'A kommunistákat én is rühellem'
Ebben egyet értünk. De én nem is szavazok rájuk.
'kommunista veszélytől tartva (vagy azért, mert azt sem tudják, miről beszélnek) komcsiznak'
Én tudom miröl beszélek és tudni is fogom az elkövetkezö években.
De ha tájékozodsz a közelmúltról, akkor talán Te is tudni fogod majd. Javaslom elöször is Medgyessy életpályájának elolvasását. Szép történet, akárcsak a többi elvtársé.
A kommunistázás nem rosszabb, mint a fasisztázás, de ráadásul általában nem is azt jelenti, hogy valaki de facto kommunista, hanem azt, hogy nem egy nagy jellem illetve azt, hogy a tolvajok azon csoportjába tartozik, akik már 89-től elkezdtek lopni.
Ezzel nincs semmi baj, ha az ember nem veszi véresen komolyan. Virágozzon minden virág. Lehessen bátran kommunistázni, fasisztázni ez jól van így, amig nem ütsz, vagy ütnek. Ezt hívják szólás és vélemény szabadságnak.
Még egy ötlet, fizess elő a Magyar Nemzetre, ha eddig nem tetted volna meg.
Vagy pl. soha ne nézd meg a Népszabit, Hírlapot online (pláne ne vegyél, kérd el másét), mert az látszik és többen akarnak ott reklámozni. Menjünk át az mno fórumára, de főleg hívjunk sok baloldalit, mert különben baromi uncsi...
Sok ötletem van, még,-)
Náluk jobban csak azokat rühellem, akik 2002-ben Magyarországon a kommunista veszélytől tartva (vagy azért, mert azt sem tudják, miről beszélnek) komcsiznak.
Tégy belátásod szerint, én pl. a vidéki csapatok közül a jobboldali városok csapatainak szurkolok és nagyon remélem, hogy a Pécs soha nem lesz NBI-es:-)
De ezt nem kell nyiltan hirdetni, Szegedre meg gyere bátran, mert bár itt is nyertek a szocik, de erről valószínüleg nem csak a pógárok tehetnek. Amúgy pl én nem viszem a gyerekemet a Savanya-féle úszótanodába, mert a szociknak kampányolt. Ez szerintem rendben van, de az ilyen döntéseit az ember viccből kell, hogy meghozza nem düből. Amúgy egyébb ötleteim is vannak, vegyél Halasi lisztet ott nyert a Fidesz stb.
Nézni is fogom! Le a komcsi kormánnyal!! Orbánt a nép fogja visszakönyörögni a miniszterelnöki székbe! Hajrá Fidesz! Hajrá MDF! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Ha tehetem csak jobboldali orvoshoz fogok menni, autószerelőhöz, orvoshoz, stb. Ha kirándulni megyek, akkor Debrecenbe, és nem Salgótarjánba. Nem is járok rosszul, nálunk jobb szakemberek vannak. Csak ŐK tarthatnak össze??? Mi nem??? Az már kirekesztés?
A Medgyessy-Nagy Sándor-Lendvai-Csehák féle dilettáns csürhét pedig 1 éven belül elsöpri a népharag!!! Már most rühelli őket a nagyobbik fele az országnak, ez kiderült a második fordulóban!!!!