Ezt én sem értem. Az egész jövő évben nem játszik, de csak azért kiáll a Hopman kupában, hogy valami eredményt elérjen Ausztrália? Na de milyen színvonalon fog játszani, ha már 4 hónapja nem volt győztes meccse sem???
Molik visszavonulhat súlyos fülbetegsége miatt 2005. október 25., kedd, 17:13
Nem véletlenül veszítette el utolsó nyolc tornája közül hétszer is a nyitómérkőzést Alicia Molik, az ausztrál teniszező ugyanis súlyos belső középfül-gyulladással küzd, s lehet, hogy emiatt nemcsak az idei szezont s a 2006-os évet kell kihagynia, de be kell fejeznie aktív pályafutását is.
Év elején még GS-t nyert párosban
Egészségügyi probléma miatt várhatóan kihagyja a teljes 2006-os évadot Alicia Molik. A 24 esztendős ausztrál teniszező április óta küzd belső középfül-gyulladással, amely egyensúlyi problémákat is okoz a sportolónak, így nem meglepő, hogy az utóbbi nyolc tornán hétszer már az első fordulóban kikapott, s búcsúra kényszerült. Az ausztrál szövetség (Tennis Australia) elnöke, Steve Wood csak annyit árult el, hogy Moliknak pihenőre van szüksége. "Alicia hihetetlen szerencsétlen időszakon van túl 2004 óta, egészsége érdekében a szövetség minden szükséges támogatást megad, s mellette áll ebben a nehéz időben." Molik pályafutása során öt WTA-tornát nyert, a 2003-as hobarti siker után 2004-ben, Stockholmban, Zürichben és Luxembourgban is diadalmaskodott, idén pedig Sydneyben nem talált legyőzőre. Az Australian Openen 10. kiemeltként a negyeddöntőig verekedte el magát (Anne Minter 1988-as bravúrja óta először ausztrál teniszezőként), s csupán Lindsay Davenporttól szenvedett vereséget. Párosban viszont az orosz Szvetlana Kuznyecova oldalán visszavágott, s a Davenport, Morariu kettőst legyőzve élete első, s eddig egyetlen Grand Slam-győzelmét aratta. Februárban a világranglistán a 8. helyet foglalta el, jelenleg a 23. pozíción áll.
Azt biztos hallotad hogy erre az évre vége, szeretné végleg kiheverni belső középfül-gyulladását és pihenni, pihenni, majd új erővel neki vágni 2006-nak? Remélem januárban újra a régi Aliciát látjuk majd.)
(tényleg: tudsz nekem olyan csatornát mondani amely adni fogja a Mesterek Kupáját? Az Eurosport novi ajánlójában csak a WTA-VB-t mondják, úgyhogy valszeg nem lesz. Masters Seriest már tudom nézni a Galaxie Sport által, de ebből nem következik hogy a kupát is adják.)
Centre Court (from 13.00hrs) 1. Hantuchova vs. Sugiyama 2. Kuznetsova vs. Dechy (NB 15.30hrs) 3. Schnyder vs. Dulko (NB 17.00hrs) 4. Ivanovic vs. Golovin (NB 19.00hrs) 5. Molik vs. Jankovic