Keresés

Részletes keresés

otherside Creative Commons License 2002.04.09 0 0 377
Uraim,
Ez azért félelmeteS...
MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE ELLENSÉGNEK NEVEZTE AZOKAT, AKIK AZ ELLENTÉTES OLDALRA SZAVAZNAK !!!
Ilyet nem hallottam Kádár óta...
Nem hittem volna, hogy ez, ebben az országban még egyszer megtörténhet..
PIC Creative Commons License 2002.04.09 0 0 376
de hogyha elfogadod ezt toluk, akkor miert akadsz ki a masik oldal hasonlo dolgaitol? En nem mondom, hogy nem volt Tocsik, de miert hunysz szemet a Fideszes mesterkedeseken? Te is egyoldaluan nezed, igaz? es el is ismered, hogy ok sem jobbak a "Deakne vasznanal". Szoval hogy is van ez? Akkor ez nem lehet Nalad sem erv, kilohetjuk.
Előzmény: tüzes fal (365)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 375
"Jóvanmá' ne bohóckodjál itt nekünk. "

Éppen azt magyarázza, hogy miért szavaz a Fideszre, mert állítólag ő azt meg tudja magyarázni :)

Köszönjük Gergo1980, ennyi voltál :)

Előzmény: JO (370)
leon al khamel Creative Commons License 2002.04.09 0 0 374
Herr Hauptbanhof Orban agyában ma elszabadult valaki, akit fantomképe alapján K. Lászlóként azonosított a Duna jegére kirendelt ápolószemélyzet. Vége. Ez lesz az utolsó felvétel a tetteket (és szavakat) összegző nemzeti arhívumban...

Mit is írt tegnap ZR a "Nyílt levél O.V.-hoz..." topicban:

Viktor: örülök, hogy leintetted túlfűtött, fújjoló táborod vasárnap éjszaka...egy pillanatra az voltál, aki azelőtt...

Hát vazzeg, nagy látnok vagy, ugye...
Vagy O.V. is csak "aludt egyet a dologra", aztán döntött, elég a pillanatból.

Előzmény: blackhole (324)
molim Creative Commons License 2002.04.09 0 0 373
mibe nem akarsz belenyugodni te barom? A demokratikus választás eredményébe? DEMOKRÁCIA, ember, tudod mit jelent ez?

Ez mind renben van, amit a demokratikus választásról mondasz, de az eredmény csak a második fordulóban dől el, ezért nem nyugszunk még bele. Küzdünk. Nem lefutott még a meccs.

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (359)
amosamos Creative Commons License 2002.04.09 0 0 372
Srácok!
Titeket nem zavar, hogy egymást cukkoljátok?
Nézem egy ideje a hozzászólásokat, végig is olvastam az egészet. Az elején volt néhány Fideszes, most (mikor pötyögök)kettőt győzködtök, hogy milyen király az MSZP? Itt a nyugati országrészen nem sok esélyetek lenne. De gondolom Ti ott fönt nem nagyon láttok ki Bp.-országból.Mi itt azt látjuk, hogy a vidékieknek vége (egy pár évre), ha a komcsik befutnak...és higgyétek el egy kicsit sem féltünk a választásoktól, most viszont rettentően el vagyunk keseredve. Kukkancsatok rá a választási eredményekre pesten kívül is. Itt már egy kicsit más a helyzet. Rosszabb az arány... ez érdekes nem? Talán ezt érzi a Viktor. Van aki számít rá. többek közt mi is..tudjátok? a vidékiek. Lakunk ám itt is egynéhányan. Üdv.
tüzes fal Creative Commons License 2002.04.09 0 0 371
Kedves ballib oldal ne legyetek már annyira beszarva. :)
Kuncze a hecckampányában ugyanezt csinálta.
Jellemző rátok hogy amit nektek szabad azt másnak nem mert másnál ugyanez ellenkező előjelűvé válik.
JO Creative Commons License 2002.04.09 0 0 370
ÜDV!

