Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

D_O_K_I Creative Commons License 2002.08.06 0 0 59
Hali.Cryon multhéten nem nagyon volt idöm hogy összehozzunk 1 összejövetelt.Mostanába még nentközelbe se vagyok pedig van otthon:)Remélem azért öszefutunk.Számod asszem megvan még valahol.
zotya_ Creative Commons License 2002.08.05 0 0 58
Én is láttam egy szürke Celica-t pénteken a 83-as úton. Csanak irányából ment Győr fele. A rendszámot sajna nem láttam.

Zotya

avantage Creative Commons License 2002.08.04 0 0 57
cryon,
Ismered az oldalam? http://ave.fw.hu
Nem erdekel egy ilyen meres?

A Celica turbo nem tudom, mit tudna, de elmeletileg kb. partiban lennenk. (papirforma alapjan) legalabbis 200 meterig, vagy 100 km/h-ig.
Utana a Rono mar nagyon "konyul"

Előzmény: cryon (55)
cryon Creative Commons License 2002.08.04 0 0 56
Ja, a második és a harmadik bekezdés avantage-nak szólt, bocs.
Előzmény: cryon (55)
cryon Creative Commons License 2002.08.04 0 0 55
Nem, az enyém ELM, mint a freddy filmben. (tudod: rémálom az ... utcában :-)
Tegnap én is találkoztam vele, a Baross hídnál. Amig vártam a zöldre, egyszer csak látom, hogy egy tesó figyel a bal visszapillantómban. Hátra is "ürvözöltem"!

Én hivatalosan még nem mértem, csak öcsém a kvarcórájával :) olyan 7.5 mp körüli értékek jönnek ki, ha felpörgetem 2-ban nyolcerzerig. Azért majd egy potosabb mérés is jó lenne. Meg kiváncsi lennék a fékezési "hatékonyságára" is. Mondjuk 200-ról nullára.

Szóval a "Rönód" meghálálja az a kb 4-500 kg minusz sújt. Az enyém 1250 kg összsújú, 156 LE-vel. De létezik turbós változat is, 200 lóerô fölött valamivel + összkerékhalytással. Azért egy olyannal már megfognálak szerintem :-)

Üdv: Cryon!

Előzmény: corradoG60 (54)
corradoG60 Creative Commons License 2002.08.04 0 0 54
Ma hajnali 1 körül jöttem át a Széchenyi hídon Révfalu irányába és egy szürke Celica hajtott keresztül a Bácsai útról. EZY-... Te voltál?
Előzmény: cryon (51)
corradoG60 Creative Commons License 2002.08.04 0 0 53
"...lehetséges, hogy ô meg a nyomdában? "
Aha. Másodállásban Ő üzemelteti a Game House Club-ot a Zrinyi utcában, lehet, hogy hallottál már róla.
Előzmény: cryon (51)
avantage Creative Commons License 2002.08.03 0 0 52
cryon,
En is felreerthetoen irtam. En mar igyekszem a palyan kielni magam.

Amugy a legjobb meres eddig 0-100 km/h 6.6 mp, de 7 koruli ido mindig osszejon.

Előzmény: cryon (48)
cryon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 51
Jaja, az egyiket mi csak GSMlacinak becézzük: ha telefonnal kapcsolatos kérdésed, problémád, bizniszed van ô az illetéles :-)
A másikat így névrôl nem ismerem, de látásból tuti. Én az emeleten vagyok a szerkesztôségi részen, lehetséges, hogy ô meg a nyomdában?

Előzmény: corradoG60 (49)
corradoG60 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 50
"Szivesebben ennek en is a Zoldfaban."
Hát miért nem jössz? Ott nekem még protekcióm is van! Én szervizelem a két tulaj meg két szakács otthoni gépeit. :-)
Előzmény: avantage (47)
corradoG60 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 49
"Én legtöbbször a Szent István úti Shell-kúttal szemben vagyok megtalálható. (Kisalföld szerkesztôség) "
Akkor Te ismered Mind a két Horvát Lacit a Kisalföldnél? Mind a kettő osztály/csoporttársam volt a suliban! :-)
Előzmény: cryon (43)
cryon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 48
Ezt úgy is érthetted volna, hogy szembôl jön és elhúz melletted. Persze direkt írtam félreérthetôen. De ezek szerint te sem mindíg közlekedsz 50-el lakott területen belül :-).
Amúgy ki mennyi idô alatt van 100-on?

ui.: Ja, AMIGÁM nekem is volt! (Tudom ez nem az a fórum.)

Előzmény: avantage (46)
avantage Creative Commons License 2002.08.02 0 0 47
Ceges menza valoban, de fizetos, es pocsek... Szivesebben ennek en is a Zoldfaban.
Előzmény: corradoG60 (41)
avantage Creative Commons License 2002.08.02 0 0 46
Pedig Gyor viszonylag kisvaros, de mellettem meg sosem huzott el Celica.
Persze ha osszefutnank, akkor sem huzna el... ;)
avantage Creative Commons License 2002.08.02 0 0 45
zotya,
Nem, en ott lakom.
Előzmény: zotya_ (40)
cryon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 44
elsuhano=elsuhanok
cryon Creative Commons License 2002.08.02 0 0 43
Szisztok!

Jelentem, én még megvagyok, csak beúsztam egy munkámmal, és kevés az idôm. Én legtöbbször a Szent István úti Shell-kúttal szemben vagyok megtalálható. (Kisalföld szerkesztôség) A felüljáróról elvileg lehet is látni a kis szürke Celicámat :-) Meg néha elsuhano mellettetek. (na jó, lakott területen csak szép finoman suhanok azért...)

