Keresés

Részletes keresés

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.26 0 0 798
Szerintem érdekes dolog a drog és érdekes kipróbálni, tapasztalni, hogy mennyire messze el lehet kerülni a tudattól és mennyire függetlenííteni tudod magad a világtól és nem mellesleg tök jó magadba nézni, de persze csak ésszel. Szerintem csak olyannak való, akik tudnak uralkodni magukon, csak hát ki az aki tudja magáról, de mindegy. Azért sztem még az is érdekes, hogy emberek vmilyen drog hatására mit alkotnak: Lsd: Ozric Tentacles, Hawkwind. Sztem nem ciki, max bizonyos helyeken, helyzetekben, bizonyos embereknek, bizonyos időben.
fucktothemusic Creative Commons License 2005.11.26 0 0 797
drogozni vérciki. azoknak találták ki a drogot, akik illuminált állapotban nem tudják jól érezni magukat, így legalább nem unatkoznak, mert mindenféle faszságot képzelnek. tökös rokkerek pálinkát isznak ( nem szar mézes barackot, meg zwack fosokat ), búzasörrel kisérik és hőbörögnek.
Előzmény: Hasselhoff (794)
ebolacola Creative Commons License 2005.11.26 0 0 796
zseniális az új Korn. megint csináltak valami teljesen frisset. igazi csemege, sokáig lehet emésztgetni. olyan mint egy elsőre érdekes arcú nő, akiről azért levágod, hogy szép, de valami para van benne amit nem értesz. aztán egyszer csak, egy idő után leesik, és annyi, elvesztél.

az új Korn lemez tehát Eva Green.

Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.26 0 0 795

semmi

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.25 0 0 794
Télleg, nektek egyébként mi a véleményetek a drogokról?
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.25 0 0 793
Én nem vagyok boldog, csak drogos, de tetszik.:)
Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.25 0 0 792

probáljátok ki a The Kids Of The Widney High, school-pop boldog embereknek :)

Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.25 0 0 791

jő colorstarozást

az uj Sunn 0))) a Black One

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.25 0 0 790
Amúgyaz új Meshuggah sztem nem annyira fárasztó, érdemes vele próbálkozni, mert ezen nem a fárasztónak ható matekozás a cél, hanem a tökéletes káosz.

Ma, Colorstar a Gödörben kb. 22:00kor. Gyertek.
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.25 0 0 789
Nem az ambient zajokra gondoltam, hanem a lágyabb száldigálós ambient dallamfoszlányokra. Melyik a legújabb Sunn O)))?Ha lesz egy kis időm megpróbálok ráhangolódni, csak hét ehhez nyugodt légkör, stabil élet és szabadidő kell, amiből nekem sajna nem jut.
fucktothemusic Creative Commons License 2005.11.25 0 0 788

a black earth-ön van a legnagyobb szerepe az ambient zajoknak...

új sunn0))) az év lemezei között van. iszonyatosan félelmetes.  

Előzmény: Hasselhoff (784)
Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.25 0 0 787

én azt hallgatom kérem szépen.

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.25 0 0 786
Miért nem azt hallgatod, ami tetszik?
Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.24 0 0 785

igazábol kár volt beleszolnom... ugyanis Geistarfaust-ot és Sunset Mission-t max 2x hallottam. pedig emlékszem a Sunset Mission nagyon tetszett.  

Sunn O)))? feldolgozhatatlan!!

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.24 0 0 784
Nekem a Sunset Mission akkor vált teljessé, amikor egyszer kutyasétáltatás közben a felhők és az utcai fények hatására lilás-kékes volt az ég. Ez volt aztán a divatos szóval élve "flash". Amúgy a vibrafon az milyen hangszer? Mellesleg a Black Earthön már nem volt annyira nagy szerepe a háttér-ambientnek, inkább a szaxi-bassz, míg a Sunseten annyira nem is volt kiemelve a basszus és nagyon jó ambient dolgok voltak a háttérben, amik mellé jött az orgazmust okozó szaxi-dob-eső.
fucktothemusic Creative Commons License 2005.11.24 0 0 783

aki bele van jobban szállva a bohrenbe vágja hogy a 3 lemez teljesen más. míg a sunset mission egy szomorkás bar jazz lemez, addig a black earth maga a világvége. a geisterfaust pedig már hangszerelésben is teljesen más ( megjelent a vibraphon ) mint az elődei.

természetesen én is a black earthre szavazok, de a másik kettő is maximálisan zseniális lemez.

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.24 0 0 782
Lehet, h én is befizetek egy Bohrenre, de nekem is pénzügyi tréim vannak, úgyh asszem max. télapó hozza majd.

