Itt egy másik kép, bár ez méretében nem, de talán "mondanivalójában" nyomába ér Róth mester alkotásának.
Ezt Czeglédi Gizella festőművésznő követte el.
Címe: Együtt
Medgyessy engem is megkért, hogy fessek róla egy képet, és rám bízta, milyen és mekkora képet fessek. Csupán egyetlen kikötése volt: tartsam titokban a megbízatást. Pénzről nem beszéltünk. Én úgy gondolom, hogy a miniszterelnök szóbeli megrendelése elég garancia, és csak megsérteném, ha papírt is kérnék tőle az adott szóról. Most itt egy festmény, és nem akarja odaadni a százbilliótrilliócsillió froncsimat.
Nekem!
Aki nem csak, hogy sajtkészítő, virágkötő, csapszerelő, zabhegyező és műtősfiú vagyok, hanem még mesterhorgász is!!!
Áh, manapság senkinek sem lehet megbízni a szavában, ez elkeserítő.
Ez esetben ez a kép Róth művész úr izlését dicséri,hogy nem vették át a kész művet az azért lehet mert a bugris jobboldalnak nincs izlése,mint ahogy erre nem egy baloldali hozzászóló már ebben a
topikban is rámutatott.
Az Mszp megvehetné és Kovács irodájában le lehetne cserélni végre a Lénai képét.
A végtelenségig csócsálhatja a díszes dögevő balközönség ezt a tetemet...Ennél szánalmasabb rágózás csak Kovi elvtárs Dísz-téri förmedvényszónoklata volt, ahol Imi bácsi, a molyrágta szabadságharcos adta hozzá a tercet. Nagyon altalaji színvonalon tanyázik a szocpoclibsi had. Haddelhad...Égésszag, lebőgésbűz terjeng felőlük.
(MI persze csöndesen derülünk a pajzsszövetség werberi ihletettségű előkaparásán is.)
"ekkora sz@, ekkora méretben, kedvetelésbôl elkövetne......"
Nem értem, miért ócsárolja mindenki ezt a festményt. Már korábban is megjegyeztem, hogy a kép a maga nemében telitatálat. A mu"vész a lehetô legpontosabban megfelelt (ösztönösen eltalálta) a megrendelô (a képen ábrázolt csoport) ízlésvilágának! Ha semmi más nem marad az utókorra ezekrôl az emberekrôl, akkor is pontosan fogják tudni, kifélék-mifélék voltak. Még külön-külön az egyes személyek ábrázolása is döbbenetesen pontos (ld. pl. Dávid, Szabó, Torgyán, Boros, Pintér stb.). Az egész képi miliô, a korona, a koronaôrök, a puttók. Ha alkalmunk lenne bepillantani az ábrázolt személyek otthonába -talán csak néhány kívétellel -, bizonyára ugyanilyen ízléssel berendezett otthonokat láthatnánk.
A kép stílusa tökéletesen megfelel a Nemzeti Színházénak (már önmagában ez a tény is hitelesíti a 168 óra és Róth mu"vész úr történetét). A gigagiccs, a gigagagyi tipikus példája. A mucsaizmus remeke!
Csak gratulálni tudok Róth mu"vész úrnak ehhez a képhez. Az örökkévalóságnak alkotott. Ars longa, vita brevis.
Ha ezek a mocskok maradnak kormányon Ovodás már régen király. -:DDDDDDDDDD
Országunk meg Magyar Királyi Köztársaság, bolseviktor kókuszán koronával. kÖTELEZŐ HITTANNAL STB. STB.
Ezért volt a korona körüli cirkusz /papírmasé utánzat úsztatása esztergomba, bevitel a Parlamentbe, gyerekenek mutogatás, sándor palota felújjítása stb./
MILLENEUMI ÉV LEGJOBB ALKALOM VOLT ERRE A BAROMSÁGRA.
A kép országúti poszterre való és ott is lesz.
Röhöghetünk rajtauk. Viszont futnál egy kört a csajszival, nem tom ki, de jónak nem rossz.
A vereskettes tegnapi híradójában( Pintér Dezső elvtársra számithat a PÁRT elvtársak!:) volt a festmény....
(Ahogy sejtettem, 168 Óráék számitógépesen "felturbósitották", valójában nem néz ki annyira torzan szocreal/kínai kulturális forradalmasan. )
Hanem.
