sziasztok! jó régen voltam erre hoztam is egy pár képet a lehendő tenyészetböl! ő egy lehendő tenyészkakas a másik tenyész aki kukorékol a tyukoknak való:
Szia nem tudom hogy tölem kérdezted e hogy merre lakom de azért válaszolok, Győrszentivánon de Vasárnap megyek a Győri kisálat vásárba ott is meg lehet nézni a kis kakasokat.
Eladó idei kelésű törpe kakasok több korosztájból ( FODROS , BÚBOS, KOPASZNYAKÚ, és ezek MIKSZEI) 1000Ft-1300ft-ig Érd: 06305421815és van még 2db Törpe COCHIN kakasom 1300Ft/db.
Sziasztok! Sos-be keresek sebright vagy chabó tojást 10 daranot. Pest megye vagy Bp. Esetleg posta is ok. himur.pisti@freemail.hu Irj számot mailbe , hivlak. Köszönöm.
Elado 6db most 1 éves japi tyuk.mindegyik 2szer kotlott idén,nagyon jol költenek és nevelik a csibéket.Az áruk 1000ft/db.Elado még idei kakasok akik már ivarérettek,van bubos,kopasz,pettyes,fehér,lábtollas ill a nélküli az áruk 700ft/db.Csere is érdekelne ,idei kopasznyaku läbtoll nélküli kakas és egy sima porcelän jellegü lábtoll nélküli alcson termetü japi kakas.
E´rdeklödni a o6/30/2099060as szämon vagy emailben.
Szia! Túrót, fött tojást már ha gondolod most is adhatsz de óvatosan ugyanis képesek annyira rászokni ( kevéstöl is), hogy nem hajlandóak mást enni ugyhogy 2 naponta 1 tojás elég meg ugyanennyi turó ugyanilyen idöközönként de döntsd el vagy az egyik vagy a másik! mást még ne nagyon! majd ugy 3 hetes koruktol szépen apránként hozzászoktathatod mindenhez! További sok sikert :DDD
na elöjött az emlegetett kis lökött tyukom 7 picipipivel amiböl kettö maradt meg! hát ilyen is van pedig a kakasokat nem cseréltem! és nálam a japiknál még csak beltenyészet se fordulhat elö na ez van a többiek szépen fejlődnek és a legnagyobb( legelső tavaszi csapat) japikakasok kukorékolnak!! :DD
Sziasztok! Eladó a képen látható japán kotlós tyúk. Három napja kotlik, idén már másodszor. Jól nevelő nyugodt tyúk.Képet sajnos nem tudok ide feltenni. Bp. 23.-ker. istvan.x@freemail.hu