Keresés

Részletes keresés

pitosforo Creative Commons License 2018.10.24 0 0 5586

Mi október első hetén voltunk idén, átszállással Pestről, és így volt 40e/fő a teljes út. Én mindenképp várnék a jegyvásárlással.

A reptéri busz meg megy szezonon kívül is, egyszer korábban, nem túl rég, belinkeltem a menetrendet.

Előzmény: csapa (5585)
csapa Creative Commons License 2018.10.21 0 0 5585

A szállásra már van megoldásunk. Ha nincs döglesztő meleg az nem baj, meg talán az is előny hogy nincs annyi turista. A repjeggyel még várok

Előzmény: Flower2000 (5583)
csapa Creative Commons License 2018.10.21 0 0 5584

A Wizz csak szeptember 15-ig megy, mi szept.17-től mennénk

Előzmény: Morti08 (5581)
Flower2000 Creative Commons License 2018.10.21 0 0 5583

Szerintem ez sok. Én szeptemberben voltam, talán a közepétől, akkor amikor elvileg még szezon van, mert ment még a busz a reptérről, ami szezonon kívül már nem. Viszont a hotelekből sok be volt már akkor zárva, a víz és levegő meleg volt, de a szép fehér homokra feküdni délelőtt még nem ajánlatos, mert nem meleg eléggé. Összecsukható széken ültek a homokban az okosabbak.

Előzmény: csapa (5580)
Morti08 Creative Commons License 2018.10.21 -1 0 5582

Wizz GO jegy volt hosszabb lábterű ülőhellyel, aug. 28. - szeptember 4.

Előzmény: Morti08 (5581)
Morti08 Creative Commons License 2018.10.21 -1 0 5581

Alghero (Szardínia) Budapest 2 × Adminisztrációs díj ‎5 200 ​Ft​ 2 × Viteldíj, WIZZ GO viteldíj ‎98 168 ​Ft​ 2 × 20 kg-os feladott poggyász tartalmazza 2 × Elsőbbségi beszállás tartalmazza 1 × SMS-megerősítés díja ‎300 ​Ft​ 2 × Ülőhelyválasztás ‎1 300 ​Ft​ Összesen: ‎104 968 ​Ft​ Budapest Alghero (Szardínia) 2 × Adminisztrációs díj ‎5 200 ​Ft​ 2 × Viteldíj, WIZZ GO viteldíj ‎70 152 ​Ft​ 2 × 20 kg-os feladott poggyász tartalmazza 2 × Elsőbbségi beszállás tartalmazza 2 × Ülőhelyválasztás ‎600 ​Ft​ Összesen: ‎75 952 ​Ft​

Előzmény: csapa (5580)
csapa Creative Commons License 2018.10.21 0 0 5580

Sziasztok!

Ha valaki tudna még olyan infóval szolgálni, hogy idén/tavaly mennyi volt a repülőjegye augusztus/szeptemberben megköszönném (viszonyítás alapjául)

Morti08 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 5579

Szerintem ok.

Előzmény: csapa (5578)
csapa Creative Commons License 2018.10.20 -1 0 5578

Sziasztok!

2019 szeptember közepén készülünk Szardíniára. Átböngésztem a repülős árakat. 2 főre elsőbbségi, foglalt hely, 1db 20 kg bőrönddel Pozsonyból Algheróba közvetlen járat 322 euró. Tudom hogy nincs előre megadva hogy mikor olcsóbb-drágább, inkább csak az érdekelne hogy mennyire reális, elfogadható (oké tudom, ha nekem megéri.....)

Cica2010 Creative Commons License 2018.10.09 0 0 5577

Sziasztok, tavasszal megyünk Cagliariba. Szeretnék információt kérni, hogy a műemlékekbe, templomokba mennyi a belépő? Pl Torre dell Elefante, Catedral di Santa Maria, Bastione di Saint Remy, amfiteátrum stb

Köszönöm, ha valaki tudja

UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5576

Mikor is mentek pontosan?

Előzmény: rebkaaa (5575)
rebkaaa Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5575

Szállás, az nehéz dió volt még nekem is Szardinián..:)) De csakis az áruk miatt.

Mindenki mást szeretne. Mi olcsót, az átlag 22 euro/fő az kisebb fajta bravúr volt pedig  októberről beszélünk és a legolcsóbb apartmanokról.

5-en leszünk, 2 hálós apartmanokat foglaltam 5 éjszakára 4 különböző településen Booking-on, Airbn-n . A kis csomag maga után vonja, hogy nem probléma tovább állni, egy kis hátizsákba 5 perc alatt be tudjuk reggelnte dobni azt a pár cuccot. Viszont nagyon utálunk órákat oda-vissza autókázni. Mi most csak az északi részre megyünk, nincsenek óriási távolságok, viszont lassú a haladás. Még  a Viamichelin is egy 47 km-es útat 1 óra 5 percnek hoz.

