Keresés

Részletes keresés

szamek Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1602

Dórika, tök jó hogy elválaltad, előre si köszke:-)

Nekem küldhetnél a te összemásolt megformázott fordításodból, mert nekem a gépen szanaszét vannak lementve a fejzetek:-)

Doorika Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1601

Na látom megnyertem magamnak a 12. fordítását!! :)) Ami nem baj, mert a 11.-et is tök jó volt fordítani, és talán vmit fejlődik tőle az egyébként igen csekély mértékű angoltudásom... Hmmm...

Iriszke, akkor apukám elmegy a könyvért szerdán! Még1x köszi szépen!! :)

Nem tudom, hogy írtam-e már, de összemásoltam az egész 11.-et egy dokumentumba, meg van formázva (sztem tök jól néz ki) és kicsit magyarosítva van ahhoz képest, amiket küldtem így év közben. Akit érdekel, elküldhetem.

IRISZKE Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1600
Khmm...hát...nem tudom:))
Lyraevi Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1599
Én még csak ilyen gyerek-Darren képeket láttam, de elküldheted...Kíváncsi vok rá. Tudod a mail címem ugye? Kb. 600* beírtam már...
Előzmény: IRISZKE (1598)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1598

Na,már csak a válasza kell....

Lyraevi:te láttad már képen Darrent?És fel is ismered?...akkor küldhetek majd egy képet,mert elvagyok bizonytalaondva...(a többiek előtt meg túl gáz lenne égni:P )

Lyraevi Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1597
IGEN! Nekem is nagyon tetszett, ahogy a 11.-et lordította!
Előzmény: IRISZKE (1596)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1596
Az a vki sztem Doorika lesz:)))....persze,ha van ideje és kedve.Sztem is tök jól csinálja:P
szamek Creative Commons License 2004.12.13 0 0 1595

Szerintem is jó ötlet lenne ez a fordítgatás, valaki (mondjuk Dórika, mert ő eddig is jól csinálta, de lehet más vállalkozó szellemű egyén is:-)) lefordíthatná, tudom hogy nincs senkinek ideje meg kedve se, de azért jó lenne. Azért már írtatok pár dolgot, hogy mi volt a 12-ben, de azért jó volna elolvasni is. Tehát léccike valaki:-)

IRISZKE Creative Commons License 2004.12.11 0 0 1594

Azért nem olyan öreg....csak 32(?) éves,vagy mennyi...igen,kétségkívül annyi,mert 72-ben született....asszem:PTényleg nem hasonlít vmi vámpírra,bár azért a haja nem negatívum,sztem bénábban nézne ki,ha vmi világos haja lenne,ez sokkal jobb:)

Lyraevi Creative Commons License 2004.12.11 0 0 1593
Hú. Jó sokat írtatok, de azért végigolvastam. Doorika: Akkor elkezded majd fordítani?
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (1592)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.12.11 0 0 1592

Szerintem azért annak örül, hogy láthatja, mennyi rajongoja van még egy ilyen országban is mint ez...Ha meg nem is örülne, most az uccsó könyvénél ezt a strapát csak kibírja.

Én se ilyennek képzeltem az írót, inkább egy fiatal, kissé vámpírkinézetű srácnak...nem ilyen palacsintaképűnek egyszóval:P

IRISZKE Creative Commons License 2004.12.11 0 0 1591

Az lehet-nagyon is!-,hogy érdeke,de el tudom képzelni,hogy nem örül minden kis útjának.Milyen fárasztó lehet már,hogy napokig boltokban,sulikban,rendezvényeken stb. üldögéljen és írja alá a nevét meg válaszoljon a hülye kérdésekre...sztem ennyi utat egyik író sem csinál,vagy legalábbis nem tudok róla:).Na mind1,akárhogy van:szívott,hogy írónak ment...mondjuk azért jó is lehet,de ha ezzel járna,hogy híres vagyok,akkor kösz,de inkább kihagynám:P

Hmmmm.....milyen kár:(:))))))))

