Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2001.12.31 0 0 311
Mi ez sok 301-es beszólás? /nem parcelláztak 301, 301.a, 301.b /
Takarítás?
wizes.
big-lesz Creative Commons License 2001.12.31 0 0 310
Természtesen én sem 89-ben születtem. :o)
Elötte az általam leírtak (sajnos) az élet természetes velejárójának számítotottak. Azt szocializmusnak hívták.

Ezt demokráciának. Azért a 11 év alatt előfordult, hogy megpróbáltak a formára adni! :o)(Pl. 30 napon belüli válaszadás. Ma? A tértivevénnyel feladott levelet nem találják. És akkor még hol a válasz?)

Kedves Timing!
98 óta igaz?
Hát ezt ígérték?
Ezt vártuk a fiatal demokratáktól?
:o)))
big

Előzmény: timing (302)
Pirítós Creative Commons License 2001.12.31 0 0 309
Ugyan, hagyd már a szerencsétlent. Most számollya össze a Netpárt tagokat, hátha az elmúlt néhány órában megint bele lépett valaki...;-)
Hali,
Pirítós
Előzmény: Törölt nick (307)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 308
Lupio!
Én is értelek. Savanyú a szölő! Dehát maradjon neked csak az SZDSZ, a körmösök, az AVH-sok, komcsi koalapartnerek, a buzik, leszbikusok, hazaárulók...
Kinek mire van szüksége?
Előzmény: Lupio (278)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 307
Mi van Gabika? Szar dolog válaszolni?
Előzmény: Iván Gábor (281)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 306
PETUR!
Te nagyon csőlátású és vakon elfogult vagy. Nem akarsz megérteni dolgokat. Ismételgeted a baromságaidat, amikor már ezeken régen túlléptünk. És ti milyen stílust kínáltok? A körmös osztást?
Pá!
Előzmény: PETUR (205)
Pirítós Creative Commons License 2001.12.31 0 0 305
Na pont erről a paranoid, kancsal világképről beszéltem.
Ha megbocsátsz - eszem ágában sincs vitatkozni veled erről. Nem vagyok én "szakember", akinek a segítségére szorultok...
Hali,
Pirítós
Előzmény: big-lesz (300)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 304
HoKr!
Hát akkor most hallottál róla. Nem kérem, hogy hidd el, akkor Te sem várd el tőlem, hogy mindenféle állitásodat elhiggyem.

Amúgy Demszky és az államilag finanszírozott szamizdat szorosan összefügg.

Demszky és szamizdatja nem volt más, mint egy eszköz a gazdag és befolyásos komcsik vagyonának és hatalmának átmentéséhez. Ezen gondolkozzál egy kicsit, ne a Fidesz-yuppiekon

Ja, meg a körmös-Baueren!
Üdv!

Előzmény: HoKr (199)
wizes Creative Commons License 2001.12.31 0 0 303
Nna!
Piha de hosszú volt. /végigolvasni, emésztéssel!/
Bő-Ék-et közéjük!
wizes.
timing Creative Commons License 2001.12.31 0 0 302
Amennyiben 1998 nyarától élsz Magyarországon, igazad van.
Ha előtte is itt éltél,akkor ....
Előzmény: big-lesz (300)
dödöle Creative Commons License 2001.12.31 0 0 301
Képzeljünk el egy olyan felvételt, amely azt a pillanatot örökítené meg, mikor hasonló szituációban Orbán iszonyattal az arcán,kezét kitépve hátrahőköl. Mert csak ilyesmi lehetett volna az ellentétes reakció. Ilyesmi felvétel milyen grószplakátra kerülne? Mi lenne a rezümé?
Előzmény: Subiaco (297)
big-lesz Creative Commons License 2001.12.31 0 0 300
hogy a paranoid, kancsal világképüket immár kalapáccsal sem lesznek képesek beleverni az általuk állítólag képviselt "értelmes" emberek felyébe.
Ez a plakát példul kifejezetten a leghüjébb, legostobább demagógiára vevő választók számára hihető.

Tudod, kedves Piritós, én nem hiszem, hogy miniszterelnökünk álmai közé tartozott ez a kézcsók.

De ez a mozdulat pontosan szimbolizálja a hatalom és az alattvaló kapcsolatot.

Hogy ezt érezze az állampolgár nem kell OVI közelébe sem mennie. Elég egy hivatalban ügyintézni és pontosan érzékelhető, hogyan lopják az időnket, próbálnak minél kiszolgáltatottabbá tenni, arrogáns gőggel elintézni azt, amiért a fizetését kapja - tőlünk. Mert köz-alkalmazott!
(S ha szerencsés vagy láthatod, hogy uram-bátyám soronkívül, bájos körbenyalásokkal fűszerezve elégedetten távozik...)
OVI is az! A szolgák főnöke! 10 Mill (+ amennyit akarsz) állampolgár főszolgája! :o)))

Ez a plakát sem nem hulye, sem nem ostoba, de főleg nem demagóg!
És tudod - a választók sem azok!
:o)))
big

Előzmény: Pirítós (296)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 299
Amit írsz, azzal egyetértek, magam is így gondoltam.

