Keresés

Részletes keresés

MaZsola Creative Commons License 2002.04.06 0 0 847
Nyugi, úgy lesz az. Szerintem OVI tudta jól.
Előzmény: Törölt nick (839)
eervin Creative Commons License 2002.04.06 0 0 846
én mint a topic nyitója engedélyt adok rá.
és igérem fizetek neked ügyvédet,ha gáz lesz
Előzmény: szines (840)
Nibiru Creative Commons License 2002.04.06 0 0 845
Ne humorizálj már a Centrumról!
Nem lesz bent a parlamentben, ha meg be is kerülne sem lesz a FIDESZ koalakényszerben, simán elkormányoz egyedül a MIÉP-pel a farvizén. Ugyan minek nekik a Centrum? Ez komolytalan.
Előzmény: Törölt nick (835)
szines Creative Commons License 2002.04.06 0 0 844
próbáld ki! :-))
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 843
SZAVAZZ A BICIKLISTÁK PÁRTJÁRA'
wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 842
Helyesen a meggy-et 2 g-vel!
wizes.
Előzmény: rinpoce (834)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 841
akkor én most ha a következő hozzászólásban leírom egy párt nevét, akkor ki leszek moderálva?
szines Creative Commons License 2002.04.06 0 0 840
Fiúk, ha jól látom az órát, akkor most kampánycsend van már itten. Ez szerintetek jelent valamit? Attól még lehet beszélgetni politikáról, esetleg minősíteni egy-egy pártot, vezetőt, és egyebeket?
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 839
Drága Mazsola! Tőled is csak azt kérdezem, honnan tudod biztosan, hogy ez pontosan igy is van és a törvénynek ez az értelme. (lehet, hogy igy van, de az is lehet, hogy nem...)
Előzmény: MaZsola (828)
MaZsola Creative Commons License 2002.04.06 0 0 838
A szónoklás rendszerint a zsarnokok és a despoták kitűnő tulajdonsága volt. Kérdezz meg egy történészt, arról a Rooseveltről, aki egy tököm-bököm mitugrász, hatalom és eredmények nélküli silány és gerinctelen államférfit volt: Ki tudott jobban beszélni - Ő vagy a szóvívője?
Előzmény: DeF (814)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 837
érdekesen megy ez a számolás. van három 830-as is...
Nibiru Creative Commons License 2002.04.06 0 0 836
Orbán Viktor jó volt, felkészült, adta saját magát. Medgyessy irányította a beszélgetést, mert tudta, hogy másképp nem lenne képes végigcsinálni a 100 percet. Bárdos hagyta is, mindössze háromszor szólt közbe, ebből kétszer Orbánt szakította félbe, ami jellemző.
Medgyessy a saját tudatlansága miatt vált nevetségessé, pedig Orbán nagyon kíméletes volt, nem vetkőztette meztelenre, ámbár megtehette volna. Szerintem tartott attól, hogy esetleg egyesek megsajnálják a Medgyessy-t és az szavazatokat hozhat neki.
Medgyessy önelégült megnyilatkozásai arról, hogy majd mit tesz ő a következő ciklusban, elég erőltetett volt.
Orbán bemondásai nagyon tetszettek, jobb volt a vita mint egy kabaré. :)))
A végére MP is magára talált a betanult szövegekből, de nagyon unalmas lett, ilyenkor szokott az ember kimenni sörért és ropiért a konyhába...
Viktor nyert, ez egyértelmű számomra.
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 834
Szerintem Megymagot semmi perc alatt zavarba lehetett volna hozni, ez néha látszott is, de megkimélték. Helyesen. Ovi sem volt ereje teljében, szerintem beteg volt. Néha köhögött is. Kiegyensulyozott volt az egész, az MSZP összességében jobban, a FIDESZ átlagosan jott ki belöle. Jöhetnek a választások.

A TV2-n tényleg nagy anyázás folyt. A Kuncze ur volt a legszörnyübb, és tényleg Csurka vette hülyére, de öt senki sem szolitotta meg.

Perillustris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 833
egyébként "tanulságos" volt, hogy az M1-en a vita után fidesz, az rtl klubon pedig mszp hirdetés ment (persze ez nekem sem meglepetés)
wawa11 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 832
Ha a Pötyi túlteteljesítette a várakozásokat, akkor nem értem miért jelölik ilyen posztra. Szerinted mik lehettek a várakozások? Mit várhattak tőle? Azt goondolták Kovácsék, hogy meg sem tud szólalni?
Előzmény: onallo (816)
eervin Creative Commons License 2002.04.05 0 0 831
"PARTALAN"
haha én meg Rákosi Mátyás vagyok!
látszik hogy semmi közöd a politikához.
Miép 8-10%
Előzmény: PARTALAN (824)
MaZsola Creative Commons License 2002.04.05 0 0 830
Rosszul olvastad. Az van odaírva: A TETTES Ő
Előzmény: Perillustris (827)
Esik Creative Commons License 2002.04.05 0 0 829
Kedves Ismeret Lenke!

"És ettől a kormánytól kaptam diplomát."

