Keresés

Részletes keresés

Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 261
tartalmilag naná! esetleg kikellene talani egy menuszerkezetet milegyen a fooldalon. mi hol legyen. ha keszlesz a vaza a dolognak utanna marcsak feltolteni kell a mar haladosabb. (:

eddgi ezek a temak vannak:
-aktualisan folyo epitkezes(ek)rol kepek hogyall stbstb.
-forum hasonlo mint ez
-fontosabb dolgok elektronikus formaban. pl hazirend, alapito okirat, kozgyulesi hatarozatok jegyzokonyvei...
-lakopark hirek (kozgyulesek idopontjai...)
-cimjegyzek, hogy hova kell menni meroallast atirni, bejelenteni, bankkonzulthoz asztaltborogatni/viragot kuldeni :)))
- azon mesteremberek listája, akikkel már dolgunk volt, és merjük ajánlani. ÉS megmutatni, mit dolgoztak hogyan.
- a nyitólapon keruleti hírek(?)
- bkv menetrend a legfontosabb járatokra
- hitelfelvételi tapasztalatok/jótanácsok(?)
- közintézmények elérhetősége és nyitvtartása (sztk, polg.hiv.,könyvtár stb.)

Előzmény: eviktor (259)
kanCa Creative Commons License 2003.10.18 0 0 260
Azért, mert az olasz tulaj szerint a műsorvezetőkön kívül nem kíváncsiak másra az emberek...

Előzmény: Vendor (258)
eviktor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 259
Tartalmilag mi tudunk segíteni? Írni, összerakni?
Előzmény: Vendor (258)
Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 258
pont azlenne a lenyeg hogy probalok tobbfelet (nem csak tobbszinut) csinalni aztan majd eldontjuk vagy osszegyurjuk oket.

jaes a produkcios asszisztensekrol mernincs kep? :) latom mar a deejay forumban is tobben nehezmenyeztek :DDD

kanCa Creative Commons License 2003.10.18 0 0 257
Nekem ez az újabb jobban tetszik! Egyébként meg számomra tök mindegy, hogy fog kinézni az oldal!
Előzmény: Vendor (255)
eviktor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 256
Az előző változat nekem jobban tetszett, de ez se rossz. Szavazhatok továbbra is a sárgára, meg annak összes árnyalatára?
Előzmény: Vendor (254)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 255
persze oda fooldal hirek blablabla menu feletti reszre meg odajon hogy szent lorinc lovarda vagymi lakopark ... :)))))))))))) (valami szep fonttal odairva)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 254
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 253
De édes vagy!! Majd valahogy megháláljuk neked!!
Előzmény: Vendor (252)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 252
hu holnap munkanap? nahat :))

ha holnap nyitva lesznek a foldszinten akkor majd megprobalok szerezni 1-et aztan bescannelem kanCanak yoool. :)

Előzmény: eviktor (250)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 251
Jóvanna, nekem még modernnek számítanak az Ikeás bútorok!
Előzmény: eviktor (250)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 250
holnap munkanap! vagyok én is netközelben

Az ikea bútor nem bonyolult, és nem is modern. Ráaadásul lengyel. A mammut2ben a hajó alakú bár pl. az ő munkájuk. Ismertető szórólapot pedig a bankonzultnál is találsz, mármint a kihelyezett irodában. Nagyon nagy a műhelyük, s ez biztató jel.

Előzmény: kanCa (248)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 249
holnap munkanap! vagyok én is netközelben
Előzmény: kanCa (248)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 248
Vendor,

én itt leszek holnap egész nap, és vasárnap délelőtt is! Számítok rád, mert ahogy a hétvégéket ismerem, meg fogok bolondulni az unalomtól!

És ez az asztalos faszi mennyire ért a "modern" dolgokhoz? Úgy értem ilyen Ikea-típusú bútort is tud csinálni?

Előzmény: Vendor (247)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 247
jovan :)

a hetvegen aki teheti nezzen mar be ide mert lehet lesz ujabb tervezet. kitalaltam valamit :)
lehet nem sarga lesz :) (a sarga szinnel mar egyszer megszenvedtem egyszeruen nem tudok ra normalis kinezetet krealni)

Előzmény: eviktor (246)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 246
HiHi. Azaz!
Előzmény: Vendor (245)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 245
neki a muhelyere van felirva az az elolre a szocializmusert vagy mi? :DDD
Előzmény: eviktor (244)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 244
Knizner (Béla?) asztalos, 30/2036863. Ottan van (még) a műhelyük, ahol a ti házatok. Egész pontosan mögötte.
Előzmény: kanCa (243)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 243
Meg tudnád adni az asztalos elérhetőségét? Jó lenne olyan emberkét zaklatnunk, aki már dolgozott ott, és ismeri a körülményeket!