A sajnos pedig azt jelenti, amit írtam.

Baj, hogy ma Mo-on nincs egy hiteles liberális párt (ami természete szerint rétegpárt, s nem tud többet elérni 9-10%-nál, mint ahogy a Csurka féle ideologikus pártban is csak 8-10% van), amire nagyon sok okból szükség lenne. Ne legyen senkinek illúzója: a liberalizmus olyan stopli a jobboldali konzervativizmus fenekébe, aminélkül a jobboldali konzervativizmus elviselhetetlenné válik.

Duns Scotus

ttaarrllee Creative Commons License 2001.12.31 0 0 298
"No de sebaly hadd próbálkozzanak - szerintem kevés meggyőződéssel, inkább csak egymásnak "brillírozva";-), hogy ugye mijen frankót sikerül rúgnunk a kormányba.
Aztán körbevállveregetés. "

Helyettem írták.

ttaarrllee

Subiaco Creative Commons License 2001.12.31 0 0 297
Ugyan már, mi az, hogy véletlen pillanat?
Ez csak a fasiszta provokátorok mondják!!!

Ez előre beállított kép volt!!! Mert OV elvárja a kézcsókot!

Szabaccság!

...

Amúgy Píritós,
józan paraszti ésszel gondolkodva: ha hozzád csak úgy odalép egy nénike, hogy kezet csókoljon Neked, a meglepetésből való felocsúdás időtartama meghaladná azt a cirka néhány századmásodpercet, amíg a kézcsók elcsattan?

Normálisak ezek a szadeszesek?

...megáll az ész, és ácsorog...

Pirítós Creative Commons License 2001.12.31 0 0 296
Dehogy szomorú!
Szerintem nagyon is szívet melengető.
Egyrészt loplyák az écát, másrészt ostobán alkalmazzák.
Mert hát az anno decibel megjelent csókolózós plakáton látható képek egyfajta általánosan elfogadott igazságokat szimbolizáltak. Egy szörnyeteg rendszer két szörnyetege gusztustalankodott az egyik képen, a másikon pedig a szabadság és igazi érzelmek szimbólumát állították az előző ellentétének. Világos és egyértelmű üzenet volt (más kérdés, hogy az emberek döntő többsége nem volt vevő rá, de ez a célcsoport helytelen beazonosítása miatt volt.)

Ez a plakát viszont alapvetően hazugságra alapul. Egy kínos véletlent elkapó fotót állít be a rendszer szimbólumának. Csak hát bárki, aki rendelkezik némi lyózan ésszel, és halylandó elgondolkodni is az hamar rályön, hogy egy kínos véletlen nem alkalmas általános érvényű szimbólumnak. Lyobban lyártak volna, ha csinálnak valami tuti kis montázst (bár az is elég gyermeteg lett volna), mert ott a valóságos sztori nem cáfolhatlya a kép látszólagos üzenetét, mert hát tényleg csak a legelvakultabb Orbángyűlölők hiszik szentül, hogy egy 38 éves csúcson lévő embernek az az ambíciója, hogy nénikék csókollyanak kezet neki.

Persze a szadesz már rég nincs abban a pszichés állapotban, hogy felismerlyék, hogy a paranoid, kancsal világképüket immár kalapáccsal sem lesznek képesek beleverni az általuk állítólag képviselt "értelmes" emberek felyébe.
Ez a plakát példul kifejezetten a leghüjébb, legostobább demagógiára vevő választók számára hihető.
No de sebaly hadd próbálkozzanak - szerintem kevés meggyőződéssel, inkább csak egymásnak "brillírozva";-), hogy ugye mijen frankót sikerül rúgnunk a kormányba.
Aztán körbevállveregetés.
Hahahali,
Pirítós

Előzmény: Törölt nick (293)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.12.31 0 0 295
A MIÉP azoknak a nacionalistáknak a pártja, akiknek még nem volt lehetőségük rájönni, hogy bizony az ő ősük sem Verecke felől közelítette meg a Kárpát-medencét.
Előzmény: Törölt nick (280)
vipfigyelo Creative Commons License 2001.12.31 0 0 294
Nem emlékeztet benneteket a baloldali néni a Kuncze nagymamájára?
Ha nem is ő, de azért lehetne!
Előzmény: Dr. Lecter (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 293
Az egészben az a szomorú, hogy a valamikori SZDSZ utánzónak nevezett Fidesz (a Fidesz az SZDSZ KISZ-e, vagy valami ilyes szöveggel ment a dolog) úgy túlnőtte az SZDSZ-t, hogy szegény pártnak nem maradt más hátra, mintsem beállni a Fidesz mögé még reklámötletekben is.

