"Régen olyan jó volt olvasni ezt a topicot."
Rátapintottál a lényegre,pont azért mert nem volt ennyire felhígulva.Ha érted mire gondolok...
"De most egyesek olyan könnyen lehurrogják azokat,akik újonan (upsz!ez amúgy két "n"- a szerk. megj.) írnak ide.
Nem az új emberekkel van a baj,hanem a hozzászólások minőségével.Ha ezt a fórumot (is) elárasztjáka kis hülye 3.14csák a hülye hsz-aikkal,akkor Norbi végül ezt a topicot sem fogja olvasni (nem véletlen,hogy a másikat sem olvassa,szvsz).
Nem tudom miért baj az, hogyha (Két szó - a szerk megj.) valakinek tetszik Norbi.
Ez nem baj,de ha lehet minket kíméljem meg tőle (írd be a Bravo Szerelem,Szex&Gyengédség rovatába ha már nagyon nem tudod magadban tartani,vagy mit tudom én...),mert lsd előző bekezdésem (nem fogja előbb-utóbb olvasni,stb).Nem mondom,hogy itt minden hozzászólás "szakmai" volt,de azért ami mostanában itt (is) zajlik,attól nem csodálom,hogy a topic régebbi lakói ki vannak akadva.
Egyébként én kb. 2 éve majd' minden cikket elrakok Norbiról és még az egyik posztert sikerült vele aláírattatnom is (hosszú "í").
Pár év múlva,amikor majd nagyobb leszel,akkor ki fogod dobni azegész paksamétát a kukába és nem fogod érteni,hogy hogy lehettél ilyen kis hülye.Hidd el!Tapasztalat...
"...nektek az a bajotok,hogy Norbi nem veletek kavar"
Hahahahahaha!Én spec min 10 vízilabdást tudok,aki nekem jobban tetszik,mint Norbi,de mindegy...Egyébként ha egy kicsit majd idősebb leszel,akkor ezt a mondatodat majd szégyellni fogod.
"...vagy nem néztek ki olyan jól,mint ő..."
Nem is igaaaaz,mert a Nemo meg a Geyza is SOKKAL helyesebb,mint Norbi.:)
Egyébként az őszinteséged tiszteletre méltó.