Mitől lehet hogy a napfénytető mozog, ha csak hozzáérek a gombhoz? A félreértések elkerülése érdekében - semelyik irányba nem mozgatom (forgatom) csak szimplán hozzáérek mintha be akarnám nyomni, de azt ugye nem lehet.
Sziasztok! Adott egy 2005os 1,9pdtdi golf v, olyan problemam lenne hogy hidegen eleg erdekes morgo, mintha muanyag surlodna muanyagon hang jon a motorterbol, miutan bemelegedett elhallgat, talakozott mar valaki ilyennel? Gyanakodom a szijfeszitore mivel mar erett a cserere, lehetseges hogy o a ludas?
RCN210 néven találod meg. A rádiója nem olyan erős mint a gyárié, ezért a helyi adók nagyobb távolságban gyengébben foghatóak, az országosak persze jól szólnak. Nálam a soproni rádió Soprontól 40km-re is recsegés nélkül szól.
Enyémbe RCD300 volt, hangzásba semmivel nem rosszabb. Többen építették már golfba, passat B6-ba, eddig mindenki csak dicsérte.
A beüzemeléshez kell egy ISO kábel, valamint a kocsi can-bus rendszerével össze kell kötni. Ez annyit jelent, hogy a klímavezérlő 2 szál can-bus kábelét le kell párhuzamosítani a rádióéval .
szerintem az aux sem hozza azt a minőséget, mint amit usb-n keresztül kapnál. Ha mindenképp ragaszkodsz a gyári rádióhoz, akkor az alábbi lehetőségek vannak (nem tudom, hogy így direktbe működik-e):
Létezik digitális cd-tár/ cd emulátor ami tud kezelni aux-ot, usb-t, és memóriakártyát, a bővített változat bluetooth-t is, ilyenem volt nekem is beépítve. Létre kell hozni a pendrájvon CD01....CD06 mappákat, és abba lehet válogatni zenéket, a zene infók nem jelennek meg a rádión, csak track1....:
Bár ennek a bekötése kicsit macerásabb, de semmi ördöngösség nincs benne. A hozzá mellékelt kábel 2 leágazó vezetékét kell rákötni párhuzamosan a klímavezérlő CAN kábeleire. Ezután fog működni a gombok háttér világítása és a bluetooth is. TP közlekedési infót nem tudja. Viszont BT-n keresztül hallgathatsz zenét, vagy telefonálhatsz is, beépített mikrofonja van. 1 az 1-be a gyári helyére passzol, a színe sem eltérő, jelenleg nekem is ilyen van bent.
Sziasztok! Keresek olyan kábeles megoldást amivel tudnék zenét hallgatni (VW Golf 5 /1k/ 1390 cm3 59 kw ) Gyári cd-s rádió van benne amit nem akarom kiszedni.
Transmitterem van de eddig nagyon ráfizetéses a dolog mivel ha beteszem a zenét elég rendesen sistereg.
AUX kábelezére gondoltam, kézikönyv alapján ha lenne benne egy AUX kábel akkor a CD lejátszón menne a zene.
Előre is elnézést kérek a megfogalmazásért hozzá nem értésből ered :)
Valaki tudna segíteni ? Golf 5. 1.6 benzin 74 kw. 102 l. Hidegen terhelésre a porszívó motor után közepes gázadásra is ugrál az alapjárat, vagy 2100 marad és pörgeti míg a motor nem melegszik 1 kicsit. Melegen ritkán jelentkezik. Hibakód : 2 lagos szekunder levegő szabálytalan áramlása !
Más hiba nincs, géppel működtetve minden működik !