Sztem ez a 3 Boren album egymástól teljesen különböző. Esetleg az utsó kettőnek van ugyanolyan hangzásvilága, de sztem ez nem baj. Viszont nekem az már nagyobb baj, hogy a Geisterfaustot még nem sikerült 3 hónap alatt sem felfognom, vhogy még jobban bele nyúltak, mint anno. Sztem a Sunset Mission inkább lilás-narancssárgás és emellett kicsit koszosabb zene, mint a Black Earth, amelyik sztem az eddigi legletisztultabb Bohren album, tökéletes az egész úgy ahogy van, ez inkább fekete-narancssárga album és míg talán az elsőben volt talán egy kis remény, ebben egyáltalán nincs. na ezért kell ez nekem.
Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.23 0 0 781

a pénz. az az igazság hogy éppen ma gondolkodtam, hogy írjak e neked, hogy kéne egy Black Earth. de betévedtem a lemezboltba és megvettem a The Real Thing-et.

nagyon érett már, egyszerűen meg kell lennie.

tehát max jövőhétvége, addigre lesz lém.

lehet, hogy rosszul látom, de sztem ez a 3 album nagyon 1húron pendül. nem úgy értem hogy mind a 3 sablonja a másiknak v vmi ilyesmi. csak több a hasonloság bennük mint a többit együttvéve.

és ha már ujra összefutunk akkor lécci a Zornt :)

ird le v add kölcsön, mind1. ha kell kifizetem ha kiirod inkább v hozok 2 üres DvD-t.

kösz. apropo.. Ostertag DvD-t meg tudtad szerezni? amugy jött Ken Jacobs DvD is.

Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.23 0 0 780

benevezek egy Black Earth-re. jövőhét végéig okés? addigra meglesz

fucktothemusic Creative Commons License 2005.11.23 0 0 779

emberek!

megjött végre...

BOHREN UND DER CLUB OF GORE: SUNSET MISSION CD

BOHREN UND DER CLUB OF GORE: BLACK EARTH CD

BOHREN UND DER CLUB OF GORE: GESITERFAUST CD

darabja 3600 forint.... kevés van gyorsan csapjatok le rá. ha elvisztek 3at akkor jár kedvezmény.

halcsávó! Creative Commons License 2005.11.21 0 0 778
gimibe nem, de egyetemekre meg fősulikra igen. bár leginkább a fősodorból (hooligans, crystal, zanzibár). gimis buli simán érdekel! szólj, megyünk. sok pénz, sok ital.
Előzmény: Hasselhoff (777)
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.21 0 0 777
Egyébként érdekes, hogy magyarországon mennyire nem divat, hogy zenekart hívnak egy szalagavatóra vagy gólyabálra vagy bármire egy gimnáziumba.
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.21 0 0 776
Gimis gólyabálokra nem jöttök?:D, csak viccelek. Elvileg megyünk sokan. Amúgy lesz Colorstar is pénteken a Gödörben, ugyancsak a Hiperkarmával, ez is jó lesz.
halcsávó! Creative Commons License 2005.11.21 0 0 775
jaj, holnap játszunk egy gólyabálon. kedden fish! és hiperkarma a várban: www.epiteszgolyabal.netmig.hu
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.19 0 0 774
Sztem a legjob szám a Hypnotiseon a Vicinity Obscenity: "Banana Banana Banana Terracotta Banana Terracotta Terracotta Pie!"

Amúgy a She's Like Heroin úgy kezdődik, mintha egy Ruins szám lenne.
Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.19 0 0 773
Respect =].

Azért nem voltak vmi sokan Győrben.
Előzmény: fucktothemusic (772)
fucktothemusic Creative Commons License 2005.11.19 0 0 772
guapo azért nem volt teljesen ismeretlen, játszottak a fantomas előtt bécsben ahol látták eléggé sokan őket. egyébként nem kell olyan sokat várni, kora tavasszal jönnek immáron pestre.
Előzmény: Hasselhoff (769)
Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.18 0 0 771

cerberus shoal-t ismeri vki? jo zene?

apropo. van vkine Agent Provocateur albuma? van egy nagyon jo számuk: Red Tape (igen igen, a sakál c. filmből)

Dahg Rastubfari Creative Commons License 2005.11.18 0 0 770

rendben, ráérnek a dvdk.

Hasselhoff Creative Commons License 2005.11.18 0 0 769
Ők jöhetnének mégegyszer, már lehet többen jönnének, a Headbanger híroldalán volt a Black Oniról egy kritika, úgyh csak többen ismerik már.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!