Előzmény: zotya_ (42)
zotya_ Creative Commons License 2002.08.02 0 0 42
Ne szivassuk szegényt! Én még nem is ismerem személyesen, nem lenne jó úgy kezdeni hogy első találkozásunkkor pofonnal mutatkozik be. :)))
Mellesleg többször láttam már a kis R5-öt a Marcalon.

A többi győri autós merre jár? Mindenki nyaral?

Zotya

Előzmény: corradoG60 (41)
corradoG60 Creative Commons License 2002.08.01 0 0 41
"Te is ott ebédelsz az azonos nevű étteremben?"
ÁÁÁÁÁ! Neki az ebéd is céges! :-))
Előzmény: zotya_ (40)
zotya_ Creative Commons License 2002.07.31 0 0 40
Avantage!

Láttam a kocsidat. Ott laksz a Marcalon, vagy csak Te is ott ebédelsz az azonos nevű étteremben?

Zotya

corradoG60 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 39
"Miert talan a tonersefteles nem kifizetodo?"
Mindjárt küldöm az embereimet érted, aztán nyissz. :-)

"Mibol lesz a Corradobol Corvette ??? :)))) "
Tesco gazdaságos termékeket használok és ezzel sok pénzt megspórolok! :-)

Igen a Corvette után egy Cporschét fogok venni!

Üdv. CorradoG60

ui. Jól bírta az Astra a nagy Francia hegyeket?

Előzmény: avantage (38)
avantage Creative Commons License 2002.07.30 0 0 38
Nahat Norbert! Ezt nem vartam toled! ;))
Miert talan a tonersefteles nem kifizetodo? Mibol lesz a Corradobol Corvette ??? :))))

Tenyleg, csak C-vel kezdodo autot veszel? A Corvette utan johet egy CV2 :)

Előzmény: corradoG60 (36)
zotya_ Creative Commons License 2002.07.30 0 0 37
Hello !

2 hétre elmegyek szabira, és tessék! Majdnem kimaradtam! :)))
A gépem egy 2.0-s Laguna. Van 1-2 kép róla itt.

Üdv,
Zotya

corradoG60 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 36
"Regebben en is rendszeresen kijartam tankolni, de mostanaban mar a gyorsulasi versenyek miatt nagyon ritkan."
Meg, hát amióta vezető beosztásban vagy, céges kocsi, céges benzin, akkor meg minek? ;-))

Üdv. CorradoG60

Ui. Meg hát ugye a fizetés! :-)))

Előzmény: avantage (35)
avantage Creative Commons License 2002.07.30 0 0 35
En is gyori vagyok, R5 GT turbo, itt lehet rola (is) olvasgatni.

Regebben en is rendszeresen kijartam tankolni, de mostanaban mar a gyorsulasi versenyek miatt nagyon ritkan. Egyszer nagyon porul jartam, majdnem tele volt a tank a verseny elott 2 nappal. Ki kellett pumpalni 40 litert, ez tobb mint 30 percig tartott. (Tomegcsokkentes miatt kell, sokat szamit) Az ido pedig penz.

De azzal is mindig baj volt, hogy:

1) van-e meg eleg benzin, hogy kierjek?
Bizony nemegyszer elofordult, hogy az utolso MOL kutnal toltottem 5 litert, biztos, ami biztos.

2) Nem lesznek sokan a hataron?
Ezzel rengeteg idot lehet elpazarolni, Medvenel akar 30-45 percet is! Aranyszabaly, hogy piacnapon nem megyunk tankolni! (szerda es szombat)
Gyakran ejjel mentem ki, olyankor nincsenek sokan.
Ezzel csak az a baj, hogy a vilag osszes bogara szetkenodik a kocsi elejen/szelvedojen, es lehet utana mosni.

Mondjuk az nagy elony nekem, hogy kint meg lehet olmos 98-ast kapni.

D_O_K_I Creative Commons License 2002.07.29 0 0 34
CSak azt nem értem ha tudák hoyg ott van miért nem csináltak vmit.Tipikus +nézem továbbhajtok eset.Meddig tartott volna kitenni egy 3szöget?!Amugy elöbb vezettem picit egy 1.4 TDI A2 est nemrossz de nem az esetem:))
Előzmény: cryon (32)
Herbie_ Creative Commons License 2002.07.28 0 0 33
Ha jól meggondoljuk akkor az izzókészlet tényleg az eü doboz tartozéka:)))
Előzmény: zx.lac (30)
cryon Creative Commons License 2002.07.28 0 0 32
Sziasztok!

Hallgattátok péntek este a 96.4-et? Bemondták 3/4 10-kor, hogy a szlovákok felé vezetô úton a határtól kb 4 km-re kivilágítatlanul áll egy böszme kamion, de nem ám a patkán, hanem lazán az út közepén: -óvatosan legyen mindenki, mert csúszkálnak az autók rendesen. Valaki már az árkot is megjárta. Aztán fél óra múlva jön az újabb telefon, hogy a szlovákok felé vezetô úton sújos baleset történt a kamion miatt. Valaki ezerrel beleszáltt. No comment.

corradoG60 Creative Commons License 2002.07.28 0 0 31
Sziasztok!

Ugy néz ki mindenki a Szlovákokhoz jár tankolni. Lehet, hogy ott előbb futunk össze mint Győrben! :-)

Üdv. CorradoG60

zx.lac Creative Commons License 2002.07.27 0 0 30
jónagyot!

re győri.2éve járok ki folyamatosan és idáig egyszer állított meg rendőr, de akkor átólzéig mindent kért. ok volt minden, csak az eü dobozra mondta,hogy hiányos, pedig benne volt az izzókészlet.

az autó fekete ax 1pont1

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!