Jóvanmá' ne bohóckodjál itt nekünk.

m.t.:
JO

Előzmény: Gergo1980 (363)
Bestend Creative Commons License 2002.04.09 0 0 369
HÁBORÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
kolhozmenedzser Creative Commons License 2002.04.09 0 0 367
Ma érdemes volt felkelnem, mert újat tanultam OV bácsitól -- a mai ellenzék többfunkciós nemzetrontó alakulat, világbajnok újításokkal:

1. kommunisták (mind)
2. csak a nagytőke érdekeit képviselik (mind)

ezt így egyszerre. tulajdonképpen zseniálisak, nem?

egyik szemem sír, a másik meg szintén. szombaton gyülekező a hősök terén zászlókkal és kézifegyverekkel, nem elfelejteni!

kolhozmenedzser

Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 366
Szerintem tegnap bemagolta a Best of Rákosi&Csurka című könyvet.

Csurkosi Viktor

Előzmény: GITR (364)
tüzes fal Creative Commons License 2002.04.09 0 0 365
Ezek csak dumák, bizonyíték nincs rájuk.
Tipikus kabát lopás ügy duma.
Nézd én leszarom ha az egzisztenciájukat is építik amellett hogy az országot is jól vezetik.
A külföldről pénzelt ballib oldal hatalomra kerülése esetén ugyanúgy meglenne a klientúra építése, amellett külföldi kezekbe adnák az országot, az eu-ba lépésnél meg leszarnák a népesség érdekeit. Ez a nekik sok pénzük van az én káromra duma nálam nemigen jön be, mert nekem mindig meglesz a pénzem abból amit csinálok. Olyan jellegű munkát végzek ugyanis, amit ballibek nem szoktak mert sokat kell dolgozni benne. Tehát erről az oldalról nem fenyeget olyan megkülönböztetés ami esetleg a politikai hovatartozásom folytán bármely oldal kormányra kerülése esetén ellehetetlenítené a munkámat.
Ilymódon ballib és jobboldali oldalról is kapok munkákat.
A szerencsétlen tévéseknél más a helyzet.
Annyian vannak hogy dunát lehetne velük rekeszteni, dolgozni nem nagyon, pénzt keresni viszont annál inkább szeretnének.
Egy rendes műsort összehozni viszont nem tudnak.
Előzmény: PIC (350)
GITR Creative Commons License 2002.04.09 0 0 364
Látjátok milyen geci?
Megakarja védeni a hazát.
Kitől? Tőlem? Mert nem rá szavazok?
Szopjon le, büdös paraszt.
Elnézést.
Gergo1980 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 363
Mi mást mondhatna?! Mert, ha befut az MSZP akkor bizony tuti sírni fogunk. És bezony öregem, TE IS!
Előzmény: PIC (360)
VDTN Creative Commons License 2002.04.09 0 0 362
Ha a kovács elvtárs fenyegeti az országot és kuncze úr naracssárga szaros pelenkát mutogat az OK, az nem háborított fel.
Képmutató vagy, de nagyon. De legalább nem lógsz ki közülük.
Előzmény: PIC (347)
PIC Creative Commons License 2002.04.09 0 0 360
Most pedig az UJ BOKROS csomaggal fenyeget! Ez NEM NORMALIS! Hol el ez az ember?
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 359
"Nem nyugszunk bele!"

mibe nem akarsz belenyugodni te barom? A demokratikus választás eredményébe? DEMOKRÁCIA, ember, tudod mit jelent ez?

Vagy netán értelmezzem alkotmányellenes szervezkedésnek, amit művelsz?

"2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselõi útján, valamint közvetlenül gyakorolja.

(3) A társadalom egyetlen szervezetének, egyetlen állami szervnek vagy állampolgárnak a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erõszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetõleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni."

