Keresés

Részletes keresés

közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.12 0 0 5585
ha 100 évvel ezelőtt élnénk, akkor Atka most vmi főnemesi címet venne magának, mert akkor az volt a trendi, most a tv meg az űr. az, hogy a cím nem illeti meg, nem ért hozzá és nem méltó rá- és ezért "kinézik" azokból a körökből, akik becsületesen, kitartó munkával jutottak el oda (média, űrkutatás): 1 dolog- ő csak él a lehetőségeivel, mert ugye hiába mondja bárki, hogy "nincs az a pénz, amiért bárkit/bármit meg lehetne venni"- közlöm, hogy van.
íme az áhított recept-
1.gazdagodj meg (nem túl törvénytisztelő módon, vagy akár kitartottjaként olyannak, aki így szerzi vagyonát; tippek: ukrán kapcsolatok, régiség, privatizáció, szektaalapítás..)
2.szerezz magadnak hírnevet/légy hírhedt vmi botránnyal
3.kilóra vegyél meg mindent & mindenkit, ami a mai világban "fontos", reprezentálni kell vele vagy mehökkenteni.
ennyi
mi kell hozzá:

-gyomor: befeküdni vmi zűrös (de jövedelmező ) pasi ágyába (ami művészet: megtartani)
-pofa, pofa, és pofa (no comment).
-pénz, kellően idióta team (ami néha mármár a zsenialitás 6rát is súrolja- pénzért ugye bárki +vehető)
-kitartás (ez télleg kell: de ugye ismerjük a falnak rohanó ló viccét: "nem vak az, csak bátor")
szvsz ennyi.
holnap Anett-névnap...

Előzmény: nokedlí (5583)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.12 0 0 5584
Ha ezt is "túléli" akkor ez a hölgy tud valamit, amit szeretnék én is tudni (feltételezem akkor gond nélkül ki tudnám fizetni a számláimat)

Recept: Vegy egy Rezsot, tedd szet neki a labad es megoldodik minden anyagi problemad. :)))

Viccet felreteve:
Rengeteg embert ismerek akik kitartoak, csak ok nem vetkoznek le a TV kameraja elott es nincs imserosuk a bulvarsajtonal. Ok hatszel nelkul is tudnak vitorlazni es ezert sokkal jobban megbecsulom oket, mint azt akinek van kitartasa a hulyesegek mellett. Mert nem mindegy, hogy mi mellett tartunk ki.

Atka ott szurta el a dolgot, hogy iszonyatosan lenezi a nezoket es ezzel elasta magat 1 eletre a normalis emberek elott.

Előzmény: nokedlí (5583)
nokedlí Creative Commons License 2003.06.12 0 0 5583
Mit is mondhatnék? Kívánom, hogy teljesüljön Anettka álma, ugyanúgy mint bármelyikőtök vágya. Megkockáztatom persze, hogy ha valóban Ő jut fel a világűrbe második Magyar űrhajósként, az koránt sem lesz akkora ünnep, mintha mondjuk egy biokémikus, vagy egy fizikus jutna fel és mondjuk fontos tudományos kísérleteket hajtana végre. Ez persze érthető és nyilvánvaló.
Csodálom Anettkát, mert akkora nyomás nehezedik rá, hogy a média világában szinte bárki összeroppanna alatta és eltűnne a színről, de Ő a végsőkig kitart és szemmel láthatóan erősíti sorait. Ez mindenképpen dícséretes. Kétségtelen, hogy az A.S.P.valóságshow meglehetősen gyatrára sikerült és gondolom megközelitőleg sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ami nem csoda.
Ha ezt is "túléli" akkor ez a hölgy tud valamit, amit szeretnék én is tudni (feltételezem akkor gond nélkül ki tudnám fizetni a számláimat)

Egyenlőre szurkolok Neki, mert ha tervei sikerülnek, akkor alapjaiban meg kell változtatnom eddigi feltételezéseimet a siker felé vezető útról és el kell lesnem Anettkától....

Előzmény: Chip-TFF (5580)
közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5582
Celladam, Avemar- hogy csak 2 elég ígéretes rákellenes készítményt említsek, és mind2 magyar találmány (nem reklámozni akartam, de remélem Atkához is eljut a hír, hogy vannak már ilyenek; a C. kb. 15 éve...)

az "áll"névtől dobtam 1 hátast: ha csak 1X írná, azt hinném, rányomott a billentyűre, de így...! ez alól az orosz-töri szakos végzettség sem felmentés...

