Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 105

ht

ettol te sokkal okosabb vagy. semmi kifogasom a beepulest illetoen. ide es mashova. ez a dolguk epuljenek be. haritsanak el, talaljanak ki, elozzek meg, oldjak meg es bonyolitsak ossze.

de itt en egy esetleges provokaciorol beszeltem. a szelsojobb onmagatol nem tud megfeleloen rossz lenni? provokaciot is KELL alkalmazni? es nem a szoci kormany attributumanak tudom be az esetleges provokaciot, hiszen orbanek sejtelmes szemoldokrangatozasaiban ugyanaz volt. hogy a problema kezelheto. nanaa hogy kezelheto ha egyeltalan KREALHATO!

ez miert ne lenne szar?

es meeg csak nem is ONMAGABAN szar, hiszen magyarorszag erdekeibe beletartozhat a szelso(jobbbal) mindenaron torteno lejaratasa meeg ha szemelyesen nem is ertek vele egyet teljesen.

de az a szar nagyobbik resze hogy ilyeten alapon nem tudjuk/nem tudhatjuk hogy mikor mi tortenik. mi a valosag es mi a provokacio.!

Előzmény: HitetlenTamaska (99)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 104

ejelhar

nekem nem kell hogy gyurcsany okozzon lelkifurdalast erre jo vagyok onmagam is. allaspontom szerintem meglehetosen kiforrott es allando, talan sc tanu erre. (csak a cipojebe tegye bele a FOLDET!)

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 103
Bocs Alfi,
ezt csak most vettem észre, de ez nála már alapból így van, mindig lemaradok valamiről:-)

Szóval, nagyon igazad van. Annyira, hogy Drzyx Állományjavítós megjegyzésére nekem rögtön a zsidó vs magyar erőszakolt műellentét ugrott be. Bocs. Magam védelmében talán annyit, hogy ezzel talán nem vagyok egyedül, de ez persze nem változta tényen: tökre igazad van.
Előzmény: alfredoo (97)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 102
Uf, Alfi,
ez a vitát mi már eccer lejácottuk, ráadásul az állampolgárságra pont a kínai etnikum volt a példa:-), csak akkor még más nickem vót. És még valami egyességre is jutottunk, de mostan ehhez nincs kedvem (ne haragudj), de azért örülök. A Gyurcsány féle magyarellenes kampány azért bassza a csőröd látom, azért hoztad elő, persze körömszakadtáig véded. De nem baj, maga a tény bőven elég: te sem tudod megemészteni, a szived mélyén érzed, ez nem vót frankó. Nekem ennyi elég.
Előzmény: alfredoo (93)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 101
Most komolyan tetszik gondolni, hogy az állítólagos szélsőjobb épült be a titkosszolgálatokba??
Fordítva mindenképp igaz.Nagyon helyes.Ügyesen csinálják.
Droopy Creative Commons License 2005.08.17 0 0 100

sc

a szakszolgalat es a hivatal kb olyan viszonyban van egymassal, mint en a konyvelokkel, ha gep kell, kapnak, ha papir, festek kell a nyomtatoba rendelek, de azt ne varjak el tolem hogy konyveljek helyettuk...

Előzmény: shadowcruiser (96)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.08.17 0 0 99
Nem értem kedves Fredi, hogy mi a szar.
Az teljesen magátol értetődő, elemi alkotmányos kötelessége az nbh-nak, hogy megfigyelje azokat a szervezeteket, amelyeknek alkotmányoságával kapcsolatban jogos gyanuja merül fel, és amelyek nem csinálnak titkot abból, hogy vékony jégen ugrálnak. Hogy meg vannak figyelve azt ezek a szervezetek is pontosan tudjak, és az nbh tudatositja is bennük, hogy nagyon el ne pimaszodjanak, mert különben fel kellene oszlatni őket, és micsoda macera megint megszervezni a beépülést meg a megfigyelést. Csokorba kötve sokkal kenyelmesebben kezelhetők.

