Úgy látom ez mindenhol így van... másoknak mindent lehet csak nekünk nem. Akár társasház, akár kertes, akkor is van aki beszól azért ami nem tetszik neki. Hangos nekik a fűnyírás, a háziállat, a felújítás, a tűzrakás. Persze fordítva már nem gond, ha néha hajnalig tartó buli vagy lagzi van náluk, ők raknak tüzet, ők fúrnak falat este 10-kor stb. Jó lenne egy kicsit tolerálni egymást, de hát nem működik sajnos.
Kép még nincs, mert elfelejtettem, a gyerekek mellett csak a melóhelyen fussa időből a netezésre a kaja szünetbe, sorry.
Nálunk csendes a ház, ami úgy éz ki, nekünk semmit nem lehet. még azért is szólnak ha a gyerek sírt anno, vagy ha hétköznap 6-7 körül járatom a mosógépet. Panel... persze aki szólt a mosógép miatt, az a férjének a napi melós cuccát mindig este 9-11 között mosssa és a centri rázza a hálóm ablakát, meg rezonál tőle az ágy és arra ébredek... amikor szóltam neki, vigyirigva közölte, neki is kell mosni valamikor, az ember dolgozik egésznap és ő is... ok, megértem én, de az ember már otthon van 6 után, az asszony meg 3 felé, akkor miért nem vágja be a gépbe egyből 6 körül... miért kell várni azzal éjfélig is néha.... reggelig úgyse szedi ki, mert hallottam már, hogy reggel rázta az erkélyen hajnalban mielőtt elment dolgozni, csak akkor szedte ki a gépből... na mindegy.
Negatív. Majd lefotózom a mobilommal, ha eszembe lesz. Nem egy márkás valami, tehát a neten biztos nem lelnék róla semmi, ha be is írom a keresőbe. Talán még márka sincs rajta... majd megnézem otthon.
Nekem van egy fatalpú magasarkú szandim, imádom. Egyszer lábamon hagytam egy pár percre a lakásban szaladgáltam (nem akartam levenni, mert tényleg max 5 perc volt, mire összeszedtem minden és indultam is). Az alattunk lévő alkesznek nem igazán tetszett amikor végig klattyogtam benne a 3 szobán a laminált padlón, verte is a menyezetét partvissal egyből (amúgyis ezt csinálja mindég...).
Így is jók a képek!!Itt a Balatonnál már sokan vannak,főszezon van!Vizslatok,de nem sok minden!Gumitalpú jónéhány,mármint svédből.Magassarkú fapapucsos volt azért egy-kettő.Ja volt fehér svéd negyvenes nőn,könnyített talpú.Felétek mi újság?
Igen! Remekül koppant a köveken és klaffogott ahogy a sarkához cuppant. Erre figyeltem fel, mert először nem is láttam, utána pedig nem voltam benne biztos, hogy fatalpú klumpa. Eléggé szerethette a Hölgy, mert jó kopott, strapás volt már. Szerintem a talpán se volt már sok gumi. A nadrág is rátakart, ezért jól meg kellett néznem. Aztán próbáltam odasomfordálni a közelükbe és nagyon élveztem a látványt. Akkor gondoltam ki, hogy meg kellene örökíteni. Sajnos csak ennyire látszik.
Nagyon jó képek!!!Az a baj,hogy a mobilom csak sima nokia,nincs kamerája!!!Ha élmnyhez jutok,csak le tudom írni!!Egyébként magyarok voltak gondolom?!Ja, lehetett klaffogó hangot hallani??
Igen, volt egy kis fejlemény. Virágkertészetben sikerült telefonnal összehoznom egy kis klumpázást. Csinos Hölgy kicsit western stílusba öltözve a lányával, barna Batz Helga klumpában.
Szia!Az a gond,hogy nincs olyan kép,mármint olyan,ami olyan hordozón lenne,amit gépre lehet vinni.Sima ujságpapíron van!Valami újabb élmény??Itt azóta semmi!!
Sziasztok!Alig jutok géphez!Igen,a hagyományos svédklumpára gondolok.Oké köszi!A kép gyönyörű!!!!!!Mi újság?A mólónál,Balatonon,barna svédklumpás nő családdal!Valószínű,hogy tavaly nyáron is őket láttam.Akkor is barnában volt.Piros fapapucsos nő,parti büfében dolgozik.Ugyanaz a büfé:főnökasszony fehér svédklumpa,sajnos gumitalpú,de még így is jól áll neki!!!!!!!!!!!
Amelyik a hagyományos klumpának mondható, annak 2 cm körül van a talpa és 5 cm körül a sarka. A magasabb sarkúaknál 7,5 cm a sarok, amelyik vastagtalpú, ott a talprész is vastagabb kicsit. Illetve van még olyan, amikor a hagyományos klumpa kap vastag gumitalpat, az is emel 1-2 cm-t a talpon és a sarkon egyaránt.
Ma láttam a Deák térnél egy fiatal hölgyet fekete színű, hátul zárt Sanita klumpában. Gondolom munkaklumpa lehetett és a cigarettaszünetét töltötte éppen.
Nem tudtam,hogy a Quelle megszünt!Vagy a vásárlóerő gyönge,az is belejátszhatott!Nem meglepő a trendi!Ez van!Hogy a vastagtalpút nem tartják divatosnak..?!Milyen jó lenne,ha minden fajtát egyformán megbecsülnének...de gondolom,ez illúzió!Itt van a jó időitt a Balatonnál indul majd a szezon,bár hosszú évek óta nagyon gyér az "élményanyag"!!!Pedig a nyáron van nyüzsgés!!Legutóbbi szezonban egy kezemen megszámolom!!Összesen tán három:egy 30 és 40 közötti nőn barna svédklumpa,kettő barna magassarkú klumpás huszonéves csajok!!!Ja bocs egy negyvenes nő kék svédklumpában!Ennyi összesen!De talán egyszer...!!
Tudtommal a Quelle megszűnt. Néhány éve volt egy üzletük a Sugárban, de eléggé elment a kínálat gagyi irányba, aztán már azt a boltot is bezárták.
Sajnos semmi személyes utcai élmény. Még lappanganak a klumpások :-(
A reggeli tv műsorokban volt pár riport a cipődivattal kapcsolatban, de megint csak a lapostalpúakat, loafereket és hegyesorrú cipőket tolták :-( Az egyikben a vastagtalpúakra azt mondták, hogy kifejezetten nem tartják divatosnak. Vicces, mert már az üzletekben feltűnt egy-két darab március körül és azért ez a stílus a klumpákhoz is közelebb áll, mint a babacipők.