Előzmény: Chip-TFF (5580)
timcsili Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5581
Mint a honlap. Sokatmondó és igényes.
Előzmény: missparker (5579)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5580
Elnezest, hogy belelkotok az amugy korrekt hangvetelu levelbe, de:

A
", hogy magyar nő jut fel a világűrbe, mert az én leszek."

es a
"a rákbetegségek oly különböző természetűek, hogy azokra -gyógyszert- általában kitalálni bizonyára
sem én, sem más nem fog."

kozul melyiknek nagyobb az eselye?
Vajon miert ennyire elfogult magaval szemben? Szep dolog az elszantsag, de azert tudni kellene hol van hegyeshalom.

Amugy En szemely szerint hiszek abban, hogy meg fogjak talalni a rak elleni gyogyszert! Vannak egesz igeretes kutatasok is es eppen ezert nem kellene ilyen konnyen lemondani rola.

Előzmény: missparker (5579)
missparker Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5579
Na, válaszolt:

Kedves missparker!

Őszintén mondom, nem tudom, ki "ubbi" és nem tudom, hogy miért akar népszerűsíteni engem, de mivel áll néven ír, valóban megeshet, hogy ahhoz a körhöz tartozik, akik munkámban közelebb állnak hozzám.
Mégegyszer mondom, ezt az állnévből nem lehet pontosan tudni.
El kell, hogy mondjam, hogy mindemellett pontosan próbálta idézni egyik a "gagyi" című műsoromban általam mondottakat. Egyik jegyzetemben
valóban utaltam arra, hogy ha én fedezném fel a rák betegség -gyógyszerét-, akkor bizony sokan csak azért vetnék el, mint a gyógyulás lehetőségét, mert én állnék a felfedezés mögött.
A mondat jelképes volt, és azokra utalt, akik csak azért nem tartják semmire, hogy magyar nő jut fel a világűrbe, mert az én leszek. Ön is
tudja, ahogy sajnos én is, hogy a rákbetegségek oly különböző természetűek, hogy azokra -gyógyszert- általában kitalálni bizonyára
sem én, sem más nem fog.
Én most is úgy gondolom, hogy példám érzékletes volt, abban a szövegkörnyezetben, ahogy és ahol elhangzott. Szorítok minden rákbetegért, és egészséges emberért, hogy akinek arra van szüksége, gyógyuljon, akinek pedig nem kell ilyen problémával küzdenie, érzékenységét és enrgiáját a mások által mondottak jóhiszemű megítélésére is fordítani tudja.

Csókolom,
ANETTKA

Az írásjeleket és helyesírási hibákat maga választotta. De egyébként nem küldött el a fenébe, és nem is mondott semmit. Tiszta politikusi alkat :))

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5578
Ha már a honlapjáról van szó, bemásolnám a Szines RTV cimű ujság 25 heti számából a kritikát!
Anettka Space Projekt
Anettkával kapcsolatban egyre tanácstalanabbak vagyunk. Domináns médiajelenléte ép ésszel felfoghatatlan: műsorai rosszak és érdektelenek, ő maga se nem túl szép, se nem túl okos. Ehhez képest nemhogy eltünik a süllyesztőben, de éppen űrutazást tervez. Eleinte hitetlenkedtünk, aztán rábukkanunk a visszaszámlálás.hu című honlapra, és rájövünk, hogy a vakmerő terv nem tréfa. Napról napra követhetjük a valóságshow-vá bővített projekt fejleményeit az egyépként Anettka eddigi produkcióihoz méltón teljesen igénytelen és esztétikailag botrányos site-on: "Anettka a szélcsatornán", "Nagymagassági ugrás Anettkával" stb. Az "Anettka háborog" cimű cikkben pedig ezt olvasható: "Anettka háborog, mert fél, hogy beigazolódnak azok a felvetések, melyek szerint piszkálódni, gúnyolódni, minden nagy szándékot és akaratot degradálni sokkal könnyebb e hazában, mint fiatalként nagyot gondolni, hinni az akaratban és megmérettetni." Piszkálódni tényleg nem kell, de egy ekkora projekthez azért ennél sokkal szebb honlap illene.
Értékelés
Belbecs****
A legszebb történeteket az élet írja.

Külcsín*
Kár, hogy a desingt az ember csinálja hozzá.

