ezúton elnézést szeretnék kérni a zenekartól, amiért a tegnapi koncert folyamán inzultáltam a csapat tagjait, illetve alkoholos befolyásoltság alatt különféle obszcén kifejezéseket kiabáltam nekik, mint "Vissza!!!", továbbá "Kívánom a tested Gergő!".
Természetesen ez soha többet nem fog előfordulni, mivel a Bunkó Rockzenészek Szakszervete már jelezte írásbeli megrovásának szándékát felém, mi több, kizárással és a folyó év jogdíjainak teljes megvonásával fenyegetett. Hozzáteszem, a szankció teljesen megérdemelt. Kézenfekvő, hogy igazából nem szerettem volna belepengetni Peralta Miguel művészúr játékába, amit emlékeim szerint nem is tettem meg, kivéve a műsor fináléját és/vagy a leszerelést (ami nem tévesztendő össze a katonság kötelékéből való kilépéssel), amikor ő volt olyan kedves pár másodperc erejéig rendelkezésemre bocsátani basszusgitárját. Ezt ezúton is köszönöm Önöknek.
Maga a koncert mindazonáltal rendkívül tetszetős, energikus előadásnak volt nevezhető, ugyanakkor kifogásolnám hogy a korai korszak dalai - a kitűnő Lélekvágy album dalcsokráról beszélek - nem kaptak helyet a repertoárban. A szencségit már.
További magas színvonalú, kulturált jó hétvégét kívánok mind a magam, mind a többi személyiségem nevében.
Xover!Igen arról a G&L-ről van szó.A Musichellóra és a vaterára is feltette a srác, onnan van a kép.Rohantam BP-re a gitárért, kölcsönkértem lóvét, közben pedig éjszakánként vele álmodtam!Ja meg persze Nine komival, de hogy mit, az titok.A mi kis titkunk, ugye Vincent cica?
Csokibácsi gyerekek! Örülök, hogy tecccikk! 180 ropi volt! Most máb nincs pénzzem autó szervízelésre, de még sörre se nagyon.De megérte!!! Eszméletlen variálható a hangja és pár apróbb mikrokarctól eltekintve makulátlan és újszerű a hangszer. A festés pedig élőben üt csak igazán, képen nem jön ki az exkluzivitása!
Nyábázmeg!!!!Főleg Vince-nek küldöm ezeket a képeket!!!Kész lett a Fender!A héten jött meg a kopólap, meg az alkatrészek az USA-ból. Seymour Duncan Sh-6 van benne, meg push-pull poti, amivel felezhető, és úgy szól mint az ágyú!A tegnapi és az azelőtti koncerten is ezen játszottam.Boldogság rulezik!