Stunt majd remélem elmondja a ktm álláspontját, de vajon miért nem lehet a rally 690 tankját és felépítményét rápasszintani a 690-endúróra, megtartva az ülés alatti tankot, és árulni
Szép lett gart! Én az ujabb Teneret nézegettem csak még nagyon drága (nekem),és még soha nem mentem ilyennel.Nem tudom lc4, sxc után milyen lehet, azt tudom,hogy a kis adv. nem tetszik túl széles a tank,és ha meg van fullra tankolva borzlmas vele menni!
Sziasztok tudna nekem segíteni valaki? szabadonfutót cseréltem ktmlc4 640 minden ok, de azt vettem észre h eltünt az olaj miután feltöltöttem,,pedog a vázba is motorba is töltöttem ,és vázbol nyomott ki olajat a betöltöcsavaron keresztül,,, rátöltöttem a motorba ,,, a vázból kivettem betöltöcsavart kiengedtem amíg jött,1napig ugy láttam ok de megint eltünt olaj ,megint kitekertem vázból a betöltöt és megint jött,, ezt nem értem.,,1.4 helyett már 2 liter benne van de 6 deci nem jött ki nem értem hova tűűnik ha tud valaki segítsen én nem látom át az olaj áramlását vagy valami rajzot ha tudtok róla.. előre is köszönöm..!!!!