Az EU áldása kell hozzá (meg persze a kormány akarata...). Pletykáltak olyat, hogy már informálódtak, és elvileg az EU-nak nem lenne ellenvetése. Ugyanakkor az idei "ÁFA-hiányt" látva kicsi rá az esély szerintem, hogy meglépik... Mondjuk legalább inflával korrigálhatnák a sávokat...
Sziasztok. Régebben (brexit előtt) rendszeresen árusítottam ebay-en. Főleg a Brit szigetekre, elvétve Németországba is volt megrendelés. Most még csak a .co.uk oldalon van hirdetésem, és németek vásárolnának tőlem. Nem követtem figyelemmel a fejleményeket és én még leragadtam a paypalnál. Most volt eladásom és elméletileg a vevő utalta nekem a pénzt, de nem jött meg hozzám. Az ebay rendszer is fizetettnek mutatta.
Azt mondja, hogy már számlaszámra megy azutalás, az meg OTP-s van megadva az ebay accountomnál és nem láttam bejövő összeget. Gondolom nem tudja kezelni a deviza utalásokat. Töröltem az eladást.
Tudtok valamit tanácsolni, hogy mit csináljak, hogy tudjak eladni Németországba, vagyis inkább, arra hogy a fizetést tudjam fogadni.
Valószínű regelek egyet a német ebay-re is, vagy át lehet vinni oda is a brit oldalról hirdetéseket?
4e az tényleg jó de nálam 2-3 kg tartomány játszik nagyrészt:( Azt megkérdezhetem, melyik futár szállít és számol 1kg-ig?
Vicc, hogy a posta is megszűntette levélküldeményeknél az 1kg-ig számolást, fél kiló után csak 2 kg jön, de mentségükre legyen mondva, náluk nagyobb lehúzós banda nincs is!
A .de-en próbálok eladni valamit. Részletes szállítási díjakat az egész világra (zónánként) csak a Magyar Postánál találtam, ami temérszetesen nem válaszható ki a német ebay-en. Bepöccintettem a Standard International Versandot.
Ha a gyakorlottak tudnak ésszerűbb megoldást, akkor nagy tisztelettel várom. Ha nem, akkor megnyugszom, hogy ez a maximum, amit ki lehet hozni ebből.
Sziasztok, egy kérdésem lenne, Németországba kivel küldenétek nyomkövetéssel kisméretű könyvet (felhasználói kézikönyv)? Néztem a Postát és a DPD-t is, és ilyen 6-7e körül összköltsége lenne az egésznek nyomkövetéssel, és egy kicsit sokallom.
De azert addig nem tartjak vissza. Viszont maguktol nem utaljak ki, azt be kell allitani emlekeim szerint.
Nekem korlatlan volt az accom, regen, aztan valami baromsag miatt kaptam korlatozast, de igy is 100e dollar folott van (amibol jellemzoen nullat hasznalok).
ok ,köszi.Még 1 dolog aug 16 vásároltak tőlem szeptember 1 megírta a visszajelzést hogy + minden ok, multéten ügyet indít. a tracking ban 1 számot elírtam .nem is írt semmit ,átírtam most jelzi is hogy szept 1 átvette tehát kézbesítve ,hány nap van valakinek hogy ügyet inditson elvileg ez már lejárt nem aug 16 tol számitva nem?az ebay azt írja hogy visszatartja addig azt az összeget .írtam az ebaynek egy reportot a vevő nevére .vagy mit kell még csinálnom?