Hi mindenkinek.
Nah hétvégére nem mondtak rosz időt? Mert vuh hát most már aszem méloan nevezzük mocsárnak a pályát. Pedig vazze aszem más is megszenvedne ezen a pályán nem csak mi!
Valakinek nincsen meg véletlenül a bevonuló zenénk mert megakarom szerezni de nem tudom h, kitől lehetne.
A Győriekét már leszedtem és meghalgattam és elég faszára sikerült nekik de hát a mién akkor is jobb már csapat hovatartozás miatt is.
Kullancs a plakátokat nem csak sulikban de szerintem pár boltban is nyugodtan otthagyhatod mert nemfognak megszólni érte sőt még csak pénzt sem fognak kérni érte. Azaz ezzel azt akarom ondani h, akár pár szórólapot is lehetne cuccolni és akkor lehet h, hamarabb beindulna ez az egész dolog.
Nah majd szombaton találkozunk apályán addig is a mocsár és a szúnyogol legyenek veletek.! Juppeee
nos, fórumon kivül is ment némi beszélgetés a Pom-pom témáról, és egyebekről. Tamas is tudna mesélni. szóval: azt nem szabad figyelmen kivül hagyni, hogy ezt a fórumot bárki elolvashatja, igy kérek mindenkit, hogy ha ide ir valamit, azt úgy tegye, mintha meccs közben a pályán a hangosbemondóba mondaná be. :)
szerintem egymás piszkálása még belefér, de pl a a pom-pom témában.... szóval ovatosan.
Énis azt mondom hogy nyugottan jöhetnek 18év alattis 16 07 évesek szülői bele egyezéssel mert a sulibais inkább őket érdekli jobban de ahhánnyal én beszéltem 17évesekkel elég jól néznek ki és mondtam nekik hogy jelentkezzenek:)
Szeva Zoli kiraktam a Plakátokat a Munkácsyban meg a Ganzban de úgy ahogy mondod inkább 16 17éveseket érdekel:( Én benne vagyok a toborzásban de akkor még jőjjön valaki pl Te Zoli:) az elficánkolunk sulikba:D
Az MAFSZ tagjai 2006. március 13-ig adhatják le nevezésüket a II. Hungarian Bowl -ra, mely április 29. és július 1. között kerül megrendezésre. Szintén elérhetõ a Játékos Igazolvány kérõ lap, valamint a Sportorvosi igazolás mintája, mely elengedhetetlen része a játékosok nevezésének. Ezek beadási határideje 2006. március 30.
IGEN!!! emlekszem azokra a sracokra akikrol beszelsz. mondtak hogy csunyan becsaptad oket, mert mindenfelet kertel toluk, hogy teljesitsenek neked, aztan mondtad csak, hogy nalam lehet jelentkezni.
de en abban a pillanatban mondtam nekik, ahogy talalkoztunk, hogy hiaba neztek meg a Csontdaralot, attol meg mi lanyokat keresunk. :)
Pedig nálam egy csomóan jelentkeztek, mondták, hogy bármire hajlandóak hogy bekerülhessenek, rá is kérdeztek, hogy értem-e, bármire, de nem tudom mire gondolhattak.
Aztán mikor mondtam, hogy nálad lehet jelentkezni szomorúan felöltöztek és elmentek...