54. perc: A(z) 54. percben a fölényben játszó barracuda játékosa Patrik Håkansson megpróbálta feltenni az i-re a pontot, de a labda a felsőlécről a kapu mögé pattant.
Na én nem voltam valami jó fizikából, de azt hogy csinálta, hogy a kapu mögé pattant?!
Egy mérnöki pontossággal érkező beadást Vasas váltott gólra (1 - 0), az akció előkészítése Kálmán Sziegl nevét dícséri.
Ez sem tetszik: Vasas nem játszik egyik csapatban sem, pedig a szórend miatt így a gólszerző nevének kellene ott lennie. Különben is: ki lőtte a gólt?!
11. perc: A közönség meglepődött, amikor Kende Kulcsár saját védelmi vonalán keresztbe passzolt labdája a helyzetet remekül kihasználóPofozógép játékosa, Emil Anghel lábán kötött ki, aki könnyedén a hálóba helyezte: 1 - 0.
Két dolog: egyrészt egy szóköz hiányzik.
Másrészt: elég érdekes ez a megelőlegezett bizalom, hogy "a helyzetet remekül kihasználó"-nak nevezzük azt, aki csak később lövi be. A "szemfüles" jobb lenne, és szebben is hangzik, ha "játékos, "-sal folytatódik, mert így a jelző nem a csapatra vonatkozik. (Jók ezek a jelzők, de nem mindennek a csapatra kell vonatkoznia. Mindig, amikor kiírjuk, hogy játékos, akkor a csapatnév is lehet jelző!)
Ezért nem vállalom a felelősséget, sőt igyekszek kitalálni valamit helyette. Emlékszem egy haveromra, aki nagyon részegen, két hányás között fogadkozott, hogy holnaptól csak a tanulás és a sport, de szerintem ő se erre gondolt.
Aszongya a meccsriport: A(z) Singapore érthetetlen 3-4-3 felállásban kezdte a mérkőzést. Mitől érthetlen? Sok meccset 3-4-3-ban játszanak, ráadásul remek a szintje.
Szóval nem lehetne ezen javítani valamit? Sokszor a 3-5-2 is érdekesnek mondja, amint elég sokan így játszanak? Vagy mitől függ ez? Ha nem 4-4-2-t játszom, akkor mindig tesz hozzá megjegyzést?
Nem mindig, asszem talán a 98-as VB-n volt olyan eset, hogy egy megrúgott játékos kivitette magát hordágyon, aztán 2 perc múlva már röhögve jelentkezett játékra, a hülye bíró meg bevette hogy sérült. :-))
"Egy ártalmatlannak tűnő párharc után Jan Jansson már a hordágyon fekve jelezte, hogy sérülése komoly. Az _aggógó_ Gianag-kispad azonnal reagált, a sérült játékos helyére a meccs 10. percében Nicke Nilsson állt."
A résztvevőre hajlandó vagyok javítani, a mezőny bennem azt idézi fel, amikor már nagyon szorongatják a címvédőt, de hősiesen kivágja a labdát, és mezőnyjátékkal folytatódik a Magyar Kupa.