Reggeli kótyagos fejemben ami kering azt nem lehet gondolatnak nevezni.
Igy jobb hijján csak idézni tudok magamtól:
Nos én még mindig nem értem mire jó ez az egész. Mint született pacifista, nem helyeslem.
Mikor már érezhetően csak a másik fricskázására megy ki a dolog, akármit dugtál, buktál alapon,
az má nem kóser. Itt nem muszáj szeretni egymást és kötekedni is lehet bizonyos szinten.
De hol marad a lovagi- szamuráj- csibészkodex?
Tudtátok, hogy a farkastörvényeket a nyúl találta ki?
Akiknek meg probléma az aklimatizáció, azok maradjanak az aquváriumban, a nyilt víz veszélyes.
A net adta lehetőségek többek mint amit Isten bármikor is nyújtani tudott. Ezer identitás egyszerre.
Rizikó nélkül az almába harapni. Belerúgni a kigyyóba és Évát leprostizni. Csak úgy, virtuálisan.
Utánna meg kivetkőzni a netszörf-ruhából és felvenni ismét a szürkeegeret.
Ebböl az új indexböl meg elegem van. Lassú mint egy mosogatórongy.
"Tudod, hol helyezkedtem én el az állománytáblán? Nagyon méltatlan helyen. A hely meghatározása: III-as Főcsoportfőnökség, I-es Csoportfőnökség. 14-es Osztály. És tudod, mi volt az osztály beceneve? Elárulom neked: Nyelvészeti Támadólagos Elhárítás. Tudod, mi a volt a feladatom? Könyvtárakba törtem be. És mit tettem a könyvtári könyvekkel? Szétszedtem a könyveket, kiemeltem belőlük lapokat, amelyeket kicseréltem preparált lapokkal. Aztán a könyveket visszavittem a könyvtárakba."
arról szól a mese kanadában, hogy klikkek vannak, melyek klikként lépnek fel és elüldözik szegény kanadaiakat.
miközben: a negyedik tanu, kinek kisztihandja csókkal illetendô, amíg nincs balhé, addig itt van, aztán, elôbb ô hívja életre a gázkitörést, majd gázkitörés után nem jár erre.
na, nem mintha könnyes lenne a párnám, csak mondom.
fura ez a fogcsikorgatós szabadság. csak azt tudnám, ki motivál kit. de a hölgybôl jóval többet néztem ki.
Az jutott eszembe, vajon hol helyezkedett el Bb az állománytáblán. És vajon tudta-e, hogy hol helyezkedik el az állománytáblán. És milyen következtetésre jutott abból, amit tudott?
(Most lépek le de) hátravetek egy bizalmi smálit:
:÷)
Az jutott eszembe, vajon hol helyezkedett el Bb az állománytáblán. És vajon tudta-e, hogy hol helyezkedik el az állománytáblán. És milyen következtetésre jutott abból, amit tudott?
(Most lépek le) de hátravetek egy bizalmi smálit:
:÷)
Szerintem azér, mer ez egy tökjó topic. Hö.
Ez annyira jó topic, hogy itt minden kiderül.
Ps: de szervercsere alatt még én sem tudok bélabácsizni. Egyébként: Béla bácsi, jut eszembe. Ha vkinek lennének célirányos kérdései B. úrról, kérem tegye fel. Végre pl. vki feltehetné a kérdést, hol is helyezkedett el Bé bácsi az állománytáblán, hö?