Először is, ne beszélj csúnyán, anélkül is értjük!
Másodszor ez a topic (ha elolvastad a címét) nem az 1.6-os dízel II-es golfokról szól.
Harmadszor egy haveromnak van ilyenje, de nincs benne ford szám mérő, viszont neki 5gangos van.
Negyedszer, a ford szám mérő honnan kapja a jelet? Bizots, hogy jól van kalibrálva?
Micsodaaaa? Ja 16v GTI :)
Egyébként asszem ez volt az a reggeli futam amikor 100 méternél leállt a motor :(
Az elosztófedél olyan dzsuvás volt hogy hihetetlen. Miután kicsit kitörölgettem okés volt de tök szarul ment utána már a gép.
De majd most hétvégén! Bár most meg alacsony fordulaton kicsit rángat.
Az ezüst színű a tiéd??? Ez a tipikusan jól áll neki a távolság effekt az én kocsimra is érvényes, messziről hű király közelről... hagyjuk, mivel munkaaautó a külsejére nem adok (bár a tükröt most fogom fényeztetni, mert kicsit le van már horzsolódva róla a lakk), csak a műszaki tartalomnak, asszem ez kicsivel fontosabb...
Ja és nem a kosz tartja össze :)
Van fent egy kép a dragbike.hu-n aug. végei gyorsulásin, ott megnézheted milyen csilli-villi a gép! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy életben tiszta ramaty egy két helyen de az a kép szerencsére jól sikerült.
Most kivételesen tényleg dolgoztam.. jó? :)
Há nem sokan irogatnak ide, lassan meg kéne változtatni a cimet a szutykos golfos meg sunyi beszélget cimre :)
Én nem merek az enyémhez még hozzányúlni sem mert egy nagyobb hajtás után szétesik :)
A Rringen volt poén hogy fel kellett nyitnom a motorháztetőt hogy hűljön egy kicsit a moci erre volt aki elkezdte nézegetni a motorteret. Megértem elhajtani hogy nincs itt semmi látnivaló meg a végén még lepörkölődik a szemöldöke :)
Én nem nagyon szoktam elnevezni a kocsijaimat, attl méhg szeretem őket, de semmi személyeskedés! :) Viszont, ha mentem vele egy durvát és ki is bírta, akkor meg szoktam simogatni! :)
Szép kis álom. Nem csoda hogy ilyen hamar felkeltél :)
Szerintem nem lesz annak a mocinak neve. Figyeld meg hogy egyszerűen ráül, berúgja, oszt megy vele. Semmi becézgetés, neve napján olajcsere, meg ilyesmi :) Mondjuk az én kocsimnak könnyű volt nevet adni. Ránéztem és azt mondtam: ezt a szutykot!
"Hát persze hogy egyre gondolunk. Asszem"
Utoljára a TV-ben láttam vigyorogni ördögi fejét... :)
Ha még most sem vagy biztos benne, akkor nem egyre gondolunk...
"Egyébként én a helyedben amig még szép az idő, elhúznék mocizni. Vagy te és éppen robotolsz valahol?"
Motorral megyek mindenhova, félig robot...