Walid Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1590
Szerintem neki igenis érdeke, hogy bejárja az országokat és népszerűsítse a könyvét:) Egyébként szerintem tipikusan író alkat, úgy értem, hogy nyílván nem egy izmos, sportos, magas, szőke hajú, kék szemű srác fog görnyedni a papírok fölött és könyvet írni, hanem a könyvmoly-külsejű srácok és csajok:D
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1589
ez Magyarország...lehet,hogy Rowling néni is ezért kerüli el?:) (na,mostmár tényleg leszállok róla....ha sikerül:P )...itt minden így megy.:(Hajh,Darren nagy fába vágta a fejszéjét,amikor elhatározta,hogy eljön...hmmmm.....de tulajdonképp elvileg ebbe Darren nem is igen szólhat bele,mert oda kell,hogy menjen ,ahová a kiadója küldi,nem?Lehet,hogy egyáltalán nem is akart idejönni...na jó,befejezetem.lehet,hogy van beleszólása,sőt lehet,hogy csak ő dönti el és lehet,hogy ég a vágytól,hogy jöhessen:))))
Walid Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1588
Van ott egy újságos bódé, ami pont az étterem és a könyvesbolt között van, és nem lehet eltéveszteni:) Hihetetlen, hogy milyen gyorsan ideért:))) Még idén!:)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1587

Ez kicsit bonyolult,de megpróbálom elmagyarázni:

József krt. 55 címen van bejegyezve.Na mármost,ott egy étterem is van,szóval az étterem pont az utcasarkon van és amellett van a könyvesbolt...elvileg lehet látni,ha meg pár lépést az ember...ezt most így értetted?:)

Doorika Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1586

És igen-igen-igen-igen!!! Végre!! Millió köszönet, Iriszke. Oké, apukám jövő szerdán megy Pestre, a kérdés csak az, hogy hol van a könyvesbolt??

Előzmény: IRISZKE (1584)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1585
Hmmm...asszem lottóznom kéne:)...hogy bejött az 1800:P
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1584

Első és utolsó alkalom,hogy közzéteszem magánlevelezésemet:)))...na jó,ha Darren írna egy mailt,akkor azt még esetleg felraknám,de mivel én nem írok neki,ő meg azt sem tudja,hogy létezem(vagyis már lehet,hogy tudja;) ),ezért erre 0% az esély...pont úgy,mint arra,hogy Rowling néni Mo.-ra jöjjön:))

kritt wrote:

>T. cím!
>Az iránt szeretnék érdeklődnihogy a megrendelt Darren Shan c. sorozat
>12.része(Sons Of Destiny) mikorra érkezik meg?Ugyanis október óta
>várok,de még semmi információ.
>Előre is köszönöm a válaszadást,
>
>Cs.Krisztina
>

[ugye nem voltam bunkó???????megpróbáltam normális,de azért nyomatékos lenni....]

Kedves Krisztina!

Örömmel értesítem, hogy a mai napon megkaptuk a keresett könyvet!
Az ára: 1800 Ft.

Tisztelettel:
Bogdán Kata

szóval a kérdés már csak az:akkor elmenjek érte a boltba,vagy megy érte a kedves tulajdonos?:))

IRISZKE Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1583

Húúú,az a nagy élmény:)...mobdjuk tök jó,hogy jön a kedvenc íróm,akinek a vámpír-,Írország- és egyéb mániáimat köszönhetem:) és már száz éve erre várok és ez pl. tök jó,mert ha a HP lenne a kedvenc könyvem vagy ilyenek,akkor nem is látnám soha a kedvenc íromat,mivel annak az esélye,hogy Rowling néni idejön kb. 0%(de azért legyünk csak optimisták,mindig mondom én:))) ),de így tök jó....arra,hogy vki találkozzzon a fav írójával nem sok esély van,főleg ha az illető Mo.-n lakik és az ismertebb könyveket szereti(mert azok ált.ban nem a magyar könyvek! ez fix).....na,ezzel a jó hosszú mondattal arra akartam utalni,hogy most tökre örülök:)Bár magától az írótól nem vagyok elájulva...mondjuk jófejnek néz ki stb(de azt sosem bocsátjuk meg neki,hogy RHCP-t hallgatott...asszem...ha mégsem,akkor meg van neki bocsátva,mivel el sem követte:P ),de nem ilyennek képzeltem volna egy ilyen könyv íróját...ti igen?..

