SzabG pont rád gondoltam, de jó értelemben! Te még sérült fejjel is lejöttél és csináltad amit lehet! És most nem az általános sérülésre gondolok, hanem a szombati combatra. :) Én büszke vagyok rád ha ez számít! Én is átértelmeztem magamban az edzés fontosságát és innentől 1 edzést sem vagyok hajlandó kihagyni!! Mégegyszer: MINDENKIRE SZÁMÍTUNK CSÜTÖRTÖKÖN!!!!!!!!!
Feca most rám gondolsz? :D sebaj - én megbeszéltem magammal (oks, lehet tényleg nagyot kaptam) h le fogok menni az edzésre még akkor is ha nyomorék és már agyilag is sérült vagyok (go deeeeefense! :) )
De. Akik nem voltak esetleg kedden mindenképp jöjjenek csütörtökön, az átalunk már ismert - számotokra még ismeretlen okok miatt. A pályán elmondjuk majd nektek.
Szóval mindegy hogy most OLine - DLine, RB - LB, WR - DB, esetleg punter vagy..... edzésre mindenkinek kell járni. Tiszteld meg a többieket azzal hogy lejössz edzésre hogy mások is rendesen gyakorolhassanak.
Következő mérkőzés 2010.05.16-án 16:00-tól lesz a Rozsnyai úti pályán ahol a Wolves Ladies csap össze a Vienna Vikings csapatával.
A meccsre gyertek ki minél többen szurkolni a lányoknak, mert ügyesek és megérdemlik a biztatást, hiszen eddig az összes W1-es és W2-es meccseiteken ők segítettek.
Ebből következik, hogy a lányok helyett most fiukra van szükségünk a meccs lebonyolításához.
Várom a lelkes jelentkezőket, pályát festeni, állítani, lebontani és persze a meccs alatt oldal vonalon segíteni is kell 5 ember.
S.O.S a jelentkezéseket a muzsnyai.edina@gmail.com címre!
Köszi: Edina
Támogatom az előttem szólót! Minden edzésen ott kell lenni ha puding akkor is ott kell lenni és küzdeni. Csapatként kell felállnunk a pályára 3 hét múlva. Ahhoz meg elengedhetetlen hogy minenki jöjjön edzésre.