Lehet, hogy hülyeség...Tekintsünk el az esetleges politikai mellékzöngéktől, de a PANK program keretében (ha még van egyáltalán) sok lemez jelenhetett meg a támogatásnak köszönhetően. Talán másra is felhasználható...ki tudja? Utána kell nézni, szerintem érdemes.
Elméletben én is tudok ötletelni, de konkrét segítségre lenne szükség. Egy cégre mondjuk, amelyiket viszont lehetne reklámozni támogatásért cserébe. Nem tudtok ilyet?
A koncertre gondoltam csak , és a szponzorokra, de remélem még sok lehetőség lesz látni őket. Talán a régi zenészismerősök kapcsolatai révén lehetne találni szponzorokat? vagy a kecskeméti " kultúrosztály"? Mégiscsak kimittud anno... néhány vállalkozóismerős?
Ahogy olvasom, Kortársék útjai kifürkészhetetlenek egyelőre. Mindegy, hogy Kecskemét, vagy ... reggelig mindenhol el lehet lenni egészen ügyesen és mókázva.
Nyugi nem leszel egyedül, valamilyen elfogadható szórakozóhely csak lesz vonat/busz indulásig :) Egyedül biztos nem kell kóborolni, max. kiülünk a főtérre Kortársak slágereket énekelni hajnalig :) :)
Engem egy kissé lelombozott ez a Kecskemét. Oké, hogy elmegyek, de hol alszok pl? Nem bírom ki reggelig kóborolva valahol...Most menjek szállodába? Nem tudom...
2009. január 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 2009. február 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...és így tovább... 2009. december 31. -ig.
Egyelőre Kecskemét a helyszín, de még alakulhat másként.
Amúgy lehet, hogy ez itt egy kicsit rosszul hangzik, de kéne szponzor. Aki tud ajánlani vmit, vagy van ötlete ilyen dolgokban, az segítsen lécci! Köszi. :-)