Keresés

Részletes keresés

waxxablaze Creative Commons License 2005.04.05 0 0 156

mondjuk azért a csillagban rommá fogját gyilkolni a ipsét...az tuti.

ha kap 40 évet...

neki annyi.

a fegyházakban sem kedvelik a gyerekgyilkosokat.

Előzmény: Mockosz Kisz Hobbit (152)
luciferke Creative Commons License 2005.04.05 0 0 155
hát remélem is, hogy (nagyon) súlyosbító.
Előzmény: Ipari-antidepresszió (153)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 154

hogy a végén kezdjem:

ha a kocsmai verekedésből 8 napon túl gyógyuló sérülés keletkezik akkor igen. Ráadásul ott van a szándékos vagy gondatlan bcs. lehetősége, hiszen  ha utána ellöx magadtól valakit és az úgy beveri a járdaszélbe a fejét, hogy meghal, akkor neked - saját kritériumod szerint - örökre befőttesüvegbe kell vonulnod.

a jogtörténet szépen végigment egy evolúción, aminek itt sokan zsigeri indulatból mindjárt az elejére ugrottak vissza.

Előbb szanaszéjjel vernék, mások életfogytigra, aztán finomítunk, hogy a visszaesőt, majd rájövünk, hogy mi minden tartozhat az erőszakosba, realizáljuk hogy van ám szándékos és gondatlan bcs, esetleg szembesülünk vele, hogy egy beismerő vallomás mennyit ér*... stb.

Ugye megérted, ha itt és most, ebben a topicban nem asszisztálom végig veletek a teljes jogfejlődés többévszázados útját, amit itt laza eufémizmussal, finomításnak neveznek ? :-)

*A középkorban a beusmerő vallomást a bizonyítékok királynőjeként emlegették, így aztán teljesen elfogadott volt, hogy vallatással kicsikarják a végső bizonyítékot

Előzmény: luciferke (138)
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2005.04.05 0 0 153

Nincsennek igazán ilyen információim. Szerintem figyelembe veszi, mint súlyosbító körülmény.

Előzmény: luciferke (149)
Mockosz Kisz Hobbit Creative Commons License 2005.04.05 0 0 152

Donneck te tényleg annyira vak vagy, hogy nem érted, vagy nem látod, hogy az emberi természet, meg ez a "vizsgáljunk meg minden aspektusból alaposan nehogy baj történjen" hozzáállás teljesen ellentétes?

Mi ez a Nessbírózás...? Én személy szerint elítéltem a faszit... tőlem megdögölhet. Felfogom, hogy tőled nem, de akkor költözzetek egy helyre, aztán legyen, aminekk lennie kell...

Előzmény: Törölt nick (145)
SindbaD Creative Commons License 2005.04.05 0 0 151

Itt a 6!

Érdekelne, hogy jópozizás helyett mit gondolnál, ha egy hasonszőrű csirekfogó a Te hozzátartozóddal követne el ilyet.

Akkor is elfilozófálgatnál rajta ilyen bölcsen?

waxxablaze Creative Commons License 2005.04.05 0 0 150

kiváló a jogrendünk amikor vki néhány évet ül azért mert "brutálisan megerőszakolt, és megvert 2 nőt"*

itt kezdeném a topikot.

*Hiradó m1 19,30 tegnap.

Előzmény: Törölt nick (144)
luciferke Creative Commons License 2005.04.05 0 0 149
a mai magyar bírói gyakorlatban az általad említett szerek általában enyhítő vagy súlyosbító körülményként szerepelnek?
Előzmény: Ipari-antidepresszió (146)
Mockosz Kisz Hobbit Creative Commons License 2005.04.05 0 0 148

Hát... én is kénytelen vagyok a bíróságra bízni nyilván...

Majd kap érte 15 évet, aztán 10 év múlva kiengedik, persze megtérve, meg kimosakodva, tehát semmiképpen nem tanul majd más zsiványságot a börtönben, mert ott csupa könyvtárszakos van, akik mind betéve tudják a legszebb zsoltárokat...

