Vegre sikerult megneznem egy Presszo epizodot. Interneten keresztul kicsit nehezkes volt, es L.Zs. sajnos csak az utolso 1 percben szerepelt. Egyelore nem igazan tetszik, de azert lehet hogy nezni fogom.:-)
Sajnos en azota Brusszelbe koltoztem, ugyhogy nem tudok ott lenni. De majd gondolok ratok. Az egyelten talalkozo, amin en is reszt vettem (ahol Berok Lajos is ott volt) azota is nagyon kedves emlekem.
Most nem sikerült Súgót beszereznem, nincs valakinek tuti lelőhelye? (OFF Tegnap voltam a Katona esten, ott sem volt. Egyébként Vinnai előadása keltette fel az érdeklődésemet a legjobban na meg persze BY februári premierjét is várom - szokás szerint. UFF)
ugye? én ezt így nem tudtam megfogalmazni, de valahogy türelmetlen voltam a sorozattal szemben, amikor néztem. mintha annyi mindenről akarna szólni, hogy végül semmiről nem szól. továbbra is azért várom a péntek estéket, hogy ismerős-szeretett színészeket lássak a képernyőn. jobban örülnék, ha emellett a sorozat is érdekelne...
gondolnátok, hogy 10 nap híján éppen 6 évvel az első LZs topictali után lesz az Alexandrás beszélgetés! :)) most elolvastam az akkori hozzászólásokat, élménybeszámolókat (ld. 1900 környékén).
"Meddig férfi?" KonTextus-est a Trafóban 2002. október 22. 20h