:)) Ilyenem mar van. . .amikor a fuvem haldoklott (sok oknal fogva) nem sokat hasznalt szegeny - a szelloztetes nem volt eleg, tobb termofold kellett) most meg meg nem tomorodott ossze annyira, hogy kellje.
Tozatu, elkepzeltem magunkat "fu-surfing", hat nem semmi latvany lennenek. . .
Levegoztetesra marad a szoges cipo, hengerelesre meg (amig mas nincs) a ber henger. . .azt is eppen eleg lesz huzni!
Ha még nem késö...
Én a következö megoldást választottam: fogtam két kb 30x60x2cm-es deszkát, szögeket vertem bele és rákötöztem a cipös lábamra. Úgy néztem ki mint a Yeti, gyerekeim azóta ezzel csúfolnak.
A nagyobb szögekre kötöztem a madzagot, a kisebbek pedig -amelyek kb. 0,5-1cm-re átütik a deszkát- a gyep szellöztetésére szolgál. Ezzel kell végigsétálni a terepen, akár még súlyt is rakhatsz a deszkákra. A rendszer tökéletesen müködik mindaddig, amíg nincs tapadós sár.
Olyan,mintha cérnaspulnikat fűztek volna fel egymás mellé és huzigálják ide-oda.:)
Ha csak párszor kell,kár megvenni.Amúgy a saját szerszám jobb tényleg a mai világban.:)
Nincs - es en sem tudom mi az a gyurushenger.
A nagy esok utan a talaj laza, felazott lesz es mindig van amiert keresztul kell menni rajta - igy a szepen elegyengetett, lapogatott gyep hepehupas lesz/lett.
Azt hiszem hogy korbejarom a kolcsonzoket - mert evenkent talan ketszer ha hasznalnam.
Miert van az,hogy szeretem ha szerszam a sajatunk???
Én szereztem egy műanyag gázcsődarabot, mikor itt fektették a gázt.Hulladék volt, nekem adták.30 centi átmérőjű, és 80 centi hosszú.Az sóderrel feltöltve elég jó.DE ha nincs ilyen a közeledben, nem tudok más ötletet.Ki kell menni egy ócskatelepre, és nézni kell megfelelő hengeres vas vagy műanyag tárgyakat.Van felétek ócskatelep?