:-))))
És ugyan milyen szakokat lehet végezni a kormányban??? Orbanológia? Másoddiplomás képzés is van? Mer' akkor még nekidurálom magam végén én is:->>>

Szép dolog a lojalitás, meg mittomén, de azért tán ez így túlzás.:-)))

Előzmény: Ismeret Lenke (808)
MaZsola Creative Commons License 2002.04.05 0 0 828
Onallo, szívemből beszéltél. OVI kokárdától mentes és a Vigadóból ismert lendületes és pazar prózai gyöngyszemektől hemzsegő stílusa, most visszafogottabb volt. A tárgyi tudása viszont meglepett. Sajnálatos, hogy pl. a Népszabadság azon kívül, hogy harsogta a lengyelektől való 12 év EU mentesítési lemeradást, nem magyarázta el, hogy az tulajdonképpen 12 mogyoró. Mi pedig 7 dinnyét szereztünk. Szép volt, OVI! Ez azonban nem változtatja meg a véleményemet, elég volt a szabálytalankodásokból. Piros lap! Lehet menni idő előtt zuhanyozni!
Előzmény: onallo (816)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 827
lehet, hogy nem a legjobb szónok... de a "TETT ELSŐ" - ugye?!
Előzmény: chavar (820)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 826
"Elolvastam eddig az összes hozzászólást."
Nehízz!
wizes.
Előzmény: Ismeret Lenke (808)
eervin Creative Commons License 2002.04.05 0 0 825
én is üdvözöllek téged!pihenj sokat
a hétvégén!
Előzmény: HoApO (822)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.05 0 0 824
miépr?l már kár beszélni mert nem lesz bent a parlamentben!:-)
Előzmény: eervin (811)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 823
ha jól látom, a fidesz.hu-n nincs semmi friss0tés a vita után... ennyit a netközösségről? az mszp.hu-n és az mno.hu-gyors volt
HoApO Creative Commons License 2002.04.05 0 0 822
Udvozletem, eervin!
Aki most 20 eves az vidaman jatszott a kockaival.
Aki most 30 eves az vidaman csajozott, sportolt vagy diskozott.
Aki most 40 eves az tudja, hogy a mult qra nem erdekli a fiatalokat. Uncsi a "bezzeg a mi idonkben....." duma.
Tehat a MSZP 98-ban megbukot azert mert ugy kormanyzott ahogy. A FIDESZ meg most fog megbukni mert ugy kormanyzott ahogy. Es ez fuggetlen a vitatol. U.i. Nics valakinek egy Orban grimasz albumja.:~))))))))
Előzmény: eervin (803)
Morricone Creative Commons License 2002.04.05 0 0 821
Többet vártam Megyesitől.

Ez az ember nem való miniszterelnöknek.

Orbán sajnálatból nem gázolt keresztül rajta.

chavar Creative Commons License 2002.04.05 0 0 820
Ez nem feltétlenül van így. Például a tegnapi Kovács-Pokorni vitát én körülbelül döntetlenre adnám, míg vannak olyanok, akik vagy az egyik, vagy a másik oldalt látták elsöprően jobbnak, ezeket a témákat is olvastam. A mai vitában viszont Orbán lényegesen jobb volt. Medgyessy egy bankár, aki a pénzügyekhez lehet, hogy remekül ért, de körülbelül annyi szónoki tehetség szorult bele, mint egy ruhafogasba. Bizonytalan, szaggatottan beszél, tele van a mondanivalója felesleges elemekkel ("amiről én beszélni szeretnék", "ezt most inkább hagyjuk") stb. Szóval nem egy nagy kommunikátor, na. Önmagához képest lehet, hogy jól teljesített, de hogy "fölényes magabiztossággal", "tanári módon" "alázta le" volna a "bukott diákra emlékeztető" Orbánt - ezt szerintem senki nem gondolhatja komolyan.
Előzmény: Perillustris (807)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 819
Én ugy gondolom, hogyha én mondok valamit és a másik rácáfol, de igazából nem tudom bizonyitani az igazamat akkor onnantól már meddő vita. Ugyanis akkor én mondom megint a magamét a másik meg ondja megint a saját vélt vagy valos igazát. Mivel megvolt kötve az idejük nembiztos, hogy jo let volna, ha az idő ilyenre megy el, ráadásul a végén még nevetségessé is válhatnának. Persze nem állitom, hogy MP ebben profin döntöt ill, profin reagált, de a lényeg az, hogy valaki megint hazudott (jobb esetben tévedett) és nem tudjuk, hogy ki...És ez mindig igy van mikor számokkal dobáloznak, mert fogalmam sincs ki mond igazat, ki mond tényszerűen igazat ugyan, de ugy kiragadva, hogy mást mutat a szám mind ami a lényege, illetve ki hazudik tudatosan. Itt csakis az számit, hogy a polgár kinek akar hinni.
Előzmény: mash (805)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 818
éjfélkor törlődik a politika fórum holnapután este 7-ig?
magyar melós Creative Commons License 2002.04.05 0 0 817
Akkor nem nézted a legutóbbi Fidesz kongresszusról készült riportokat. Ott is láthattál volna ilyet!! Nem vicc, tényleg! (Torgyánéról, Csurkáéról most nem is szólva).
Előzmény: Mentat (810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!