Keresés

Részletes keresés

Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2055
egy szóval nem mondtam, hogy Đuke tökéletes. csak én vagyok az, és hát hogy jön ő hozzám? a stílusa karcos, nem mondom, de valahogy még mindig őt érzem "igazibbnak", mint bármelyikőtöket. és ezt most nem azért, hogy a f@..t szopogassam, hanem mert így gondolom.

más: hülye vagyok, nem néztem vissza, de úgy rémlik, hogy nem ő kezdett bunyóval fenyegetőzni (retixet leszámítva, de az más tészta).
Előzmény: Gyógyegér (2054)
Gyógyegér Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2054
Tőled kérdezem meg, mert eddig úgy vettem észre, veled még lehetett tényleg észérvekkel is beszélgetni. Te milyen észérvet láttál abban, hogy beköszönök, anélkül, hogy sértegetnék bárkit is, és első reakcióként mindjárt érkezik egy legörényezés, fogatlanozás, meg egy olyan szó a hozzászólásban, amiért a törzsasztalból már rég le kellett volna tiltani bárkit is? Persze ha az ominózus fiatalemberrel ez bekövetkezik, akkor sem ismerné el, hogy a nyomdafestéket nem tűrő stílus és a kifejezések miatt történt, hanem azonnal Zorro lenne a bűnbak, esetleg én.
Kicsit később, anélkül, hogy egyáltalán megszólalnék, egy fölöttébb undorító, ámde szánalmas poénnak szánt képet gyárt, ismét kicsivel később belekeveri a politikát egy még mindig a Tasztalon lévő topicba (ez már kétszeres hiba, van külön HUSZ-fórum, meg van polfórum is, ha meztelen képeket akar gyártani, illetve politikáról óhajt diskurálni).
Ámde továbbmegyek. Saját gondolatot nem látok, csupán azt, hogy az eredeti hozzászólásokból kiragadva egy-egy mondatot röhejes módon, görcsösen igyekezve ferdíti el az ember mondanivalóját, de ha valaki hasonló stílusban visszavág, akkor még neki áll feljebb???
Ha elmondod, hogy ezekben mi volt az észérv, vagy bármi alap, megemelem a kalapomat. Addig viszont nem vagyok hajlandó elismerni, hogy itt mindenki hülye, csak drágalátos Duke tökéletes. :/ (Egyáltalán ha ennyire tökéletlen marha itt mindenki, hogy lehet ennyire mazochista, hogy még mindig ide jár élvezkedni???)
Előzmény: Vadsuhanc (2048)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2053
Áh... inkább kihívást jelentett azonosulni egy ideig Duke gondolatvilágával.
Érdekes és egyszeri élmény volt:)
Mindegy is,részemről téma vége.
Előzmény: Vadsuhanc (2051)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2052
No,más téma:

Mikor legyen a következő CP-tali?
(ezennel átadom a stafétabotot Vándornak:)..)

Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2051
hát tudod...ha ez neked szellemileg kielégítő szórakozás...
Előzmény: Vérpistike (2050)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2050
Kösz,jól szórakoztam eddig is:D
Előzmény: Vadsuhanc (2048)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2049
Áh,nyuszifül nem volt hajlandó leereszkedni hozzám:))))
Nem lesz ebből semmi,hacsak... de ez ősi kínai titok;)
Előzmény: Grg (2020)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2048
kezd egyre gyengébb lenni ez a....hogy is mondjam csak....beszélgetésnek semmiképp....vita sem lehet, mert az "észérvek ütköztetése, melyet konklúzió követ". és itt az egyik oldalról nem érkezik észérv. és az NEM Đuke oldala...szóval így. már alpárian is? nagggyon gyenge....

retix borostája pedig valóban felülmúlhatatlan. milyen rossz is nekem, hogy nem láthatom kellő gyakorisággal. az érinthetőségéről már nem is beszélve.
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2047
Ugggyan!

Minek ide guminő, ha egyszer van retix? Hm?

Đuke

Előzmény: Vérpistike (2046)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2046
Szóval így... mindennek van következménye nyuszifül:)

Elképzeltem Duke-ot,ahogy meztelenül áll a tükör előtt,mellette
két guminő térdelő pózban simul lábaihoz,fűzője lapossá teszi sörpocakját,vállán j(mint jobb)-betűs törölközője lobog a hátán
(uke előtt ventillátor csinálja a szelet)
És így beszélget magában
"Óh,hercegem,de izmos és erős vagy!Igazi hős!"
(mélyebb hangon)
"Tudom,kedveseim,hisz én vagyok a jobb oldal megmentője!Előlem nem menekül senki,és nem is kaphatnak el!"(muhahahaa!)
(magasabb hangon)
"Óh,milyen szép a hasaaaad!"
(megint mélyebben,érzelmekkel átitatva)
"Jertek,adok nektek egy kis erőt,hogy elviseljétek a mindennapok unalmát!"
Aztán kirohan a vécére "udvarhölgyeivel"
később lehúzza a vécét....

Előzmény: uke (2045)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2045
Huhh. Szóval küldjelek melegebb éghajlatra? Akkor legyen Panaji, mondjuk fél háromkor. Okés? Ez India, Goa tartományának a székhelye s, hogy lásd milyen rendes vagyok, ráész ezzel a holnapi napig.