Előzmény: alfredoo (65)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 98
Mija fene! Megszótam a háziszentedet, Állományjavítót, és azóta nem birsz magaddal, beszarás:-)
Előzmény: drzyx (76)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 97

ejelhar

irod:

'ugyanis az én hasonlataim soha nem sántítanak'

ez nagyon jo. egyszerubben ugy irhatnad en vagyok az ISTEN! de ez csak vicc es off.

en azert szoltam mert a temat szvsz meg lehetne beszelni ertelmesen es meeg csak szemelyeskedni se kellene (szol ez exlexnek, drzyxnek, tfanak stb stb...) nem azt mondom hogy durvulas volt de a temara kellene a szemelyek helyett koncentralni...

a masik ha bejon a zsidosag es/vagy allomanyjavito akkor a topiknak ugy ahogy van lottek. EZT AKARJUK? kerdezem nagybetuvel!

Előzmény: Törölt nick (84)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 96

drzyx,

lehet, hogy így van, de akkor meg hülyeség. Minek egy munkát duplán végezni? Semmi logika nincs benne.

Előzmény: drzyx (92)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 95
olyan mint pl. egy autómárkakereskedés szervíze
Előzmény: drzyx (92)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 94
megítélésem szerint mindkét irányban van ilyen veszély. Szerintem a legnagyobb veszély az, ha az állam fonódik össze a szélsöjobbal, vagy a szélsöballal.
Előzmény: drzyx (91)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 93

ejelhar

de igen tudom ezeket a dolgokat es ezert is kerdezlek.

ha ugy tekintjuk en ebben az orszagban fizetek adot es azt varom el az orszag vezetesetol hogy az orszag problemait oldja meg vagy tegyen erre kiserletet.

es ilyen szempontbol az itt lakokkal, adofizetokkel kozosek az erdekeink.

termeszetesen az orszagon/hazan kivul rekedt magyarok erdekvedelme beletartozik ezekbe az orszag kozos ugyeinek tekintett ugyekbe.

az is beletartozik/belefeer hogy a magyar nyelvu es identitasu emberek jelentos konnyebbseggel lehessenek az orszag tagjai.

de ettol nekem az nemzetstrategia az az orszag fejlesztesenek strategiaja. es ennek celja az orszag lakosainak jollete. attol fuggetlenul ha esetleg kinai szarmazasuak is, de mivel itt adoznak szerintem teljes mertekben befogadasra kerulhetnek. az asszimilaciot sem kovetelem meg, gondolom az ido szep lassan megoldja ha van befogadasi hajlandosag. es becsuletes emberek tekinteteben miert is ne lenne ez meg?

alapveto kovetelmeny hogy ezek a kinaiak stb stb, az orszag erdekeit helyezzek eloterbe. es ne a kinai erdekeket kepviseljek ITT hanem az itteni erdekeket kepviseljek kinaban. hiszen itt elnek. hiszen allampolgarsagert applikalnak. tehat viselkedjenek is ennek megfeleloen.

de az ide attelepult magyarokkal szemben ugyanez az elvarasom. ne az erdelyi erdekeket kepviseljek itt (persze gyokereiket nem kell elfelejteni) hanem az itteni erdekeket kepviseljek odaat es az orszag boldogulasaert tegyenek es fizessenek adot.

en szerintem ez a felfogas konkurral barmely mas nemzetfogalommal es a kialakult realitasokat is maximalisan figyelembe veszi.! de ha van benne 'flaw' akkor majd elmondod. en tisztelettel fogom venni a velemenyedet. de minden nemzetfogalomnak egybe kell esnie a tagok erdekeivel is.

Előzmény: Törölt nick (81)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 92
az a különbség, hogy a szakszolgálat a technikai bázist biztsítja más titkosszolgálat számára, lehallgatás, autó, mikrofonok, etc etc, önálló akciókat nem végez, erre kiképzett emberei sincsenek
Előzmény: shadowcruiser (89)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 91
miért ne juthatnánk? maradjunk az alaptémánál és a kérdéseimnél, van-e szerinted ilyen összefonódás, jelent-e ez veszélyt, vagy nincs és téma sincs? esetleg tényleg provokáció, volt már ilyen a történelemben, pl. Gapon pópa az Ohrana ügynöke volt, voltak akik két felé dolgoztak, vagy ügynökként váltak szélsőjobboldalivá, önállósítva maguka, vagy szélsőségessé, balra vagy jobbra
Előzmény: shadowcruiser (80)
evon1000 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 90

1. Mióta szélsőjobboldali a Magyar Sziget?

2. Mióta nem lehet egy NB. ügynök jobboldali? Tehát 0 beépülés.

3. Több kérdésem nincs.

Előzmény: drzyx (-)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 89

mé', nem mind1? Mit tudom én', hogy ez most elhárítás, vagy hírszerzés. Szerintem lehet mindkettö egyszerre.