Szóval kijön, aztán egyszer csak lát majd hazafelé menet a kocsmából egy másik leányzót, aki "tyű de milyen aranyos, nem is volt olyan hosszú ez a 10 év, meg meleg is volt, úgyhogy: na gyere csak be a kocsiba!!!!!"

Tudod tépjük itt a szánkat erről a "24 éves szécsényi fiatalemberről", a leányzóról meg szó sem esik... 14 éves volt, lehetett volna férje, meg egészséges gyerekei, akiknek ugyancsak lehettek volna gyerekei...

Le se szarom azt, hogy mennyit fog szenvedni a gyilkosa, ha sokat fog....

Előzmény: Törölt nick (141)
courage the dog Creative Commons License 2005.04.05 0 0 147
?
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2005.04.05 0 0 146
Azért kíváncsi lennék egy drogtesztre. Ezt a tettet józan állapotban követte el? Szedett-e az illető illegális testépítőszereket, fogyasztott-e speedet, füvet korábban? Esetleg alkoholt a tett elkövetésének ideje alatt.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 145

5.sz. Nessbíró :-)

hiába, no. Meg kéne fontolni ezt az outsourcingot. Nagy biznisz van benne :-D

Előzmény: courage the dog (143)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 144
4.sz. NessBíró :-)
Előzmény: Holovac (140)
courage the dog Creative Commons License 2005.04.05 0 0 143
a kib****ot tetves szarhazi fereg!
Lennek vele egy sotet sikatorban egy baseballutovel a kezemben.....
kivanok neki egy szep csinos tenyleges eletfogytiglant 2 db. 2 meter 10-es kanos buzi negerrel kozos cellaban.
Mockosz Kisz Hobbit Creative Commons License 2005.04.05 0 0 142
Egyezem Tamással!!
Előzmény: Tamás (139)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 141

És hány ártatlant öltek meg a bűnösök?

13-at?

És ez hogy jön ide ?

mint tűrhető járulékos veszteség ?

avagy ???

Nehéz ez a dolog mindenképpen nem egyszerű, de azért én azt mondom, hogy ha megerőszakolt már nőt, ráadásul most kiegendik aztán gyilkol is... hát tudod...

Tudom ?

nem, nem tudom.

Ezt a bíróságra bízom.

Hát te ?

Előzmény: Mockosz Kisz Hobbit (134)
Holovac Creative Commons License 2005.04.05 0 0 140
Jézusom, emberek! Azért ne legyünk kényszeresen vakok. Ennyit még a rendőrök is tudnak, másrészt beismerő vallomást tett. Zsigeri ellenszenv? Sokkal több.  Apró darabokra akarom tépkedni azt a rohadékot, és amikor már alig él, meggyógyítani és előről kezdeni. 14 éves lett volna a lány. 14x hoznám vissza félholtból ezt a rohadékot és 14x gyötörném meg úgy, hogy azt kívánja meg sem született volna. Mellétenném még azt a rohadékot aki megerőszakolta a 2 éves kislányát pár hete és jól ellenék velük egy pincében.
Előzmény: Törölt nick (130)
Tamás Creative Commons License 2005.04.05 0 0 139

Rohadt mocskos , agresszív lett a nyugati kultúra, akciófilmektől kezdve a monikabalázsshóig. Mindenhonnan ömlik az agresszív magatartás reneszánsza.

Na, még szerencse, hogy keletről a békekultúra árad... Mennyivel emberibb is egy kis megkövezés, daruról való nyilvános akasztás, meg a nők akaratuk ellenére való körbemetélése, mint az az embertelen agresszív rohadt Mónika meg Balázs show...

Csak mellesleg: magadnál vagy, amikor ekkora hülyeségeket irogatsz?

Előzmény: csa1 (119)
luciferke Creative Commons License 2005.04.05 0 0 138
te is nagyon jól tudod, hogy nem ilyenre gondoltam, de úgy tűnik egyesekkel csak úgy lehet beszélni, ha komplett listát mellékelek. értsd jól!!! ez még nem a törvényszöveg, nem kell ilyeneken lovagolni. a törvényben lehetne nevesíteni a dolgokat, de nem is akarnak ilyen törvényt :(

szerinted aki kétszer erőszakolt, vagy kétszer önbíráskodott, vagy esetleg kétszer szanaszéjjel vert valakit (akár kocsmai verekedés közben is), az majd megjavul és nem lesz harmadik eset? hát remélem nem, mert élete végéig börtönben fog rohadni

amúgy a szimpla kocsmai verekedés biztos bűncselekmény?
Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 137
Ez a hulladék már ült nemi erőszakért. Biztos jó dolga volt odabent, vágyott vissza. Vagy nem tudom. Kőbányába az ilyenekkel.
Donky Creative Commons License 2005.04.05 0 0 136

Csak kérdeztem.