Előre is köszi!

wildstone@freemail.hu

Előzmény: eviktor (242)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 242
Mi hónapokkal ezelőtt bejelentkeztünk az asztaloshoz, vittünk neki 3d-s (kep.tar.hu/eviktor) képeket, ill felülnézeti rajzokat, amiket én eszkábáltam kompjúteren. Megnézte, számolgatott, mondott egy árat, ami jónak tűnt. Felét kiperkáltuk előre. Egy hónapja mutatott egy mintaajtót, ami már pácolva volt, nagyon eltalálta az árnyalatot, nagyon szép volt. Azóta volt már konkrét méreteket mérni a lakásunkban, és most hétfőn megyünk egy utolsó egyeztetésre, amikor ők rajzolnak nekünk, és minden további ütemezést megbeszélünk. Szerintem a mi konyhánk nem bonyolult, így max kéthetes gyártással, 3-4 napos összeszereléssel számolunk, ők se mondtak többet. Mi a konkrét átadás után 10 napon belül ott akarunk élni... a t2-ben!
A beépíthető sütőt az asztalos építi be, a tényleges elektromos bekötéshez ki kell hívni a hivatalos szakit. A sütőnket elvittük az asztalos műhelyébe, ő pátyolgatja ottan, és ő is viszi majd fel a konyhába.
Másoktól hallottam, hogy megrendeléstől számítva tipikusan 1 hónap a kész konyha.
Előzmény: kanCa (240)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 241
en olyan min 1 honapra tippelek asztalostol es egyeb korulmenyektol fuggoen :)
Előzmény: kanCa (240)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 240
Szóval :))))

Mennyi idő alatt készülhet el egy konyhabútor? Ideális esetben?

Előzmény: Vendor (239)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 239
kempingeztek :) (legalabbis en igyhivtam a matracon alvos ures lakasos idoszakot :)))
mikrot erdemes beszerezni 1-et mert nacceru mikros kajakat lehet kapni amit csak bevagsz es lehet fincsit csinalni belole. sot a grilles mikroban lehet pizzat is sutni ilyen restorantet vagymit+levest is tudsz benne csinalni zacskosat. vagypedig www.netpincer.hu :)

en 5 honapig eltem igy. jovolt az az idoszak :)))

Előzmény: kanCa (238)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 238
Tegnap délután voltam, és holnap egész nap leszek.

OK, Vendor, így gondoltam én is a bútorkészítést. De mi van akkor, ha beépített tűzhelyet szeretnénk? Úgy értem, min fogok főzni addig, míg el nem készül a bútor? Bocs a bagatell kérdésekért!!

Előzmény: eviktor (236)
Vendor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 237
ja en csinaltattam majdnem az osszes butort ami ittvan a menet a kovetkezo volt:

a lakberendezo nekem megtervezte elozetesen o merte fel a lakast mikor mar keszen volt, aztan megrajzolja 3d korbenezeseket csinal stbstb aztan asztalosnak kiviteli tervet adunk ois lemeri a kritikus pontokat aztan jonnek megcsinaljak.

butort csinaltatni _mindenkeppen_ akkor erdemes mikor mar keszen van a lakas! az mindegy hogy meg nem a tietek meg nincs hozza kulcsotok a Tx-esek eleg rugalmasak ezugyben. miis ugycsinaltuk hogy egyeztettunk egy idopontot amikor bemehettunk a lakasba lemertuk meg minden aztan a kulcsot leadtuk a portan :)

ha a mosdopult=epitett mosdopult akkor az komuves dolga szerintem. de van iylen stilusu is ehez nem kell komuves :)

Előzmény: kanCa (235)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 236
Mikor vagy adásban?
Előzmény: kanCa (235)
kanCa Creative Commons License 2003.10.17 0 0 235
Höhöhö, Fásy mulató... höhöhö

Sasmadár....................kabbe!!! :)))

Figyelem, hülye kérdés következik!!

Vendor, te ugye csináltattad a konyhabútorodat. Nos, mi is egyre inkább e felé hajlunk, de nem tudom elképzelni, hogy hogyan is megy. A muki csak akkor kezdi el felmérni a dolgokat, amikor már a miénk a lakás? S ahhoz képest kb. mikorra készül el a bútorzat?

Tudtok esetleg valakit, aki fürdőszobával is foglalkozik? Szeretnénk mosdópultot, de nem tudjuk, hogy kőműves elég-e hozzá, vagy vmi más kell?!

Előzmény: sasmadár73 (234)
sasmadár73 Creative Commons License 2003.10.17 0 0 234
És a aztán a diszk 5 másodpecen belül megsemmisíti önmagát.:)))
Előzmény: eviktor (233)
eviktor Creative Commons License 2003.10.17 0 0 233
Nagyon kemény, :-)))))

Tegnap egy ismeretlen ismerős "kritikája" forumunk egynéhány hozzászólását elolvasva: "Már majdnem olyan jó, mint a Fásy mulatós topic!"

Már csak 76 óra a műszaki átadásig!

Előzmény: sasmadár73 (232)
sasmadár73 Creative Commons License 2003.10.17 0 0 232
Ha jól látom a dolgokat:

-Vendor már kapun bévül van a t1-ben;
-Eviktor épp most zakkan meg a t2/1=nyugati épület árnyékában;
-Sasmadár "kibicnek semmi sem drága" alapon humorizál itten, anyukája a t2/2=keleti szárnyba költözik valamelyik karácsonykor;
-KanCa t3 épülete pont úgy néz ki, mint amilyen házikókat Sasmadár fia épít odahaza Babylonból meg csőlegóból.

Ellenvélemény?

Előzmény: eviktor (229)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!