Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 31
OFF erre itt az angoloknal egy egyszeru megoldas van, yourside es myside, ugye egymas mellett ulve ez konnyebb. Nalunk a parom nem tudja melyik a jobbkeze es melyik a bal. :) A yoursideos megoldast volt mar, hogy egymas mogott menve probaltuk alkalmazni... :)))
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 30
Anyukam navigal, apam vezet.

Merre kell most menjek?
Arra balra! es boszen mutogat jobbra :)))

Most arra vagy balra??? Ebbol csaladi szalloige lett. :)

Uj auto, uj sztereo. Anyu szitkozodik, nem tudja berakni a kazettat. A hamutartoba probalta... Megmutattuk neki, a folotte levo a radio. Masodik probalkozasa jo helyre de forditva ment (kazettanal nem mindegy). Feladta :)

Uj sztereovasarlas elott alltunk meg a hetvenes evekben (bakelites lemezjatszoval), anyam ultimatuma: Olyan legyen, hogy egy gombbal lehessen bekapcsolni, megsem jarja, hogy o nem tudja hasznalni sose. Apam vegigjarja az osszes boltot, vegre megvan az egygombos lemezjatszo, fullautomata, csak a lemezt kell ratenni. NEM JO! Miert? Be is kell kapcsolni, az kulon gomb! AAAAAA :)))

Miota szamitogep van, o is hasznalja. Csaladon belul csak a "virus" beceneven emlegetjuk azota :). Bar apamra meg jellemzo, hogy anyunak en magyaraztam el 1000 km tavolbol telefonon, hogy hogyan juthat be a word-be. En is neztem a gepemet meg o is, aztan fel ora alatt megtanitottam. :) Netezni meg nem szokott... :) De lehet, hogy ha most kijon, megtanitom. :)

Előzmény: kaviat (21)
hc Creative Commons License 2003.09.19 0 0 29
Imádom a kölcsönös figyelmességüket: ha otthon éppen valami zenét hallgatok - akár csak szórakozásból, akár munkaügyileg - akkor ha megérkezik, azonnal (max. 10 perc) ki kell kapcsolnom, míg Őnagysága a közös hétvégi takarítás közben akár 4-5 részt is végignézne a Startrek című buggyanatból. Az esti borzadály filmekről nem is beszélve... Ha közben én esetleg a fejemre borítom a fejhallgatót némi számomra kikapcsolódásra vágyván, akkor fél percenként fontos közlendője akad.
Szerencsére van elég szobánk és tv-nk.
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 28
A kedvencem a feleségem retikülje!!!!
Na hát ez a kincsek tárháza! Ha tudnátok mi minden belefér abba a pici tatyóba! Van ott minden, rágópapír, körömvágó olló, szemöldökcsipesz, rúzs, többfajta, szemcerka, szájkontúr, kőpúder, kis tégely kőpúder, (hozzá teszem a táskában lévő piperéket soha az életben nem használta még, mert alig sminkeli magát, csak benne van hátha kell...) elveszett fél pár fülbevaló, post-it lapocskák, amikre valamikor felfirkált valamit, hogy majd eszébe jusson, (rég elflejtve), szakadt boríték, amiben valamikor csekk volt, két bazinagy kulcscsomó, természetesen egy hatalmas majom lóg a kulcstartón, ami szinte a fél táskát elfoglalja, kis tükör, mióta gyermekünk van cumisüveg, popsitörlő, használt zsepi és valahol szétszórva az igazolványok, kártyák, mobil telcsi, hasonló kincsekkel tömött pénztárca és még lehet, hogy valamit kihagytam...

