Köszönöm Losznya! Megnyugtató! :) Budafokra jártam eddig mosni, de a hetekben majd Ácsra megyek ki ha alacsony lesz a víz, mert Budafokon max.10 szemes próbákat tudtam produkálni, de kezdésnek nekem ez is nagy siker volt. Most 50 szemcse van az üvegcsében, amit mindig megcsodálok. :) Próbáltam képeket is csatolni most, de vakamiért nem jelenik meg. A formátummal van a gond ilyenkor? Köszi a választ!
Sziasztok! Építettem én is egy padot Kornél tervei alapján, remélem működni fog. :) Lópokróc lesz a fogóanyag, mert a romániai posztógyártó cégecske most átalakít és nincsen anyagjuk. Szerintetek a lópokróc megfelel? Csak mert nagyobb és mélyebb a szövethézag, mint a posztónak.
Pár napja építettem egy padot, még erősen kitapasztalás alatt áll, a mecseki helyen nem is volt kapás, de a Dráván megakadt pár szemcse egy lapátnyi adagból. Legközelebb ha visszamegy a folyó újra próbálkozom, addig is, ha valaki járt már ezen a két helyen írjon kérem, beszélgetnék vele.
A padot szövet helyett bordázott gumival borítottam és egyelőre még nincs folyamatos vízellátása.
Illetve, ha valaki csatlakozna bármelyik helyre, örömmel látom / látjuk.
Tapasztalat csere miatt kérdezem, hogy a Mecsekben, illetve a Dráván próbálkozók közül van e itt valaki. Várom válaszát itt, vagy itt: evzvaat.pte@gmail.com
Áh. ezt elfelejtettem a nagy rohanásban:( Ma megyünk arra, de továbbmegyünk a nagyszülőkhöz. Holnap jövünk vissza, de Húsvét vasárnap nem akarok zavarni. Kedden viszont szabin leszek, kedd késő délután megfelelne?
Sziasztok ! Újra felteszem a költői kérdést, hogy Békásmegyer vagy környéki játékos van e itt ? Akinek nincs padja de, szeretne egyet a kezdeti próbálkozásokhoz. Ugyanis új padot építettem és a régit ,szétbontás helyett, szívesen nekiadom valakinek.
Steve, jobb lenne ezeket a dolgokat emailban megbeszélni, hogy ne spammoljuk itt a fórumot, hisz te a szlovák tarifát kérded. Kuld el az email címedet.
Helló azt szeretnem megerdeklodni ha rendelek egy tartovacia sada 2-ot akkor mennyi lenne a kiszalitasi dij meg hozza? Nagyölvedrol rendelnem ami kb. 40km-re van Ujvartol. Köszönöm elore is.