World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nem tudtok segíteni, szereném a karakteremet áttranszferolni egy másik szerverre, de nem tudom törölni-feloszlatni (legalábbis nem találom hol) a aréna kapitányi rangot, a teamba egyedül vagyok :-)
Ja, tudom hogy 15 perc olvasással ki lehet deríteni ami fontos. Csak gondoltam, hogy átlag Józsi játékos azt mondja annyira nem érdekli, hogy utánaolvasson a legjobb megoldásnak, csak saját kútfőből teszi amit jónak lát. Én ezt az esetet próbálom szimulálni. Elolvasom a tooltipeket, esetleg ránézek a recountra és ennyi. Nem számolok, nem olvasok EJt a témáról, de még wowhead kommenteket se nagyon.
Szerintem ebből elég jól el lehet boldogulni, én eddig legalábbis elégedett vagyok az eredményemmel és kizárólag durván felszerelt aoe dps kasztok tudnak megverni. Meg persze a jobbfajta tankok, iszonyú unbalanced a tank damage alacsony szinten. Kivéve a druid, úgy látom. Azoknak eddig mindig sovány volt a dpsük és általában az aggrójuk se volt elég semmire.
Milyen talenten tolod? Én froston szinteztem anno (még BC-ben), nagyon szerettem, de sajnos raiden nem volt az igazi... Akkoriban viszont még lehetett arcane-frost vagy fire talenten raidelni, amik ugyancsak jók voltak. Valahogy nekem az arcane spec sose tetszett... Froston lehetett aoe grindingolni. Fogsz 10-15 mobot, aztán blizzard... :))) Fun times.
en meg elkezdtem egy magust unalomuzesbol, amikor nem a samli verdesi magat a foldhoz LK try-okon( igen, nekem nincs még meg:p)
pont forditva csinalom mint te, gugliztam buildet meg utanaolvastam kabe 20 percet h mire kell figyelni
vhol ez is a te elmeletedet bizonyitja, mert minimalis idoraforditassal teljesen kepbe lehet kerulni minden kasztnal, szal a spirites warrikat meg a spellpwr-es Dk-kat tovabbra sem ertem lol
Ja. Rájöttem, nagyon kell az a pár dps cooldown. Így is frusztrál, hogy egy csomó kaszt 1 gombbal bucira ver aoe pullokon. Viszont a BF+KS jó kombó, általában 1100-1200 dps kijön egy pullon, ha azt elnyomom (62-63as szint). Szóval nem megyek sehova combatról egy ideig biztosan.
Rugóm 59.5ös, kint ülök végre Hellfireben. 60tól megnézem a csodás DK tankokat, mit tudnak. Mindenki panaszkodik rájuk, látnom kell nekem is :D Ja és killing spreeeeee!
Ez Blizzard politika. személy szerint nem bánom hogy egyes classok szélesebb skálán használhatóak. pl shadow priest aoe nélkül, mekkora gyík lenne. ha neki jár, szerencsétlen rugónak miért ne járna? Kár a múlton síránkozni, a világ változik, a wow-val együtt szerintem a tobbség örömére.
Az mondod, hogy szerinted classic óta nem csökkent az egyes karakterek individuma? Illetve, hogy ha véleményed szerint ez baromság, akkor ezt pozitív fejleménynek tartod. Én egész más véleményen vagyok.
A rugó mókás tud lenni, szerintem nem igazán bonyolúlt, főleg combat ágon (szintezni nekem ez jött be, bár én nagyon régen húztam a rugó karaktert), a tooltipek segítségével nagyon lazán ki lehet rakni egy éppkézláb talentet (nem régen lett kész egy kicsi paladin, de ott a talentezésen néha el kellett gondolkodnom és többször fordultam a nagyokhoz tanácsért), szóval az önmagadnak felállított korlátozás nem okozhat gondot.
en egyetlen karakternel se olvastam semmilyen guideot amikor lvling volt. (eddig 7/10) bar csalok mert ami lehet boa (kiveve ring) igy nagyjabol 5nap 1 kaszt (/played ofc) a tooltipek elolvasasa utan imo, eleg egyszeru eldonteni mire erdemes tenni
"amikor ilyen 20-30 normál mobot húz össze a tank, kb semmi damaget nem lehet csinálni"
Mert a rugó nem is arra van, hanem egy személyre, akinek a háte megé szépen be lehet állni. :-) Illetve sajna csak volt, mert a Fan of Knives képesség szerintem a karakter meggyalázása.
Nekem az benne az izgalmas, hogy ugye kísérletet végzek vele, direkt csak a józan észre támaszkodva próbálok vele boldogulni. Soloban valóban jópofa ahogy egy nagyobb pakkot lekezelsz skillből - sap, blind, defenzív/offenzív cdk... Ezek nélkül teljesen életképtelen. Retardinnal csak odamentem és faceroll volt minden. Az is szórakoztató volt a maga módján, de ennek is megvan a bája, hogy egyszerűen gyenge a karakter.