...és a legnagyobb gáz, mikor megállunk mondjuk az autópályán, vagy akár lehet a sarki pékség is és fizetni kell mondjuk apróban, akkor bejelenti: "áááá asszem tegnap beledobtam egy százast a táskámba, várj megkeresem..." :)

Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 27
:)))))) Ez király! :))))
Előzmény: Vidomka (26)
Vidomka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 26
Sziasztok, Safi élete párja vagyok. Te még szerencsés vagy, kedves pici párom úgy kb. 10 km autózgatás (budapesti csúcsforgalom) kérdez rá, hogy kihúzta-e a vasalót. Tájékozódási képessége helyén valószínüleg a beszédközpontja bővült, ugyanis ha kétszer megforgatnám a házunk előtt, nem biztos hogy hazatalálna. :-)
Előzmény: Aggódó Apuka (19)
bokor Creative Commons License 2003.09.19 0 0 22
Én is szívesen beismernék egy csomó mindent, de szerintem tényleg hagyjuk magukra itt a pasikat, és olvasgassunk. Én kíváncsian várom, mik a hibáink!!!
Előzmény: Bébirépa2 (20)
kaviat Creative Commons License 2003.09.19 0 0 21
- jobbra vagy balra menjünk?
- őőő

.kav]4t neofittnesspop

Bébirépa2 Creative Commons License 2003.09.19 0 0 20
Én önként adom a mundért, még védeni sem kell. Képzeljétek, én annyira balfék vagyok az irányokhoz, hogy legutóbb vennem kellett egy iránytűt, hogy tudjam már, tényleg, merre is van észak? Férjem persze csak röhögött.
Hát sajna, ez tipikus női "fogyatékosság"...

Bébirépa beismer

Előzmény: Aggódó Apuka (0)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 19
...hozzáteszem, soha, hangsúlyozom SOHA nem indultunk még el sehova anélkül, hogy a feleségem vissza ne rohant volna, minimum egyszer, mert valamit elfelejtett... :)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 18
Jól beszélsz! :)

Ma délutáni termés:
Sétálunk a kislányommal és az Anyukájával. Bevásárlás, zöldséges egyebek. Jövünk haza, már a házunk előtt vagyunk, mikor a feleségem rémülten felkiált: APA! HOL A TÁSKÁM!???

Na szeintetek hol volt?
Igen, a vállán! ;-)

Előzmény: hc (17)
hc Creative Commons License 2003.09.19 0 0 17
Drága Asszonyom! :-)

Én is csak mosolyogva olvasom a minket becsmérlő szennyáradatot és nem próbálom meg tisztára mosni magunkat mindenféle ideológizálással!! Tessék csak csendben kuncogva tűrni a tükörben látottakat!!

Mély hódolattal

hc

:-)

Ui.: Egyébként ez is egy jellemző, hogy mindenre addig keresnek kifogást, magyarázatot, hogy az ember inkább rájuk hagyja a saját nyugalma érdekében!!!

Előzmény: Mentat (14)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.19 0 0 16
Kedves nőtársaim, ne beszéljetek ebbe bele, hagyjátok, hogy ők is kitárgyaljanak minket! (Van mit!) :-)))
anyabanya Creative Commons License 2003.09.19 0 0 15
Én viszont tiszteletemet fejezem ki minden férjnek, aki nem csak elvisel, de szeret is. Engem nem könnyü elviselni, bár nem vagyok egy nincs egy rongyom se tipus, de utálok mosogatni, vasalni, pakolni és tudok kiabálni is, de akkor általában kiröhögnek....
Mindig mást akarok nézni a tévében , mint apa. Mindig elmegyek a meccsre, mig apa otthon marad a kicsikre vigyázni...
Mentat Creative Commons License 2003.09.19 0 0 14
Na Ti Drága Aggódó Férjek, Apák, Apajelöltek!!!
Próbáltátok már, hogy milyen az amikor a hormonháztartás teljesen megváltozik, sehol nem férsz el, semmibe nem férsz bele, hatalmas bálnának érzed magad és különben is ezektől rossz a kedved és úgy érzed még a férjed sem ért meg. Szar ügy higgyétek el!
Az ugráltatásról meg annyit, hogy anyuka fáradt, nehezére esik minden, esetleg még rossz napja is van, higgyétek el szívből úgy gondolja, hogy az a fránya férj semmit nem segít és megint a fotelban ücsörög. Lehet - sőt néha biztos -, hogy ott és akkor nincs igaza, de ez nem tart örökké és nekünk sem jó. Sokszor el vagyok keseredve magamtól, hogy milyen utálatos és összeférhetetlen hárpia vagyok. És változtatnék én ezen ha tudnék. Na de a hormonok - meg sok minden egyéb nem engedi. Tartsatok ki, egyszer véget ér és ha az az idő nyugiban jön el, mindenkinek sokkal jobb lesz.
Előzmény: hc (11)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 13
:))) IGAZ!!! Mondjad!
HotelSzocreál Creative Commons License 2003.09.19 0 0 12
Mondd :))
hc Creative Commons License 2003.09.19 0 0 11
Ha azt látja a Feleség, hogy a Férj leül, abban a pillanatban kitalál valamit amiért fel kell állnia és abban a pillanatban 'életbevágóan' fontos.