A hír az volt hogy jelentkezett vevő az alkotásra.
Aki hajlandó - a vereskettes szerint legalábbis- akár az alkotó által megjelölt 20 millió forintot is megfizetni...:))
Mit lehet erre mondani? Gratulálok.
Róthnak és a hiszterolib médiának is.
A hülyéknek is megérte.
Nem mintha álláspontod bárkit érdekelne,de ezt a "festményt" megfesteni bizony többszázezer forint alapanyaggal lehet, és nem valószínű, hogy átlag festőművész "csak úgy" festene ilyet megrendelés nélkül.Persze senki nem fogja elvállalni, még az agg, szenilis megrendelő sem, de attól még kicsi a valószinűsége annak, hogy valaki kedvtelésből ekkora sz@rt,ekkora méretben, kedvtelésből elkövetne.......
"...Alkotója, Róth István állítja: művét Nemeskürty István volt millenniumi kormánybiztos megrendelésére festette..."
Hol a megrendelés?
"...Róth 2000-ben festette művét, és állítja: Nemeskürty István akkori millenniumi kormánybiztos megrendelésére..."
Ha jól emlékszem 2000-ben még az Orbán-kormány regnált, tehát semmi akadálya nem lett volna a festmény átvételének. Nem lehet, hogy nem mond igazat a "festő"?
"...Róth bácsi tizenöt kormánytagot számolt össze 2000-ben. De nagylelkűen úgy gondolta, a leváltott jobbos minisztereket is képre viszi, nehogy sértődés legyen..."
No itt már kezd alakulni a történet:-)
"...Róth bácsi civilben ezermester: autószerelő, pék, kárpitos, dekoratőr és dzsúdómester. 1935-ban született, s már gyermekkorától ügyesen forgatta az ecsetet. Különösen a portréfestészetben jeleskedett..."
No most már értem. Nemeskürty úr felkért egy "autószerelő, pék, kárpitos, dekoratőr és dzsúdómestert" hogy ugyan fesse már meg az ép regnáló kormányt, de ki ne felejtse a leváltottakat.
Nem csalódtam a 168 Órában. Náluk ez a szint.
Majd felülvizsgálom álláspontom ha hiteles megrendeléssel állnak elő.
ahhoz mit szoltal amikor mudura fianak a baratnoje meghalt es osszefuggesbe hoztak az esemenyekkel?
ahhoz mit szolsz hogy a magyar nemzet egy aljas es raadasul hamis feljegyzest hoz le medgyessy peterrol/petertol?
hogyan lehetne a dolgokat onmagukban ertekelni?
amikor a valasztas ota mas nem megy mint ragalom es lejarato kampany? az egesz a valasztasi csalassal kezdodott.
es nekem nem mentseg (legfeljebb kifogas) a szoci lejarato kampanyra torteno hivatkozas. a reszletekben nem akarok belemenni mert csak a szokasos beszedpanelek jonnenek belolem elo...
orban gyerekelhagyasa mint a tudatos es tervezett lejarato kampany reesze. gondolom a kozlekedesi balesetet is ezert krealtak. hogy talan ott hagyja a gyereket. es lejarato kampanyt lehessen csinalni. de orbanisten NEM hagyta ott a gyereket. sztalin elvtars sem lovetett. pedig lovethetett volna. tolem ott is hagyhatta volna es gondoskodhatott is rola. de ezt a dolgot lejarato kampanynak beallitani, aljas! orbanrol vagy jot vagy semmit!!!
perelek!
Kikaczago-val kapcsolatban igazad van. Most visszaolvastam az előzményeket, tényleg van benne kritikus mondat.Valószínű azért kerülte el a figyelmemet, mert tudat alatt nem akartam észrevenni. Én komolyan szeretném, ha egy kicsit más lenne a hangvétel.Persze, nem a nettársak tehetnek erről, hanem a politikusoknak nevezett
akárkik mindkét oldalról. Üdv.. Luby, aki Gábor
tudom nem kell magyarazkodnom de ertsd meg... neha kifejezetten jo hoborogni. viszont elveim ellen valo. soha nem tudnek igy hoborogni az ellenoldalra. igy meg tokre jol esik... a ho. a ballib osszeeskuveses piros ho...
megint hazudsz. de mit is varhatnek egy balsilibsinyibsitol???
nekem peldaul soha senki nem mondta hogy a hoeses ballib osszeeskuves.
es itt eskuszom meg hogy ez az allitas soha nem is hangzott el. csak es kizarolag a te szajadbol.
latod ez az a magatartas amit a jobbosok joggal kifogasolnak bennunk. hogy mondhatsz ilyet. almaban sem fordulna elo egyetlenegy jobbosnak sem (kerdezd meg barmelyiket) hogy a hoeses ballib osszeeskuves lenne.
aroktemetes helyett melyited az arkot. szerintem nezzel magadba. beteg a lelked!