Előzmény: timcsili (5575)
missparker Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5577
Ilyet azért nem kívánok Fridinek. Ez a mostani akciója tényleg égés, de majd eloltja magát, és olyasmibe fog, amihez ért.
Előzmény: közt-es állapot (5576)
közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5576
csak "humor a képernyőn"-tantárgy van ;-)
bár amennyi pízük ezeknek van, +vesznek kilóra szinte bárkit...remélem a mélyrepüléses Fridi is "erősíteni" fogja őket- a köztv-nél már remélhetőleg nem sok dobása van!
Előzmény: timcsili (5575)
timcsili Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5575
Na, megnéztem a frissített honlapot. Hát elég gyenge. Stilisztika, helyesírás, fogalmazási készség - nulla. Mint a műsor. Szerintetek mennyit bír még ki?
Kedves topiktársak, nem tudom, észrevettétek-e, hogy ismét lehet jelentkezni a médiaiskolába. Nem kell más, mint érettségi, kreativitás és szavakészség (sic!). Osztottam-szoroztam, ez nekem mind megvan (annyira legalább, mint a jelenlegi nebulóknak - apropó, hány éves a képzés?). És még a netet is használom, mi több: fórumozom (talán ez pluszpontnak számít). Magát Petrát kell/lehet hívni első rostaként! Ezúttal már eleve ingyenesre tervezték, az oktatókat viszont nem propagálják. Meg kellene próbálni... Remélem, van Humor a képernyőn c. tantárgy...
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5574
Jo kovetkeztetes! ;)
Előzmény: ona (5573)
ona Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5573
Szia,

én azért gondoltam, hogy ubbi=tomi

mert az emil címe: tamaska@freemail.hu volt,
magáról meg annyit írt, hogy "úgyis tudod ki vagyok", vagy valami ilyesmit!

Előzmény: közt-es állapot (5571)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5572
Akkor lehet, hogy valamelyik mediasulis hazi feladata volt az ibbubbi? :)
Előzmény: közt-es állapot (5571)
közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5571
szóval ibbu tuti nem ő- hacsaknem a roppantul összetett személyiségének egyik kénköves bugyrából előácsingózó, sunyi alak (ami mindenkiben lapul persze)...
Előzmény: közt-es állapot (5570)
közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5570
én még régen váltottam vele mailt (mármint Atkával, a netquick-es címére- Y kromoszómáról érdeklődtem nála, ilyesmi), és ugyanúgy ír, mint beszél: kapkod, összecsapja, de viszonylag korrekt- sz'al inkább "poénkodik" a kritikára, mint anyázik...

lehet, hogy felteszek én is neki pár provokatív és régóta meg-nem-válaszolt kérdést...

Előzmény: missparker (5566)
missparker Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5569
Majd beszámolok...
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5568
Ezzel nem vagy egyedul. ;)
Előzmény: judit66 (5567)
judit66 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5567
azért kiváncsi lennék,hogy mit válaszol neked!
Előzmény: missparker (5566)
missparker Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5566
Ha a feltételezésetek igaz, akkor most regisztrál egy másik nevet, és jól ledorongolja ubbit :))

Egyébként max. annyit várok, hogy elolvassa, és meglátja milyenek is az ő rajongói. Nem várok elnézéskérést, nem várom, hogy engesztelésül többmilliós átutalást intézzen mondjuk a Gyermekrák Alapítványnak.

Én kizárom, hogy atka=ubbi, mert a mondanivaló azonos, de a stílus kicsit más. Atka ilyeneket írna, hogy ha nem tetszik ne nézd, meg ő milyen jótékony stb. Ehhez képest ubbinak még ezek a jólismert atka-érvek sem jutottak eszébe.

judit66 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5565
osztozom feltételezéseden,bár ő annyira elfoglat,hogy nem ér rá ilyenekkel foglalkozni.a nap 24 órájából 20-at dolgozik
Előzmény: Chip-TFF (5564)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5564
En azt sem zarnam mar ki, hogy ibbu ubbi = atka. De ez csak feltetelezes.
Előzmény: judit66 (5563)
judit66 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5563
a rákgyógyszer téma nem ubbi-ibbu agyszüleménye,hanem anettka szájából hangzott el.ezért ne várd hogy megdorgálja ubbit.
Előzmény: missparker (5562)
missparker Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5562
Írtam neki, felnyomtam ubbi-ibbut jól (nagyon bedühödtem a rákgyógyszer-témán). A levél tisztelettudó hangvételben íródott, kíváncsian várom a választ.
Előzmény: judit66 (5560)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5561
En szivesen elbeszelgetnek vele, de nem privatban felteve ha nem nez le es nem veszi semmibe a kerdeseimet mint ibbu ubbi. :}

Amugy ez a szerver leallasos dolog picit eltulzasa annak, hogy napkozben az index foruma enyhen zsufolt, de par reload utan be tud indulni a moka. Csak erteni kellene hozza. :)

Előzmény: judit66 (5560)
judit66 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5560
Hírek

--------------------------------------------------------------------------------

Kérés a látogatókhoz
Szerver hiba ?
2003. jún. 10. 00:42

Az Index méltán népszerű fórumain, több érdekes hozzászólásra, véleményre, kérdésre lett figyelmes az ASP csapata. Meg is kezdtük a válaszadásokat, ám egy ideje szerverhiba miatt képtelenek vagyunk bejutni a fórum e témakört érintő "szobáiba".