Előzmény: Törölt nick (128)
P.I. Creative Commons License 2005.04.05 0 0 135
Előzmény: P.I. (122)
Mockosz Kisz Hobbit Creative Commons License 2005.04.05 0 0 134

És hány ártatlant öltek meg a bűnösök?

13-at?

Nehéz ez a dolog mindenképpen nem egyszerű, de azért én azt mondom, hogy ha megerőszakolt már nőt, ráadásul most kiegendik aztán gyilkol is... hát tudod...

Előzmény: Törölt nick (130)
Donky Creative Commons License 2005.04.05 0 0 133
Az igaz.
Előzmény: kábelbúvár (125)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 132

3. sz. NessBíró

:-)

Előzmény: Mockosz Kisz Hobbit (131)
Mockosz Kisz Hobbit Creative Commons License 2005.04.05 0 0 131

Ez a "biztos, hogy ő volt" dolog nem nagyon jön be nekem, bármennyire is szeretném... A kocsijában megtalálták a vérnyomokat, beismerte... A rendőrök azért csak csináltak valamit a pénzükért?!

Persze lehet, hogy a gonosz ÁVÓS rendőrök elkapták az első véletlenül véres-autójú "24 éves szécsényi fiatalembert" és jól ráfogták az egészet...

Bár szerintem azért mégsem...

Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 130

ez nem moralizálás, csupán zsigeri ellenszenv a lincselhetnékkel tömeggel szemben.

a cselekményt senki nem védi

a tettest senki nem védi

de, hogy ki a tettes, annak megállapítását nem a furkósbotokkal felszerelt tahókra bíznám.

Csak tavaly az USÁban 13 embert végeztek ki, akikről kiderült, hogy ártatlanok voltak

Előzmény: evangeline (127)
mamicska Creative Commons License 2005.04.05 0 0 129
igaz...
minden általánosítás tévútra vezet és most arra haladunk...

a többieknek tanulságul,talán:

környezetemben két konkrét erőszaktevési esetet ismerek.

Egyikben a csaj húzta fel a férfit a végtelenségig és aztán gyorsan vissza akart lépni.Sajnos kapott pár oltári pofont.Nemi erőszak nem történt.

Másikban a lány is benne volt,de a kedves papája,megtudván a "szégyent",először kékre-zöldre verte a lányát,majd feljelentette a srácot nemi erőszakért .
Hamar kiderült szerencsére,hogy a kék foltokat az apuka csinálta,de addigra a fiút kegyetlenül meghurcolták.

ezért nem lehet általánosítani,ilyen is van.:-(

Természetesen most nem erről van szó!!
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 128

gondolom nyomozati szakaszban (hol a francban tartana 2 nappal a gyilkosság után vazze ?!)

aztán jön a vádemelés

majd a bíróság

Előzmény: Donky (123)
evangeline Creative Commons License 2005.04.05 0 0 127

Nem kéne most moralizálni. Szvsz.

Pontosan ez az a fajta bűncselekmény, ami megérné a halálbüntetés visszaállítását!Aki meg olyan széplelkű, emberbarát, az meg gondolja végig a tettet magát(elkapja, megerőszakolja és az emésztőbe dobja, a lábára drótozott kövekkel, talán úgy, hogy még élt és lélegzett...), képzelje oda a kislány helyére a sajátját és akkor vegye a védelmébe ezt az állatot!

Ha bárki hasonlót tenne a gyerekemmel, mindent vállalnék azért, hogy ebből a világból kitakarítsam az ilyen véglényeket!Lehetőleg úgy, hogy minél többet szenvedjen!

Előzmény: Törölt nick (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!