Egy olyan szintű avi fájlt (>700M) mint a GIS4 mivel lehet szerkeszteni? Bármilyen progival próbálkozom (pl. Ulead Videostudio 6) nem akar összejönni. (Az említett progi "Érvénytelen objektumon megkisérelt művelet" üzenetet ad (miközben kiakad), a fájl megnyitásakor)...
Vagy én vagyok béna?
Egy versenyautóban nincs is helye légmennyiségmérőnek. Addig gyúrják a chippet, amig minden fordulatszám-tartományhoz / terhelési állapothoz meg nem lesz az ideális benzinmennyiség/gyújtásszög, magyarul = nem mérik a légmennyiséget, hanem kiszámítják. Ha mérnek valamit, akkor az a beszívott levegő hőmérséklete és a légnyomás (tengerszint feletti magassággal / időjárással változik). Az egyik képen látszik egy hőmérsékletmérő, ami oldalról van beszerelve a szívócsőbe.
Ezeken légmennyiségmérő sincs többnyire. ha jól olvastam vmi "Alpha N" kit-et használnak ami horror drága és iszonyatot fogyaszt vele a kocsi.
Szal nekünk nem jó ez...
"azokon nem láttam légszűrőházat. Majd megnézem még 1x."
Leginkább azért nem láttál, mert nincs is benne. Ez egy pályaautós alkatrész, pályán meg nem kell légszűrő. :)) De ettől függetlenül még lehet hozzá légszűrőt aplikálni.
"Ja mert ugye az eredeti légszűrőháznak csatlakoznia kell a tűzfalban lévő lyukra. "
? Inkább homlokfalra gondoltál nem? Vagy az utastérből szívja a levegőt?
ESI,
Csak azt néztem, hogy ennel sokkal lejjebb (értsd előrébb) van a beömlője, mert ugye az eredetinél balról középen folyik be a levegő, míg a CF-nél meg elöl. Tehát ott hiányzik vagy 20-30 cm. Ennyivel előrébb kéne lennie az egész cuccnak. Nem tudom hogy fér el az eredeti légszűrőház, meg amiket én néztem ezekkel felszerelve, azokon nem láttam légszűrőházat. Majd megnézem még 1x. Ja mert ugye az eredeti légszűrőháznak csatlakoznia kell a tűzfalban lévő lyukra.
Mi lenne, ha a topic nevét "NEM UTCAI GYORSULÁS"-ra módosítanánk?!
:-)))))
Tegnap 5 órámba került végigolvasni az elmúlt 3 nap eseményeit.
GYALÁZAT! Ami történt, és ami itt történt az is.
Hogy mennyi hülye van! Az utakon és a fórumokon is...
üdv
Zolti
Spoiler!
Nekem nem kell hogy karbon legyen, lehet tőlem bármilyen müanyag, ami eleg eros a feladathoz.
Szoval?
Lehet kene egybol 3db, mer ugy gondolom ocsobb...
Meló van 6ig... és nem tudok aludni mert itt ül mellettem a főnököm is, meg van meló szarásig tehát még ezért se lehetséges :) Majd reggel takarodok haza, utána dolog intézés aztán majd valamikor délután lefexem aludni kicsit.
Szerintem meg valami titán-molibdén ötvözetből lenne a legkönnyebb és legtartósabb, de lehet többet érne a szívósor+airbox+szelepfedél mint maga a kocsi:)))
Aluból azért mégiscsak olcsóbb lenne kihozni. Legfeljebb kifelé egy kicsit nagyobb lesz és nehezebb. Ezt az alkatrészt egyébként meg is lehet rendelni.
ESI,
Az nagyon király lenne ha tudna valaki ilyet csinálni itthon!
Spoiler,
Nincs ebben alu, ahogy Ark is írta. Csak a végére van odarakva. Az egész full CF (carbonfiber). Az alsó kép a szelepfedél. Szed mennyiből lenne meg a komplett szívósor? Mennyi az arany ára most?:-)