Đe ne késs!

Đuke

Előzmény: Vérpistike (2043)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2044
Nem is igaz! Egyen már voltam, oszt anny ölég is volt. Utána még elmentem 1-2 összejövetelre, melyeket talán a "nem hivatalos" CP-k kategóriába lehetne sorolni.

Az volt a baj, hogy mindenki lerohant. Retix volt a legjobb, ezért vele maradtam.:)

Pusy
Đuke

ui. retixel meg Đuchess-szel bekukkantottunk az egyel korábbi CP-re (a Pannónia utcában). Bár a mondás szerint "sok jó ember.." de alig hogy mi megjöttünk hirtelen baromi kicsi lett a hely, szóval inkább továbbáltunk.

Előzmény: Vérpistike (2042)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2043
Na,lásd,milyen előzékeny vagyok,mondj egy helyet és időt,lehetőleg déli 12 után,oszt ott leszek.
Előzmény: uke (2039)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2042
Duke... kezdek féélni tőled:)

De tényleg,hogyhogy egyszer sem voltál még CP-talin?:o
Félsz tőlünk?:)

Előzmény: uke (2040)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2041
"Vazze gyúk, ez a Vöröskereszt Máusz engem is köhögő bolhának nevezett. aztamindenit (összevonja a szemöldökét)."

Mondtam én, hogy így nem élhet!

"Lehet, hogy inkább vele kéne mennem sörözni, nem veled, nem is tudom, mi a frásznak hívjuk egymást mindég."

Nono! Hol tudna ő annyi gyengédséget adni mint én? Arról nem is szólva, hogy 1-1 pia lehúzása után én sokkal szebben böfögök mint ő!

Đuke

ui. bár ez utóbbiban nem vagyok biztos...

Előzmény: retix (2028)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2040
"télleg,retix,miért mindig egymást hívjátok csak el magatokkal (ezjóvolt..:),más nincs?:))"

Smile!
Bár a kérdést nem nekem céloztad, de elárulom: imádom a retixben, hogy mindig borostás ( az olyan iiiiizgatóóóó). Szeretem benne, hogy olyan....macsóóós....olyan jól öltözködik, frissen mosott a haja. Olyan sármos, olyan kedves, olyan szép lágy a hangja. Arról nem is szólva, hogy mindig megmossa a fütykösét is.

Nos, ha rád is jellemzők ezek a tulajdonságok...hát akkor megszavazzuk és eljöhetsz velünk...öööö....inni...vagy mi!?

Pusszancs,
Đuke

Előzmény: in memoriam smile (2029)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2039
Ez kamu Zorró!

Mindenki tudja, hogy bundázod a Fórumot. Tudom, hogy megvontad a 2000. hozzászólást utólag retixtől, csak mert irigyeled tőle.

Ha sokáig csinálod ezt, petíciót fogunk írni Mádl papához :-)

Đuke

ui. csatabárd? Hát nem box lesz?
ui2. csak Neked, hogy tudd kivel van dolgod:

2000. hozzászólás :)

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2038
Csak halkan jegyzem meg, hogy az index fórumain az azonos percben érkező hozzászólások azonos sorszámot kapnak... ez mindenhol máshol így van...
Előzmény: retix (2036)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2037
Kit érdekel,??? És különben se volt olyan... :-)

Te retix,

mi lenne ha mi ketten illetve djúkkal együtt hárman itt némi csatabárdelásási folyamatot indítanánk be?

Előzmény: aVi (2032)
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2036
Đuke!

Hát szólj ehhez az igazi Zorróizmushoz! Inkább 2x lettem 1999, majd utána 2001, de nem lehettem 2000! Tehát ezt fenntartja magának! És még hazudik, hogy nincsen itt semmi szerepe!

grrrr.

retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2035
Na ne akasszon ki...
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2034
Csak veri magát, de csak itt.
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2033
Én kedvelem Đuket.
aVi Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2032
(Figyeled közben a sorszámokat is, ugye?) :-)
Előzmény: Fáradt Vándor (2031)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2031
azaz hívnak...
Előzmény: Fáradt Vándor (2030)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2030
Azt kérdezd meg tőle, hogy engem mér nem hívank ;-)))
Előzmény: in memoriam smile (2029)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2029
télleg,retix,miért mindig egymást hívjátok csak el magatokkal (ezjóvolt..:),más nincs?:))
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2028

Vazze gyúk, ez a Vöröskereszt Máusz engem is köhögő bolhának nevezett. aztamindenit (összevonja a szemöldökét).
Lehet, hogy inkább vele kéne mennem sörözni, nem veled, nem is tudom, mi a frásznak hívjuk egymást mindég.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2027
Rá se ránts nekem meg majdnem megsemmisítették azt amelyik lejárt ugyan, de benne volt a tíz éves amerikai munkavállalós vízumom...
Előzmény: in memoriam smile (2026)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2026
emberek,elrontották az útlevelemet,mégilyet...
10 év helyett 5-re adták,pedig lecsengettem a tiszteletdíjat:) talán rájöttek,hogy hamis a bélyeg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!