Elég szomorú futási lejtmentetgörbe ez egy többre és nagyobbra hivatott jó alsóközép párttól!

Duns Scotus

ilvesz Creative Commons License 2001.12.31 0 0 292
sullyedt
Előzmény: ilvesz (291)
ilvesz Creative Commons License 2001.12.31 0 0 291
Szerintem valami nagyokos reklamszakember bemagyarazta Magyar Balinteknak, hogy a mosopor-reklamok is hazugok es szellemtelenek de megis eladjak a mosoport. Csak annyi a kulonbseg, hogy meg egy mosopor-reklamrol sem hallottam, hogy mondjuk a Monthy Python csoport papagaj-jelenetenek parafrazisa lenne. Mert korulbelul ez a viszony a Fidesz egykori illetve az SZDSZ jelenlegi plakatjanak szellemessege kozott.

Szomoru, hogy ez a 90-ben szamomra annyira szimpatikus es intelligensnek tuno tarsasag mara a Magyar Forum szinvonalara sulyedt :-(

sg4 Creative Commons License 2001.12.31 0 0 289
Nagyon szemét vagy!
Turulmadár Creative Commons License 2001.12.31 0 0 288
ejnye, ejnye tényfeltáró Index, a TÁRKI politikusnépszerűségio adatait miért nem tetszenek közölni?
Előzmény: MacPhisto (287)
MacPhisto Creative Commons License 2001.12.31 0 0 287
INDEX hír.

Minimálisra csökkent Dávid Ibolya előnye

(...)
Medgyessy Péter áprilisban 55 ponton kezdte újbóli közszereplését, népszerűségi indexe néhány hónap elteltével 61 pontra emelkedett. Miniszterelnök-jelöltként való aktivizálódása eleinte pozitív társadalmi fogadtatásra talált, de az ellene irányuló politikai támadások következményeként decemberre 54 pontra csökkent a rokonszenvmutatója.
(...)
Orbán Viktornak különösen az év első fele sikerült jól, amikor a januári 47 pontról májusig 54 pontra tornázta fel magát. Azután huzamosabb ideig 51-52 ponton állt a népszerűségi indexe, majd az őszi 54 pontokat decemberben 52-es mutató követi.
(...)

Orbán Viktort nem támadták politikailag, áááá soha. Magyarázzuk Petike süllyedését, a másikat meg fogjuk a hidegfrontra.

Turulmadár Creative Commons License 2001.12.31 0 0 286
Azonban fenntartom sok miépes is zsideszezte még akkoriban a fideszt.

nehéz lett wolna, ugyanis '90-ben nem létezett MIÉP. szar ügy, de az MSzP nem megy a szomszédba egy kis zsidózásért, ha épp úgy látja jónak. tudsz hasonló példát mondani a Fideszből?

Sőt szívük mélyén ma is gyanakodnak rájuk.

walóban, a MIÉPesek nem igazán szeretik a Fideszt, ez személyes tapasztalat. '98-ban a Magyar Fórum tele wolt a jaffai narancsról írt cikkekkel, meg hogy az MSzP a Fideszbe menti át a hatalmat, szerintem 2002-ben sem lesz másként. furcsa helyzetben wan a MIÉP, egyrészt ellenzéke a kormánynak, másrészt legfőbb ideológiai ellenfeleivel wan egy ellenzékben. ha támadja a kormányt, az SzDSz-MSzP-vel kerül egy platformra, amit wálasztói nem biztos, hogy jó szemmel néznének. :)

Előzmény: madfax (277)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 285
Temetö mellett laktok, hogy ennyire szellemesnek érzitek magatokat?
Előzmény: Iván Gábor (281)
pupák Creative Commons License 2001.12.31 0 0 283
Én egyet nem értek:miért kell a Kunczének öregasszonyokkal szkandereznie? Még eltöri a néni kezét!
Lupio Creative Commons License 2001.12.31 0 0 282
A reszli komcsi?
Iván Gábor Creative Commons License 2001.12.31 0 0 281

Már készül a következő plakát, ami szintén egy régi plakát paródiája is egyben egy kicsit továbbgondolva;

мальчики конец

NICK Creative Commons License 2001.12.31 0 0 279
Ez yóóóóóóó!!!:-)

Ebből lehetne csinálni valami klipet.
A'la Tizedes meg a többiek. :-)

Valaki belép egy ajtón amire ki van írva,hogy kormányülés...aztán rémült arccal ki is fordul rögtön,mondván,hogy:

"Uraim,a komcsik már a kormányban vannak."

Előzmény: Iván Gábor (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!