Kérés a látogatókhoz
Az Index méltán népszerű fórumain, több érdekes hozzászólásra, véleményre, kérdésre lett figyelmes az ASP csapata. Meg is kezdtük a válaszadásokat, ám egy ideje szerverhiba miatt / legalább is mi ezt a választ kapjuk / képtelenek vagyunk bejutni a fórum e témakört érintő "szobáiba" . Kérésünk tehát az ide látogató egyénekhez, hogy tegyék közzé az Anettkával kapcsolatos fórumokon, hogy a felmerülő kérdésekre, ötletekre Anettka személyesen reagál, ill. ad választ, amennyiben az elmés hozzászólások az asp@visszaszamlalas.hu e-mail címre érkeznek.
Reméljük ez a lépés hozzásegít egyfajta párbeszéd kialakulásában az Anettka gyűlölők és Anettka között.
Vissza

--------------------------------------------------------------------------------

Anettka Produkció
Email: asp@visszaszamlalas.hu

Alfred Creative Commons License 2003.06.07 0 0 5559
ibbu:
Anettka előbb találjon fel valami olyan gyógyszert, amitől kinőne a hangja annak az önkritika mentes suttogó tanítványának, akibe folyton beleakadok, mikor kapcsolgatom a tévét.

(Egy béna szőke nő, nincs hangja, biztos megfázott, berekedt. Néhány nap múlva ugyan olyan. Na, mondok, te jól megfáztál anyukám. Két hét múlva megint arra kapcsolgatok, hát ott hörög-sipít bele az arcomba...)

Előzmény: ibbu (5530)
judit66 Creative Commons License 2003.06.06 0 0 5558
azért látszik,hogy valaki(talány ibbu)szorgalamasan olvassa a fórumot,mert most hirtelen frissitették a visszaszámlálás honlapot...
Chip-TFF Creative Commons License 2003.06.02 0 0 5557
Már Anettka sem segíthet?
Hírforrás: www.NB1.hu

Balassagyarmat, június 2., 11.00

Több másodosztályú csapat is bajban lehet a következő bajnokságban.

Információink szerint múlt kedden Balassagyarmaton bejelentették a vezetők, hogy egyelőre fogalmuk sincs arról, hogyan, milyen feltételekkel, és melyik osztályban tud elindulni a nyáron a gárda, amelyet a Budapest TV "üdvöskéje", Anettka is támogat. Annyit máris tudni lehet, hogy a klub pesti alkalmazottjai - köztük Gergely Károly vezetőedző - munkájára sem tudnak számítani a továbbiakban, a mellőzés oka pedig anyagi indíttatású. A tervek szerint csak környékbeli játékosokkal maradhat életben a csapat, mert ezzel a lépéssel is a kiadások csökkenését kívánják elérni.
Értesüléseink szerint a Százhalombattán, Fóton, Celldömölkön, Hévízen és Bükön is komoly fejtörést okoz a vezetőknek, hogyan és miből teremtsék elő az életben maradáshoz szükséges anyagi forrásokat, igaz a Bükkel kapcsolatban arról is hallani: ha a csapat feljutást érő pozícióban lesz a bajnokság végén, akkor a Lombard-Haladással jöhet létre üzleti megállapodás, amelynek a lényege az lenne, hogy Bíró Péter csapata szerepelne az élvonalban.
(s.z.)

Nocsak nocsak...

missparker Creative Commons License 2003.06.02 0 0 5556
"Helyszíni tudósítónk jelenti Anettka űrbázisáról:

Műszaki okok miatt leállt a kilövésre való visszaszámlálás. Mérnökök ezrei dolgoznak a felszerelés anettkásításán, de a kockaalakú szkafander nem készült el időben, ráadásul a női űrhajósruha mellbőségéből is bőven be kell venni. Egyes pletykák szerint az orvosi ellenőrzéssel is problémák vannak, de az illetékes elmeorvos csak annyit nyilatkozott, hogy az űrvalóságsó sztárjai is alkalmasak űrutazásra, csak előbb változtatni kell az űrben jelenlévő fizikai törvényszerűségeken."

Előzmény: judit66 (5555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!