Előzmény: rebkaaa (5573)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5574

Nagyon szépen köszönöm, amúgy valami olyan emlékem van a nyári járatokról Debrecenből hogy egy Jegy 5990 Ft kb.

Előzmény: rebkaaa (5573)
rebkaaa Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5573

Bergamó Debrecenből nyáron sem szokott drága lenni, Pestről viszont ez már nem igaz, mert a Ryanair-nak egy bázisa és ráhordó járatként megemeli a Bergamói jegyárakat is.

Átszállásos verzióknál tisztában kell azzal lenni, hogy itt szakaszonként veszed a jegyeket, azaz senkit nem érdekel, ha a légitársaság változtat valamit, beletöröl, átrak más dátumra, akkor te eléred-e a másik repülőt vagy nem.

Nekem a héten jött az Easyjet-től egy email, hogy az ön repülése megváltozott, nyomtasa újra a beszállókártyákat. Nekünk most 3 órás átszállás van Malpenzán(ami még sok is, de lagalább megiszunk nyugiban egy kapucsinót és átmegyünk az ingyenes busszal a 2-es Terminálról az 1-esre) Kiderült, hogy csak repülőt cserélnek, erről tájékoztattak, de olyan is lehet, hogy indulási időt változtat, töröl napokat, ami miatt bukta az előző vagy a következő szakaszod.

Ahova van és amikor van közvetlen járat akkor inkább azt kell választani.

Ilyenkor hiába nézed  a jegyárakat, mert semmi összefüggés  a julius-augusztusi árakkal. Szardinia nyaraló desztináció, olyankor mennek a legtöbben és akkor a legdrágábbak a jegyek.

Előzmény: UtazóÁkos (5569)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5572

Ohhh!! Egy fontos kérdés ,te a szállásokat hol nézed vagy honnan foglalod? 

Amúgy én még fiatal vagyok szóval még nincsen tapasztalatom az utazások terén. Idén mentem Rómába WizzAirrel, odafele a 10 kilós kézipoggyászban csak 7 kilós volt, nah de visszafele 13kg. A reptéren paráztam is rendesen hogy mérni fogják e, mert ha igen akkor nem tudtam volna fizetni. De hála az égnek nem mérték, szóval büszke voltam magamra :D

Előzmény: UtazóÁkos (5571)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5571

Le a kalappal! Igazi világjáró vagy :D

Az átszállásnak csak az az egy baja hogy meg kell venni 2x a feladott poggyászt? (bocsi ha rosszul fogalmaztam)

Előzmény: rebkaaa (5570)
rebkaaa Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5570

csak nyugodtan, én sem tudtam az elején merre hány méter, azóta 9 év alatt 75x repültem Wizzair-el.

Ja, azért van egy titok, egyre kisebb  a csomagom:))  Feladott csomag=drága jegy. Én most már télen  Ázsiába 2 hétre is egy 7 kilós kézipogyásszal megyek..és még sosem hiányzott semmi. 4 lányom van, gondolhatod: először hajvasaló, hajszárító, óriás neszeszer, több hétre való ruha(aminek a felét sem vették volna fel) mindez fejenként, aztán elővettem a hátizsákot amibe be kell pakolniuk:)) Gyorsan megtanulták...

Előzmény: UtazóÁkos (5568)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5569

Mi debreceniek vagyunk és innen megy gép Bergamo-ba (Wizzair) és onnan tökéletes lenne elmenni Algheroba (Ryanir).

WizzAirrel Debrecenből Bergamoba 2990FT(ez DECEMBERBEN). És utána Bergamoból Algheroig 8100FT. Igaz most a Ryanairnél március 21-től 31-ig néztem a jegyeket (eddig engedi) 

Ez fejenként 11980FT lenne odafele , ami egész jó ár. Vissza kb ugyanennyi

Gondolom a Ryanair márciusi dátuma csak kevéssel lesz drágább, de a Wizzair decemberi fátuma még fog emelkedni.

Körülbelül mennyivel lesz drágább a jegy július-augusztusig?

És ha jól látom, akkor Bergamoból Szardínia 3 városába is megy gép.

Előzmény: rebkaaa (5567)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5568

Nemrég találtam rá a fórumra, és nagyon bejön :D Iszonyatosan segítőkész vagy/vagytok!! 

Köszönöm!!!!!! És előre elnézést kérek majd ha valami sületlenséget kérdezek, nem vagyok profi :)

Előzmény: rebkaaa (5567)
rebkaaa Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5567

Budapestről csak a Wizzair megy. Ha esetleg nektek opció Pozsony, akkor onnan a Ryanair repül jó áron. Persze a jó ár az nem julius -augusztusban van:(  Nem tudom le lehet-e beszélni a julius -augusztusról? Szerintem akkor dúrván drága minden Szardinián és óriási a tömeg.