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.12.07 0 0 1582
Mi lesz az az új könyv amit Darren elkezdett írni? Van valahol belőle részlet? Ha jó, akkor megint lenne mit várni. Bár így is van: Darrenkét magát áprilisban:P
Lyraevi Creative Commons License 2004.12.07 0 0 1581
Majd Lana begépeli a Lana W.-s regényt, és lesz mit olvasni! Az tök jó! Az "nekünk íródott"! :)
Előzmény: IRISZKE (1580)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.07 0 0 1580
Még mindig semmi...asszem holnap elmászok személyesen,mert ez vicces,hogy még nem is válaszolnak...egyébként mi ez a csend?...ajjj,hiányzik nekem az a hülye DS...megpróbáltam vmi könyvet nézni,de komolyabbhoz a sok tanulás mellett nincs agyam,az ilyen ifjúságiak enyhén szólva nem nekem íródtak,a mondákhoz meg most nincs kedvem..a HP meg vhogy uncsi századszorra(na jó,max. csak 3X olvastam,de már akkor is kívülről fújom...hogy tudja ezt vki 6X meg 10X elolvasni???)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.06 0 0 1579

Nem kaptam semmi választ a könyvesboltból...hmmm...remélem nem sértődött meg vagy ilyenek....bár mondjuk nem is lehetett volna min megsértődnie,mert tök arin magyarázgattam...legalábbis remélem:)

szamek Creative Commons License 2004.12.05 0 0 1578

sziasztok! már rég jártam errefelé de most volt időm is  meg kedvem is úgyhogy felnéztem meg irogatok is.

nekem csak az első a második meg a tizedik van meg. Mert én ugye valamikor régen megvettem az elsőt és elolvastam, de nem nagyon fogott meg , de azért kértem a második kötetet asszem karácsonyra de a gyűrűk ura trilógiát kaptam meg, azzal elvoltam egy ideig, aztán meg is feletkeztem a DSről, aztán egyszercsak megláttam egyik osztálytárasm kezében a nyolcadikat asszem és tőle kölcsönkértem a köteteket, gyorsan eljutottam a nyolcadikig, közbe megjelent  a 9. és azt is kölcsönkértem, aztán amíg vártam a következőt addig megint kiolvastam az elejétől és akkor megint elkértem az oszttársamtól a könyveket, de én elszakítottam nem tom már hogyan két lapot a második kötetből, úgyhogy megvettem neki , és a szakadtat meg megtartottam, aztán megjelent a 10. és megvettem. Úgyhogy megvan az 1. egy szakadt 2. meg a 10. Majd egyszer megveszem a többit is. Ha lesz pénzem meg kedvem meg minden:-))

na most kicsit sokat írtam, úgyhogy abbahagyom:-)), majd máskor még felnézek: szamek

IRISZKE Creative Commons License 2004.12.04 0 0 1577
sztem 1800körül...
Doorika Creative Commons License 2004.12.04 0 0 1576

Igen, kösz...

Kb. mennyibe fog kerülni? (ha még megélem, hogy meghozzák :-P) Nem mintha vissza akarnám mondani, csak azért mégse érjen meglepetés!!!

Előzmény: IRISZKE (1575)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.04 0 0 1575
Nem,mert élőben nem merek beszólogatni nagyon:) ,írni meg még nem volt időm,meg még a mail címülk sem igazán tiszta...bár ma este vszínűleg megírom,ha gondolod...:)
Doorika Creative Commons License 2004.12.04 0 0 1574
Khm... Bocsánat, hogy így közbeszólok, de Iriszke, ráborítottad már az asztalt az eladókra a könyvesboltban?? :)
IRISZKE Creative Commons License 2004.12.04 0 0 1573
Igen,de nyugi,csak néző voltam:))...mondjuk az eleje izgis volt,de folyton meg kellett állni stb(és még ki sem lehetett menni a büfébe vagy wc-re vagy bárhová...csak a játékosoknak meg a családjuknak>( ) szóval a végén már untuk a fejünket és össze-vissza nyomogattuk a gombokat,meg dumáltunk meg kibeszéltük a játékosokat:P

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!