Amúgy mi a különbség a szakszolgálat, meg a hivatal között? Tényleg, fogalmam sincs.

Előzmény: drzyx (87)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 88

frédi,

de, olvastam. azzal meg már nincs is kedvem foglalkozni. A story lényegét tekintve már tökmind1.

Előzmény: alfredoo (85)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 87

shc!

a szakszolgálat nem végez operatív munkát, csak kiszolgálja a többit, biztos ott voltak, de nem ez a tag, van az NBH, amely az elhárítás, van az IH, ami a hírszerzés és van a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, miért kevered a Nemzetbiztonsági Hivatalt a szakszolgálattal? szándékosan csúsztatsz vagy fogalmad sincs róla?

Előzmény: shadowcruiser (72)
ex_lx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 86
Máris oda a karrierem? :( Megyek, összedobom a gombapörkölt, hátha titkos szakácsnak (esetleg intrikus mérgezonek) még jó leszek.
Előzmény: shadowcruiser (82)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 85

sc

nem olvastal figyelmesen. a tiszt meg lett vadolva provokacioval IS!

Előzmény: shadowcruiser (72)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 84
Ez csak egy analógia volt, és nem is rossz, ugyanis az én hasonlataim soha nem sántítanak, akkor az analógiáim miért tennék?:-)

Előzmény: alfredoo (73)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 82

ex,

ezzel az öszinte gondolattal szerintem beza nemigen fogsz eljuttni a titkosszolgálatokig...

Előzmény: ex_lx (78)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 81
Alfi, most engem hülyítesz, vagy tényleg komolyan kérded? Persze, te nem tudod: magyar /= magyar állampolgár.:-)
Előzmény: alfredoo (70)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 80

drzyx,

nem kell mellre szívni. Amúgy meg az Udba megszünt, most éppenséggel BIA a neve, ha jól tudom, bár lehet, hogy a módszereik ugyanazok.

Leszámítva, hogy a káp témában egyáltalán nem értünk egyet, ez még nem jelenti azt, hogy másban nem jutunk közös nevezöre. Erröl mit gondolsz?

Előzmény: drzyx (75)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 79
na ugyehogyugye:) leleplezted magad:)
Előzmény: shadowcruiser (69)
ex_lx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 78
Mi emberek, emlosök vagyunk, ti, kakukkok meg csak madarak. A vak is láthatja, hogy alacsonyabbrenduek vagytok. :P
Előzmény: shadowcruiser (74)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 77
:-))
Erre a jellemzésre majd külön felhívom a barátaim figylemét, feltétlenül olvassák el. Telitalálat:-)

ps. amúgy néha irigylem a Drzyx-et. Meg vannak az előre legyártott skatulyák, azokba bármit, bárkit be lehet gyömöszölni. Lehet persze hogy nem hatékony módszer, viszont nagyon kényelmes.
Előzmény: drzyx (67)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 76
hmm én higgadt vagyok, ez ténymeállapítás volt, ha ideges vagy, akkor szedjél hangyát, az megnyugtathatja - feltehetőleg - az egyszerú lelkivilágú ejelharokat, de ez csak tipp, nem vagyok szakember, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét:)
Előzmény: Törölt nick (68)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 75

kedves shc!

szerintem vegyél erősebb olvasószemüveget mint egyszerű ejelhar, vagy Kanadából nem látszanak rendesen a bötűk?:)

én sem zsidókat, sem magyarokat nem számolgattam, ha gondosan és figyelmesen olvasol kedves testvéred számolgatott itten alant, úgyis mint mintapéldánya az ejelharságnak

én csak kérdezek és kérdezek

mellesleg nekem semmi problémám a zsidókkal mint közösséggel, vannak zsidók, akiket nem szívlelelk, de személyes tulajdonságaik miatt és nem zsidóságuk miatt

úgyhogy tőlem lehetsz te is ejelhar is zsidó, minden zsidó maga dönti el, hogy elsődlegesen zsidónak, magarnak, szerbnek, vagy kanadainak érzi magát, ahogy talán így van ez a szerb állampolgárokkal is, vagy ott kijelölik, hogy ki lesz küldetésileg magyar a magyar nyelvű honlapokon, hátha az UDBA szíthatja az ellentéteket?

Előzmény: shadowcruiser (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!