Ha a konyhában nem férek el mellette, akkor: Ne lökdössem, nem látom, hogy mit csinál? Ha én csinálok valamit és ő szeretne elmenni, akkor. Miért állok már megint az útjába?

Tovább is van mondjam még??
:-)

Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 9
Ha tudnád mennyire örülnék én annak!!!! :)
Előzmény: Törölt nick (6)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 8
Még szerencse, hogy annyira elboldogulok a konyhában, hogy ne haljak éhen! :))
Előzmény: Törölt nick (5)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 7
Itt az ideje! :) Ugye szólsz neki, hogy jöjjön? :D
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 5
Na majd kapsz salatat vacsorara, meglatod! :)))
Előzmény: Aggódó Apuka (2)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 3
Na majd most ideszokik! :)))
Előzmény: Macskacicó (1)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 2
Még valami így az elején erős magnak! Ugye mindenki ismeri ezeket a szitukat: Feleség áll a szekrény előtt csípőre tett kézzel, a szekrényben dagad a rengeteg ruha, már az ágy és a fotel is televan, mire ő megszólal: "Nincs egy rongyom amit felvehetnék!!!" Csak tudnám, hogy mikor vásárlás után azt a rengeteg csomagot cipelem akkor az mikkel van tele???
Macskacicó Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1
Tudtam!:) És már szinte vártam a választopikot.:) Oké, gyertek, ne kíméljetek, arcunkba az igazságot!:)))
Kár, hogy sokkal kevesebb férfi olvassa az szm topikot, mint nő...
Pl. férjem sem.:)
M.
Előzmény: Aggódó Apuka (-)
Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 0
Rögtön kezdeném is azzal, hogy az én feleségem a mai napig képtelen felfogni merről süt a nap! EZ NEM VICC!! Erre akkor jöttem rá, mikor a kocsiban ültünk és a babaülésben csücsülő kislányomra tűzött a nap. Mivel én a vezetéssel voltam elfoglalva megkértem a feleségem tartsa már a kezét a kislányunk feje fölé, hogy ne süsse a nap, míg beérek valami árnyékos részre. Na itt kezdődtek a gondok. Arra lettem figyelmes, hogy az asszony ráncolja a szemöldökét és lázasan próbálja kezével eltaláni a napsütés irányát. Már egy ideje próbálkozott, kislányom és én kissé aggódva figyeltük vergődését, mire ő észrevette és 5 perces fetrengő nevetőgörcsben hanyatlott a hátsó ülésbe...

Azóta már egyszer megkérdeztem tőle, mikor az utcán sétáltunk, hogy "Ha jobb oldalt vannak a fák és balra nyúlik az árnyékuk, na akkor vajon most merről süt a nap?" Erre nézi az eget, kémleli a fákat, de már szinte fetreng a röhögéstől... a végén elárultam neki! :))

És azt még nem is lőttem el, hogy a konyhában miket tud művelni...

Aggódó Apuka Creative Commons License 2003.09.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!
Ez a TOPIC válaszlépésként jött létre a hasonló nevű, ám férjekről szóló TOPIC hatására! Férfiak, férjek! Védjük meg a mundér becsületét!!! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!