Nem is érdemes elolvni, habár tanulságos, hogy milyen mély egyesekben a téboly!
Még e kép mögött is ballib összeesküvést sejtenek!
A cukros-digó óta még a hóesés is ballib összeseküvés!
geszthi!
Lehet, hogy egy hülye fütyi vagyok és következetlen. Lehet az is, hogy feledékeny vagyok, vagy tudatosan kihagyom azokat a dolgokat, melyek nem illenek bele a koncepciómba. Mondom, lehet..
Attól függetlenül, amit most legutóbb írtam- vállaható. Erre emlékezni is fogok, nem KELL elfelejtenem...
Tudod, az a sok igazságtalan és mosdatlan dolog, amit itt olvastam. Azok a humorosnak szánt, de gyilkos szándékú szövegek, amit itt olvshattunk nagyon furcsák, érthetetlenek lesznek a következő választások utám. Egy jelenidejű négy évért kér feláldozni több évtizedes hitelességet. És Te, ha ilyen kiváló memóriával rendelkezel, archivumod van még belőlem is!!,akkor még nehezebb helyzetben leszel a következő választások után.
Őszinten felelj: neked megfelelő az a politika, az a vezetési, kommunikációs gyakorlat, az a tisztakezűség, az az életvitel, amit a mai hatalom vezető személyiségei képviselnek? Szerinted ez a kormány és a mögötte levő két parlamenti frakció összetétele egy jó választás volt a többség számára? Kérlek, ne összehasonlításban add meg a véleményed. önmagában értékeld! Üdv.: Luby, aki Gábor
szerinted megnezheto ez a keep a bacsinal? szivesen kimennek pestlorincre es megneznem es beszelgetnek az oreggel.
mindig tanul(hat) az ember. vinnek paar uveg sort es borozgatnank apammal, ivott a jo oreg...
valaki nem tud cimet vagy telefont? nem akarnam megbantani de olyan szivesen megneznem a keepet kozelrol. es hogy mik vannak a fejeeben...
es hogy hogyan volt nemeskurtyvel? es hogy a keep atvetelekor el lehetett volna jatszani a kantatat. szivesen eljatszottam volna a haldoklo antalt. vagy bolberitz patert. es mondanam hogy kereszteny magyarorszagot akartam...
hasonloan gondolkodunk. szerintem is LEGALABB harom keepet kellet volna orban viktornak venni. ez egyszeruen rohej hogy egy ilyen aprosaggal probaljak kiszurni a szemeet.
legalabb 3 keepet.
es be kellen fizetni egy olimpiai turara. csaladostul.
Természetesen tudom, hogy a milliárd két l-lel kell írni, gépírás nem az erősségem, sokszor hibázom.
Az az érdekes, hogy Te leginkább a balsok szövegeit tartod, gyűlölködőnek. A hozzászólásomra reagáló kikaczagó olvtárs hozzászólását helyénvalónak találtad, arra nem is reagáltál.
Üdvözöl, perelek, aki szintén Gábor
"Vizsgálatot indított több Fejér megyei település, hogy kiderüljön az el?z? önkormányzati vezetés mib?l és miért vásárolt tavaly Orbán Viktor részére 680 ezer forintért egy Kokas Ignác festményt 680 ezer forintért a következőket vásároltatta magának Meggyessy:..............................................................................................................................................................................................
Nos: jut eszedbe valami, mely közpénzből vándorolt a szocpoc magánzsbekbe? Csak a tegnapi parabellumbiznisz 3xos bolti ár+ külömbözet.= 650 ezer Kokas Ignác? Mondjuk a miniszterelnöki exrapesztraköltségeket, minden idők legdrágább kormányának luxuslubickolási költségeit?
Nem szégyellitek magatokat néha?