45ös szinten eddig a legjobb eredményem 490 dps egy bosson, Maraudonban van valami addos satyr boss. Előtte levő pullról hoztam készen SnDt, ott meg lőttem egy AR+BFet és iszonyú pusztítást végeztem.
Rohadt bosszantó amúgy hogy 80ig nincs semmi aoe a BFen kívül. Legjobb, amikor ilyen 20-30 normál mobot húz össze a tank, kb semmi damaget nem lehet csinálni, miközben az aoe kasztok akár 1K dps fölé mennek 1 gombnyomással.
Én mostanában 2 naponta megyek 2 heroicot, ennyi időm van. De tegnap elött olyan volt a DPS hogy a tank volt az első én meg healerként a második :)) Tank kb 2200 én meg 1600. A dps meg idióta, és mind meg akarja magyarázni hogy a low gear miatt van (mondjuk 3500 gs). Holott vszg ahogy Zka írta, arra hülyék hogy egy picit utánanézzenek a dolgoknak, vagy legalább próbáljanak koncentrálni. Külön felüdülés volt 2 guildes sráccal valamelyik nap, trial-ban 2 dps overalban 6000 fölött volt (BL a ghoulokon :D:D)) én meg tankkal 4000 felett. Na az vicces volt :).
hat ize...masfel ev utan ujrakezdtem. naxx25-os 4 setes bonuszban..:) kb. 2 itemet cseltem le lvl 200-rol, 213-ra megis kepes vagyok leaggrozni tankrol random lk hc-ban bosst. jo mondjuk nagyjabol a tank fole utok dpsben..:) ay meg a masik, hogy 2 estenyi dunegonozes utan tegnap mar random heroicban 2-ik voltam dpsben....;>
Indítottam egy rugót, 47es már. Kísérletet végzek most. Tilos: - elolvasni rugó guideokat - használni szimulátort/excel sheetet Szabad: - elolvasni a skill és talent tooltipeket :) - recount adatokra alapozott lapszéli számítás alapján döntéseket hozni
Érdekelne, csupán józan paraszti ésszel mennyire lehet jól játszani ezt a játékot. Igen, megint azt akarom bizonyítani, hogy akik szarul játszanak azok kretének és arra is lusták, hogy 5 percet gondolkodjanak a talent/skill használatukon.
Szórakoztató egyébként a rugó szintezés. Tetszik a sok apró trükkje, amivel dolgozik. Ráadásul elég nehéz pl jelenlegi állapotában a prot warrior vagy retardinhoz képest. Azokkal faceroll volt minden, na rugóval nem igazán.
LFDzek is elég sokat, a tankok érdekesek igazán. 15-35ig folyamatosan olyan arcokat kaptam, akik összehúztak 2 termet, folyamatosan haldokoltak emiatt, gyakran meg is haltak (wipe). Aztán persze a healer volt a hülye meg a láma, mindig. Az ilyeneket helyben elüttettném úthengerrel. 35 óta meg áradnak a teljesen járásképtelen idióta aggrótlan barmok. Ilyen warriorok, hogy thunderclap és autoattack, oszt le van tudva a tankolás. Ha ránézek egy mobra, lefordul, basszameg. De nem csak warrior, hanem pala és druid kiadásban is volt már ilyen iszonyú aggrótlan balfasz jószághoz szerencsém. A legjobb amikor mégcsak nem is proton játsszák el ezt a TC+autoattack rotát, hanem furyként szürke pajzzsal. Azt se lehet mondani, hogy ez mind új játékos, a legtöbb emberen van 1-3 heirloom, rajtuk is. Katasztrófa. Az LFD óta egyre hülyébbek az emberek, pedig azt hittem lesz valami nevelő hatása, hogy 15-80ig végig lehet instázni a játékot. Végülis van nevelő hatása, csak hülyeségre nevelődnek az emberek, az összehúz-aoe dolog megy végig.
Mindig meg tud lepni, hogy mekkora alpári tuskó útszéli modorban tudtok reagálni arra, ha valaki nem elég körültekintő és nem hivatalos szerverről beszél.
Sziasztok a Régi Bc idöre emlékeztek még???:Dnos örömel mondom el hogy meg nyilt uj 2.4.3 patch wow szerverünk!tegnap indult!Ha unjátok már a lichkinget vagy hogy sokszor megölnek kis szintent!Ezen a szerveren elkerülhetetlen!Instant 70!Setek megvásárolhatoak!!!!(agusztus elsejéig vehetö meg ingyen az swp t6!)utána token rendszerért!Külön mall allinak és hordának egy aránt!!!Teleparancs müködik!!Fantasztikus eventek!mint például Roll és vár foglalo event!!!!A Battle groundok mennek!!!Segitö kész GM csapat!Insták müködnek!s4 elérhetö!Mind ez a Blackbladewow szerveren!!!