Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Nem a telefonszám miatt kérte a törlést, hiszen ezt saját maga hozta nyilvánosságra, tette közzé, hanem mert lelepleződött, hogy dupla, tripla nikket használ. Leopolds azonos martinrobertaa-val. Egy troll, aki nemrég kétszer tette tönkre a topikot Navon1965 (pisabácsi) néven és visszaszivárgott Leopolds, martinrobertaa, Komle(x), komlóssy néven.
Mindig eljátsza az ártatlant, miután tönkretett 1-2 topikot. Régi topikromboló róka.
24579. Leszázalékoltak topik. Kérném az utolsó hsz. törlését! Telefonszámomat tartalmazza engedélyem nélkül. ( Szerelő12- rmlj ) Ő az, aki annó nevemet, és IP címemet is közzétette. Köszönöm!
Túl sokszor nem ajánlatos ugyanazt belinkelned, bármennyire is hasznosnak véled az adott információforrást, mert túlzott és erőszakos reklámnak minősül(het).
Kedves Moderatorok, csak egy rovid, tisztazo szandeku kerdes: jol ertem, hogy nem minosul hirdetesnek, ha egy topicban felhivom a figyelmet valamely ingyenes, tolem fuggetlen informacioforrasra, amely szorosan kapcsolodik a temahoz (pl. blog, hirlevel, stb.), es amelyet hasznosnak gondolok?
Kérlek, töröljétek ezt a Rák, avagy...-ból: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=150163069&t=9006162, és a következő zagyvát is ugyanattól, hadd ne lássák a most szenvedők. Ha lehet, a személyt is el kéne távolítania a rákos topikokból. Sokkoló volt erre nyitni rá...
Sziasztok,Csincka vagy bárki pls. szedétek ki a pánikbetegek topic-ból az 53604 -es saját,es 53605-ös(Sarah 87),és az 53606-os hozzászólásomat,"kissé" túllőttem a célon,vagy hogy fogalmazzam meg szépen. Köszönöm.És BUÉK.
Mielőtt elfajulnának a dolgok. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a Kényszerbetegség topikban homo natus est viselkedése elfogadható? Pl. 6469-es komment. Szerintem nem trollkodik, hanem komolyan gondolja, csak éppen nem tartom elfogadhatónak ezt a hangnemet.
Megkérlek, hogy figyeljetek az új jövevényre, Komlóssyyra és a viharos közelmúltból itt ragadt és azóta beékelődött zúzó-troll tartalék klónjaira a leszázalékoltaknál. Köszi.
Szeretnélek megkérni, - amennyiben lehetséges - a leszázalékoltak fórumában a 2013.01.31-i 4440 számú bejegyzésemet törölnéd? Azt hiszem nagyon kiadtam magam 5 éve, aki eddig elolvasta most már mindegy, de nem szükséges, hogy ilyen részletesen tudjanak rólam.
A 'Rák, avagy a szomorú valóság' topik bevezetőjében vagy egy figyelmeztetés.
"FIGYELEM!
Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek."
Megtennétek, hogy egy kicsit nagyobb és kövérebb, esetleg színesebb betűkkel írjátok ki, ugyanis James Bond, alias Gáspár Roland MLM-huszár még mindig lesben áll és azonnal lecsap, ha számára baleknak tűnő topiktagot talál.
Szia ! a leszázalékoltak csopiban a takianyu hozzászólását légyszíves nézd meg ezzel kezdte a hozzászólását " Tényleg beteg vagy üldözési mániád van!" szerintem ez nem helyén való.