Íme, egy laza topik a történelmet és a játékot kedvelő társaságnak, akik eddig végeláthatatlan dumálási kényszerükkel próbára tették a többiek idegeit a "Szókígyó történelmi személyekkel" topikban. Ennek mostantól, s ezt ünnepélyesen kijelentjük, vége.
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
Szerintem én csak szarul jöhetek ki belőle, a foka kérdéses... Egyesek szerint pesszimista vagyok. Szerintem meg realista - ebben az esetben legalábbis. Félreértés ne essék, nem a több munkával van gondom, hanem azzal, hogy természetes módon elvárják, hogy két ember helyett dolgozzam. Mélységesen elítélhető módon nem akarok 10-11 órákat bent gályázni, hanem szeretnék valamikor élni is - a magam nyugis kis módján.
Mondjuk úgy, nem bábu, vannak elég jó ütőkártyái, jó játékos is. De csak részben van beleszólása a dolgokba. A gond ott van, hogy a másik leginkább egy bólogatójancsi. Bonyolult a helyzet, a lényeg, hogy valszeg el fogják venni tőlem a legjobban kedvelt munkámat - ami "rangsorban" ugyan második, "feladatmennyiségre" meg régóta No1, de emiatt vagyok még mindig itt és amit kib. jól csinálok úgy, hogy persze önként tanultam bele, mert a többiek lusták voltak erre, inkább rámhagyták, hisz úgyis kapcsolódik az elsődleges témámhoz (holott az ő dolguk lett volna), abból meg akkor éppen nem volt annyi -, a másikat (a primert) meg olyan szinten kibővíteni kapcsolódóakkal, hogy azt már csak két ember tudná elvégezni - +1 harmadik, hogy ha netán valaki még szabadságra is akarna menni... A többi aprólék nem oszt, nem szoroz ebben a tekintetben. Magyarán olyan zsákutcába akarnak bekényszeríteni, amiből csak rosszul jöhetek ki. Hát nem, ebbe nem megyek bele harc nélkül. Vagyis áll a bál, elég sok szereplővel, majd elválik mi lesz a vége.
A reklám itt a bal oldalon a KFC nevű gyorséttermi lánc logójára hasonlít. Erre céloztam. Bár most ahogy gondolkozom, talán nem is akkor válogattunk, hogy melyik céget válasszuk.
Ami a reklámot illeti: emlékszel ? Edinborough. Szomjas voltam. Te is. Mindhárman. Az illető külföldi állampolgár is. És bementünk arra helyre, ahol volt táp is. Ott volt ilyen reklám is. Mégsem oda mentünk enni...Mármint nem ez ez a figura fémjelezte, hogy hová megyünk