Többen írták már, hogy amikor felrakták az jövő évi új menetrendet, ekkor pár napig egész jó árakat lehetett kifogni, de ebben tényleg nem vagyok kompetens, mert mi junius 20-ig és október elején megyünk mindig nyaralni. Juniusban az összes gyerekkel, az az egy dátum fix amikor össze bírom rántani úgy mind a 4-et, hogy ne legyen más programja:))( Ilyenkor októberben pedig csak felnőttek.  Én általában másfél hónappal előtte veszem a jegyeket, mert olyan kaotikusak vagyunk, hogy még azt sem tudjuk a jövő héten kinek mi lesz, nem még 1 évre előre..:))  A wizzair-nél feliratkozhatsz hírlevélre, küldik a 20%-os napokat, esetleg vegyél akkor. 

Nekünk Pozsony nagyon messze van, így inkább átszállással megyünk. Nem rossz ez a verzió sem, oda Malpensa-n keresztül(Easyjet) , vissza Bergamón (Ryanair)keresztül, összesen 23.000ft volt 4 jegy összesen + 25.000 autóbérlés 5 napra. Dehát ez október, nyáron nagyon eldurvulnak az árak.

Komppal is voltunk már egyszer Szardinián. Hát azt mégegyszer nem... 12 óra alatt értünk le Livornóba, majd egész éjszaka a hajón földön, 40 cm széles ülőkén  aludva Olbia, az húzós volt...Persze kabinban biztos jobb, de mi 6-an vagyunk, már a kompjegy is 100.000ft  volt, kabinért már nem akartam fizetni.

Előzmény: UtazóÁkos (5561)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5566

Nagyon szépen köszönöm! 

Előzmény: Morti08 (5565)
Morti08 Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5565

Ha visszaolvasol a topicban, sok infóhoz juthatsz. Kocsinak repülőnek egyaránt megvan előnye, hátránya, attól függ, mit szeretsz. Szép út kocsival, ha van időd, és pénzed, mindkettőből sokra lesz szükség. Cserébe körbecsavaroghatod a szigetet, nincs autóbérlési mizéria.

Repjegy vásárlásra nincs recept, mivel a legzsúfoltabb időszakra tervezed a nyaralást, akkorra a legdrágábbak a jegyek. Általában 2-3 hónappal előbb érdemes jegyet venni, de nyaraló desztinációnál gyakorlatilag kiszámíthatatlan.

Jövő nyár menetrend a Wizz Airnél kb. két hét múlva várható, flex szolgáltatással érdemes rögtön megvenni. Ha később nagyon lemenne az ár, ingyen átfoglalható.

Előzmény: UtazóÁkos (5563)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5564

Elnézést hogy olyan furán írtam, telefonról vagyok m

Előzmény: UtazóÁkos (5563)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5563

KsozoKös a válaszod!

És mondjuk egy július vagy augusttusi útra mikor érdemes repülőjegyet foglalni? 

És esetleg valaki ment-e már komppal Szardíniára? Az is egy ipcio nekunk, csak nemtudouk hogy jó e.

Előzmény: Morti08 (5562)
Morti08 Creative Commons License 2018.09.15 0 0 5562

Úgy tudom, Ryan is repüli.

Előzmény: UtazóÁkos (5561)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.15 -1 0 5561

Köszi szépen rebkaaa!

Esetleg tudsz olyan légitársaságot ami Budapestről közvetlenül megy Szardíniára?

Előzmény: rebkaaa (5560)
rebkaaa Creative Commons License 2018.09.15 0 1 5560

az összes nyaralójárat befejezödik szeptember 12-15 között. A jövö nyári menetrend még nincs fenn a Wizzairné, de hamarosan fel szokták tölteni

Előzmény: UtazóÁkos (5559)
UtazóÁkos Creative Commons License 2018.09.14 -1 0 5559

Sziasztok! 

A nyáron azt tervezzük a családdal hogy elmegyünk Szardíniára repülővel. Budapestről mennénk WizzAir-rel. A légitársaság honlapján viszont csak egy gép megy és az is csak szeptember 15.-én. Utána semmikor (jövőre sem). Valaki tud esetleg erről valamit? Esetleg megszüntetik majd járatot?

Köszönöm a válaszokat! :)

pattman69 Creative Commons License 2018.09.05 0 0 5558

Az élményektől kissé még megrészegülve rosszul írtam a szállás nevét. Helyesen: Residenze Borgo dei Fiori. Szerintem bevállaható Algheroból la Pelosa majd Casteldarso és a nap végén Costa Paradiso. A kihagyhatatlan kategória szerintem a la Pelosa, utána rengeteg helyen meg tudtuk állni spontán, ahogy időtök engedi.Jó kircsit!

rebkaaa Creative Commons License 2018.09.05 0 0 5557

A Borca di Fiori szálláshelyhez van esetleg kontaktod?  A booking-on olyat találtam, hogy Residence di Fiori. Mondjuk ott ez épp teltházas, de rászoktam kérdezni a szállásnál, mert attól még lehet nála hely csak lezárja  a booking-on, hogy ne kelljen fizetni közel 15% jutalékot.

Előzmény: pattman69 (5555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!