Nem vádolok én senkit doppinggal (csak elkönyvelem magamban:). Pl Phelps attól nem kisebb tehetség a szememben, hogy azt gondolom róla, nem bírna ennyit vízen és kenyéren.
Az egy teljesen elfogadható dolog, hogy az úgymond "kis" országok sportolóinak szurkolsz a sportnagyhatalmak ellen, de nem kéne kapásból doppinggal vádolni őket. Nem véletlenül mondtam, hogy ne tévedjünk ingoványos talajra.
Azért örülök, hogy most nem mást mondtál :) Nekem ez elég is, nem szívügyem a dolog, csak együtt tudok érezni minden amerikai topsportoló riválisával. (egyébként engem nem irritál, hogy magyarként nem Lacinak drukkolsz).
Aha, sőt valszeg felakasztja magát. Nem kezdtél rosszul, de teljesen elhülyült a jelenet (pedig meg is könyörültem rajtad, hogy nem erőltettem a doppingvonalat).
Amikor Laci ranglistacsúcsot úszott tavasszal, már beírtam ide. Már akkor tudtad, hogy Phelpsnek szurkolok, mégsem akartál elüldözni innen (mint topikgazda :-)). Most, hogy odalett az illúzió, hogy Laci legyőzheti az amerikait, egyből ingerült (frusztrált) lettél.
Ne haragudj meg, ez nem állampolgári jog, ez identítási kérdés. Aki MAGYARNAK érzi magát az nem fog egy MAGYAR ellen szurkolni. Azzal semmi baj, ha vkinek van külföldi kedvenc csapata, játékosa. Nekem is volt pl. Sampras, vagy Bayern München. Azonban ha játszottak volna MAGYAR ellenfélel, akkor a MAGYARNAK szurkoltam volna.
Tisztelettel felkérlek, hogy ebben a topicban, ezt a fajta hozzáállást mérsékeld!