Na, öreg, viharvert kis gépem elérte viszonylag végleges formáját, és mivel mióta tulajdonomban van, átlépte a háromezredik kilométert, tiszteletből felteszem a fotóit. Megpróbált szegényke mosolyogni, nem tudom, mennyire látszik:))) Egyszerű alkatrészek, de jók. Hibátlanul működik, sok-sok örömet szerez.
Én összekulcsolt kézzel szoktam könyökölni ha már nagyon nem bírom. Jó ideje ezzel megyek, a Sopron-Pécs távot is átvészeltem vele. Amúgy egy ilyet néztem ki: http://ebike.hu/termekek/kormany/trekking/retro/4716
Tegyél rá skorpió kormányt, az jó kompromisszum az országúti meg az MTB kormány között és változatos fogáslehetőségeket biztosít. Én egyszer mentem csak hosszú távot egyenes kormánnyal (szarvak nélkül), de elég is volt. Már kínomban keresztbe akartam fogni a kormányt:)
Jó gép, én nagyon szeretem, de még sehol máshol nem találkoztam a névvel. Van rajta egy csúnya egyenes kormány(nem eredeti), ami hosszú távon rettentő kényelmetlen, és ha lehet minél hamarabb megszabadulok tőle. Előre kéne még egy csomagtartó, meg esetleg egy teleszkópvilla se ártana.
Megint változott a kis bicajom. Igaz, nem sokat. Vacak kép, mert egyelőre nincs digitális gépem, csak a telefonnal kaptam le. Annyi azért látszik rajta, hogy a fék elöl ki van akasztva.
Nem éjszakai versenyzés, csak mindennapos használat, ősztől tavaszig az esti órákban kivilágítatlan szakaszokon. Erre a célra megfelel ez az összeállítás, erdőbe kevés lenne. Két-két darab CatEye HL-EL400 és HL-EL135.