Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Azért ez nem a szimpla tévedés kategóriája...
Hallottál már olyanról, hogy statisztikai hibaszázalék?
Mondd már lécci, hogy direkt játszod a hülyét, nem akarom elhinni, hogy képes vagy kezelni a fórumot, ha még annyi se esik le:
1000-ből 200-ban nem volt jó a jegyzőkönyv. Ok. Mennyi volt a tévedés? Legyen 5 fő? Az már komoly szám. 1000 ember. Mennyi volt a különbség az igenek, nemek között? HÁNY MILLIÓ KELLETT VOLNA EGY IGENHEZ? Mit ért el a kormány 1000 + szavazattal?
Nézd, kedves Or Kán, csak annyit jelentsél ki, hogy teljes mellszélességgel kiállsz az a véleményed mellett, hogy:
1. Az számít, hogy 1000-ből 200 szavazóhelyen változott meg az eredmény, és az már önmagában bizonyíték a csalásra.
2. Az, hogy 2-300 szavazatnyi változás a 3 millióból (3.000.000 vagy 3 * 106) az ebben az elhatározásodban nem tud megingatni.
Csak ennyit, és ha szerinted ezek komolyan veendő érvek, és nem azért mondod, hogy hangulatot kelts vagy provokáljál, akkor én elmegyek a mea culpába, de tényleg.
a népszavazás kudarcba fulladt, az újraszámoltatás sem hozott más eredményt. ez titeket szemmel láthatóan szarul érint, ezen nem is gúnyolódok, ez a ti dolgotok. de a józan ítélőképességeteket ne veszítsétek már el, mert akkor viszont joggal vívjátok ki a tagtársak lenézését. tehát ne erőlködjetek ezzel a "na, ugye" dumával, mert ez tényleg szánalmas. az újraszámoltatás "az ukrjnai méretű csalás" vádjának igazolni akarásával indult, atán hál' istennek kiderült, hogy a választási rendszer jó, tömegesen nem lehet manipulálni a végeredményt. Ez van. Semmiféle csalás nem volt, csókolom. Miért nem lehet ezt belátni?
Persze, hogy beteg, csak sajnálni lehet szegényt. Ráadásul egy halom nicken, egy halom fórumban. Kicsi aprópénzt kaphat egy-egy beírásáért vagy még azt se.:DD
ne makogj. A kérdésekre válaszolj vagy takarodj a MC-ba. Ez a dolgod. A topicot te nyitottad, te mormogsz itt csalásról. Mutasd, bizonyítsd. Vagy húzz a francba.
Nézd, azt, hogy kia provokátor és ki nem, azt elég nehéz megállapítani. Mindenesetre nyílván ugyanolyan okkal-joggal nevezhetlek én is provokátornak, mint te engem, úgyhogy meglehetősen nevetséges, hogy te engem provokátornak tartasz anélkül, hogy magadat annak tartanád. Én magam nem fogok a "megkérdeztük"-be bemenni, de mindenesetre furcsállom, hogy olyanért tiltottak ki engem, amit itt mások követnek el velem szemben - büntetlenül.
„Sok embert bosszant mikor 5-6 ember véletlenül –elszámolja a szavazatokat egy szavazó körben. Megváltozatni próbálja több ezer ember szavazati véleményét.
A szavazás végeredménye mindig a szavazó helyiségben dől el!”..................
Egy-kétmilliárdért választást lehet nyerni, venni!......................
Többezermilliárdos költségvetésből simán el lehet varázsolni 1-200 milliárdot -éves szinten!...................
Ekkora összegből -hány ember tisztességét lehet megvenni a hatalom megszerzése érdekében????????????????????????????????????????
Csak, párezer szavazatszámlálót kell megvenni, rögtön gyanúba keveredik a másik, 5-6 ezer tisztességes ember!!!......................
A lényeg, két pont között mindig a legrövidebb az egyenes!.............
Minek veszekedni, vitatkozni egy-két szavazatért????????????????
Akkor, amikor pénz van bőven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokkal egyszerűbb, kilóra megvenni egy-két embert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokkal hatékonyabb és több szavazatot nyernek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te is nagyon jól tudod, hogy a megyoék mindig így operáltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Werber is ezt a politikát sulykolja az elvtársakba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A hátérben, kartellszerűen megegyezünk, mindenkit megveszünk, lefizetünk!!!!"
A végén ha bukunk, még a bírságot is megbeszéljük!!!!!!!!!!!
"Csak a jobbakat tíltják itt ki személyeskedésért?"
Provokátorok beírására a válasz nem számít személyeskedésnek. Különben is a provokáló hozzászólással együtt meg szokott szűnni. Az a személyeskedés, ha valakivel vitázol, és nem érvvel válaszolsz a beírására, hanem az a beíróval foglalkozol negatívan. Tehát, ha úgy érzed, hogy veled itt megtorlatlanul személyeskednek, akkor csak szólni kell a moderátoroknak, hogy te tényleg nem provokátor vagy, hanem komolyan gondolod azt, hogy nem a megváltozott szavazatok száma számít, hanem a szavazókörök száma. Persze mindenki ki fög röhögni, de lehet, hogy egy két embert aki lehülyézett egy napra letiltanak emiatt (amit ki lehet bírni, mert a röhögéstől úgy is nehéz gépelni).
A tömény, fröcsögő személyeskedésen kívül - amit elsősorban te és1stperson nyomtatok - még semmilyen konkrét ellenérv nem bizonyította ezt a "beégést".