Előzmény: ninive (354)
GITR Creative Commons License 2002.04.09 0 0 358
Nekem tetszik ez a beszéd.
Nem fog meg, nem mond újat, nem oda figyelek.
Pedig én nem vagyok MSZPs, SZDSZes, én kormányváltó vagyok.
Gergo1980 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 357
Nem rémlik, hogy a feljelentgetősdi a baloldali hatalom alatt volt? Vagy csak szelektív a memóriád???
Előzmény: Törölt nick (353)
Murcus Creative Commons License 2002.04.09 0 0 356
Kedves Gergő!
Hozzászólásaid alapján kezdjük nagyon sajnálni, hogy kedves jó Apád 1979-ben lejárt szavatosságú gumit kapott ... !
Előzmény: Gergo1980 (348)
PIC Creative Commons License 2002.04.09 0 0 355
Figyelj, most eppen a MIEP dumat nyomta: "Sem konzervativ, sem liberalis, hanem magyar alternativa" ezt mondta, ez a MIEP dumaja!
Előzmény: Gergo1980 (348)
ninive Creative Commons License 2002.04.09 0 0 354
Ott leszek.

Nem nyugszunk bele!

tüzes fal Creative Commons License 2002.04.09 0 0 352
A közszolgálati tévének az a dolga hogy a kormány eredményeiről tájékoztasson. Honnan kellene megtudnom hogy mi történt az országban ha nem onnan? Amit most felhozol érvként, az a ballib oldal kormányra kerülése esetén teljesen természetes dolog lesz, senkinek nem is jut majd eszébe ez ellen ágállni.
Plussz még ott lesz a csigatévé meg az szdsz klub.
Ez a fajta mindent ellenkező színben feltüntetés meg belemagyarázás a ballib részről az igazán demagóg hozzáállás.
A szart kavarni lehet, remélem nem jön be.
Előzmény: PIC (339)
GITR Creative Commons License 2002.04.09 0 0 351
Ez az Viktor csak így tovább!!!
Nagggyon jóóóó!!!
Az hagyján, hogy folyamatosan hazudik, de amíg a negatívumokat hangsúlyozza, az csak arra jó, hogy a gyűlöletet szítsa és ez hallatszódik is.:-)))
Ez pedig ellenérzéseket vált ki még jobban, nagyon király!
Minél többet fújolnak, annál jobb!:-)))

hehehe

jajj ne! Viktor a tőzsdéről te végképp ne!
Ez nagyon ócska, színvonaltalan volt:-))) volt
Kkész!
Ennyi volt a tőzsde! Beszarok!
Hétfőn meg2xeződött a forgalom és pluszba nyitott a BUX, mert a szélső jobb kiesett.

PIC Creative Commons License 2002.04.09 0 0 350
Wermer, Kael, Schlecht Csaba, Ezusthajo, Happy End, Orszagimazs, Vegyepszer, Orban banyak. UGYE az MSZP klienturaja.

Persze, hogy hagynak dolgozni, hiszen a TE ADODBOL epitik fel az egzisztenciajukat, te szegeny!

Előzmény: tüzes fal (341)
Gergo1980 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 348
Menj anyucikádba! Én is nézem. és nem fenyeget, nem kelt félelmet! Az igazat mondja, hogy mi volt az előző 4 évben, és ez TÖRTÉNELEM! Letagadnád, öreg?
Előzmény: PIC (347)
PIC Creative Commons License 2002.04.09 0 0 347
nezitek az m1-et (objektiv media)? megy az Orban beszed!!!! Borzalom! Fenyeget es felelmet kelt, nyujtott mutatoujjal beszel es olyan hangsullyal, hogy az felhaborito. Kommunizmussal fenyeget!
Epelmeju ez? Ezt a beszedet Kover irta!
Bestend Creative Commons License 2002.04.09 0 0 346
Tüzes Fal !!

Te nem itt éltél az elmult 4 évben??

PRAETORIANUS Creative Commons License 2002.04.09 0 0 345
Akinek ilyen barátai vannak, annak nem is kell ellenség:)
Előzmény: Törölt nick (336)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 344
csévharaszti hacienda vajon melyik "komcsié"?
Előzmény: tüzes fal (341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!