fel. Én nem fogok, úgyhogy nem lesz mire reagálni (láthatólag erre utazol).
Mondj egy VEKÉ-s túlkapást, ami kárára vált bárkinek, ha már itt tartunk.